Ženski kutak

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
elrania

Re: Ženski kutak

Post by elrania » 25 Jun 2011, 16:42

Asfodel wrote:
elrania wrote:a ono, jel ima tko da voli platforme? hm? ne? :lol:
Jedine vrste cipela na petu koje podržavam. Imam jedne polučizme takve i praktičnih razloga radi ne bih nikome preporučila visoke centimetre bez platformi, jer nije izdrživo kad se mora dugo stajati.
jup, svaki dodatni centimetar pod prstima spašava noge. sumnjam da ću si više uzimti cipele na višu petu, a da nemaju platforme.

@metallicat: kakvih 10? nije to to, ak nije bar 15 :lol:

metallicat

Post by metallicat » 25 Jun 2011, 18:27

sorry :lol:
Image

callac

Post by callac » 25 Jun 2011, 19:24

elri, da si prije rekla za naočale na srca... taman sam našla jedne sa crvenim okvirom, zelena stakla i pasale bi uz naušnice koje sam ti kupila, al mislila onak, ma ne bi ona to nosila, još da se uvrijedi :lol:
osobno, volim naočale svakakvih oblika i boja, nemam neki određeni koji mi stoji ili ne stoji.
platforme također, ali ovisi o modelu cipele, isto razmišljamo o udobnosti jer svakako je lakše podnijeti višlju petu ako postoji i platforma, imam ih par komada. najviše volim nositi široke kožne ravne čizme ili visoke kožne tenisice.
traperica imam pedesetak, nedavno sam brojala i sve su skoro nove, znači niti jedne nisu iznošene toliko da ih se više ne može nositi i da stoje samo da održavaju brojku. i da sad idem u šoping, vjerojatno bi si našla još jedne, dvoje za kupiti, sutra isto tako, zato se držim podalje dućana koje ih prodaju (pod time ne mislim na HM, mango, zar, NY, bershku isl. jer tamo ne bi ni u ludilu kupila traper) a da imam para na bacanje, nosile bi se replay ili guess traperice. e da, i sve koje posjedujem su uber udobne tako da ne razumijem kako je to nekome neudobno, jedino šta mi pada na pamet su da su previše puta oprane, nisu dovoljno nošene ili je traper (na onaj stari način) pretvrd, jer današnje traperice su sve redom meke kao duša!
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

elrania

Post by elrania » 25 Jun 2011, 19:30

callac wrote:elri, da si prije rekla za naočale na srca... taman sam našla jedne sa crvenim okvirom, zelena stakla i pasale bi uz naušnice koje sam ti kupila, al mislila onak, ma ne bi ona to nosila, još da se uvrijedi :lol:
auu... naušnice? meni?
we might have a problem pa bolje da sad kažem, neg da uživo ispadne nezgodno... nemam probušeno desno uho, a lijevo je u fazi pripreme za malo širenje. doduše, na lijevom imam 2 rupice u kojima nosim par naušnica, al onak nekih sitnih skroz i to jedino mijenjam. nadam se da te koje si uzela spadaju pod to sitno =/

naočale djeluju super (sam da nisu ona stakla u stilu zrcala, neg ona klasična :D )

callac

Post by callac » 25 Jun 2011, 19:38

a ništa, budu ostale meni... šteta da se ne nose jer su unikat, dizajnerske i totalno zaaakon, sve mi bilo žao što nema još takih jer bi sebi uzela iste ili slične. ugl. nisu baš sitne, vise prema dolje... znači, opet u potragu za poklonom, odnosno ostatkom poklona jer par stvari već ima. a naočale mi više nisu na ruku pa ništa od njih, osima ako u zg ne naletim negdje na iste.
uslikala sam sat sa drugim okvirom, tako ću ga i nositi za svaki dan, zirkoni samo kad si oću bit fensi-šmensi :lol:
SpoilerShow
Image
If one of them is dead.

elrania

Post by elrania » 25 Jun 2011, 19:47

:( eh, a osudila sam se sama na to da više ne mogu tak brstiti sve te lijepe naušnice (pokušaj da mi desna rupa zaraste pa da se opet buši i onda stavi deblji nakit koji bi bio simetričan s lijevom resicom) i šteta zbilja; dopalo mi se kako ih opisuješ. budeš mi ih morala pokazati čisto da vidim kakve su točno :)

a za naočale tak svejedno, joooj :)

btw, bolji mi je s ovim okvirom. zapravo pravo je fin!

callac

Post by callac » 25 Jun 2011, 19:50

mogu ti uslikati naušnice (tak da ti odmah bude lakše što ih nećeš nositi :lol: ) ako te zanima.
a sat, da, zato sam ga i uzela jer se mjenja okvir (zirkoni su samo da vladu zavara da mi je kupio pravi ženski "tetkasti" sat :lol: ) i što je kvalitetan bolesno, nadam se da će poživiti dulje od ostalih.
If one of them is dead.

elrania

Post by elrania » 25 Jun 2011, 19:59

ajde, daj sliku :lol:

callac

Post by callac » 25 Jun 2011, 20:02

nikako da ulovim sliku da nije mutna jer se naušnice stalno miču :lol: ugl, radi se o black color design, ove su slučajno nastale, od pleksiglasa, lagane ko perce, ovo šta ide u uho je srebro. lik ima savršenih stvari (meni barem) ulovila sam ga zadnji dan kad je izlagao u zagrebu, ne znam kad će opet dolaziti.
meni je isto proble, jer ja lijevo uho nemam probušena jer sam alergična na sve na njemu. budem jednu nosila :lol:
Image
If one of them is dead.

elrania

Post by elrania » 25 Jun 2011, 20:11

pa ovo mi izgleda ko nešto što bi baš išlo samo na jedno uho, jer je tako posebna :D
super izgleda!

callac

Post by callac » 25 Jun 2011, 20:14

oćeš jednu? :lol:
aaa, viš kak si komplicirana za kupiti nešto :twisted:
If one of them is dead.

elrania

Post by elrania » 25 Jun 2011, 20:16

a pa ono, bila bih glupa kad bih se pravila fina i rekla ne :mrgreen:

callac

Post by callac » 25 Jun 2011, 20:18

elrania wrote:a pa ono, bila bih glupa kad bih se pravila fina i rekla ne :mrgreen:
ne kužim za šta? to da si komplicirana ili dal hoćeš jednu? :lol: ili dvije? :facepalm:
If one of them is dead.

elrania

Post by elrania » 25 Jun 2011, 20:19

pa za jednu ovu :lol:

callac

Post by callac » 25 Jun 2011, 20:22

elrania wrote:pa za jednu ovu :lol:
:partyman: prodano :lol:
kako me uvijek navučeš da ti pokažem prijevremeno šta ćeš dobit za rođendan. e ostatak nećeš izvući iz mene nema te sile :lol:
If one of them is dead.

Post Reply