Koju ste knjigu zadnju čitali?
- Scarface
Re: Koju ste knjigu zadnju čitali?
@boyko- da, Diablo je super, mada ima još knjiga, al neprevedenih, triba to naručit priko amazona.
ot: Dan Wells- Ja Nisam Serijski Ubojica- zanimala me tematika jer je na neki način bliska mojoj knjizi, al ovo je jednostavno razočaravajuće. I nije baš neka analiza profila serijskih ubojica, više građenje slave na fazonu Dextera Jeffa Lindseya. Loše.
ot: Dan Wells- Ja Nisam Serijski Ubojica- zanimala me tematika jer je na neki način bliska mojoj knjizi, al ovo je jednostavno razočaravajuće. I nije baš neka analiza profila serijskih ubojica, više građenje slave na fazonu Dextera Jeffa Lindseya. Loše.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Ašow
hah, meni stoji u redu za citanje. buem ju napikirao iduci tjedan
- john_constantine
Robert E. Horward - Solomon Kane - jako odličan roman, stvarno uzbudljiv, napet i zabavan roman prepun akcije, nasilja, čudovišta, razbojnika, kanibala i vampira. Priče koje opisuju njegove pustolovine kroz Afriku i neke dijelove izvan Afrike, vjerski fanatik koji se bori za nevine, toliko da postane opsjednut time i ne odustaje dok ne napravi svoj zadatak, ubije čudovište, osveti žrtvu ili spasi nevinu osobu. Opisi su jako dobri, ali zahtijeva se pažljivo čitanje jer se lako zagubiti u radnji... Ma vrhunski roman, šteta što je kratak... Baš poželiš još. Odličan potez od Nexusa.
Michel puši karu.
-
Hec
jooj to imam u kolekciji a nikak da dodje na red... e sad si me podsjetio bas cu pocet danascactus wrote:Veliki misteriji u prošlosti (2004)
Grupa autora se pozabavila sa preko 90 misterija i to je napravila detaljno,gdje svaka priča ima poćetak,kraj i brdo podataka o događaju,likovima i onim što je vezano uz to.
Misterionih događaja ima raznih; Nestalo nacističko blago,potonuće Titanica,Napoleon,Shakespear,Dracula,Jack trbosjek i puno još drugih tema ili objašnjenja za likove i događaje o kojima smo samo načuli:porijeklo priče o Williamu Tellu i jabuci,Lady Godivi,prvom romanu E. A.Poa....
U svakom slučaju zanimljiva i intrigantna knjiga za opuštanje.
"Six strings to cover fear..."
- Ašow

Mislim da se negdje u magli sjećam epizode, al sam ju i pročitao sad.
Dobra i nadasve morbidna epizoda.
- Svarog
Henry James - The turn of the screw
Well, is it not said: See a pin and pick it up, and all day long you'll have a pin
- Victor Crowley
Ja sam konačno završio The Fall of Hyperion. Fantastična knjiga, čak mi bolja nego prvi dio, Hyperion.
- Asfodel
Choke - wee čitala poglavlje-dva na dan, ne znam koliko mi je dugo trebalo (još je i komp bio x puta u kvaru pa nije bilo svaki dan), al ukratko.. dugo
Recept je da knjiga ne bude abnormalno napeta (po mom ukusu) i može se zajedno s učenjem bez da se polakomim za još i još
Uglavnom, lagana i prezabavna knjiga s dosta twisted ideja. Usput, odsad ću se svaki put štrecnuti kad kupujem farbe za kosu pitajući se jel neki debil prebacio sadržaj jedne u drugu
. Mogu sad i film konačno gledati.
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Wendigo
i ja sam konačno dovršio, prije 2 dana. fanatastična knjiga. najbnolji SF koji sam pročitao, definitivno...Victor Crowley wrote:Ja sam konačno završio The Fall of Hyperion. Fantastična knjiga, čak mi bolja nego prvi dio, Hyperion.
sad... nemrem reći koja mi je bolja jer ih gledam kao cjelinu.
- Victor Crowley
A je, povezane su. No u drugoj dolazi do borbe a to mi se sviđa i mali milijun iznenađenja, kao što i sam znaš.
Sad treća slijedi, dok prođu ispitni rokovi.
- john_constantine
Gozba vrana - i tako, dovršio i četvrtu knjigu iz song of ice and fire. Kvragu, teško ću se vratiti drugim knjigama...
Malo dosadan početak, naročito dijelovi s lignjunima, ali kasnije postaje zanimljivo. Šteta što nema svih likova, pa se mora čekati drugi dio knjige. Ali izvrstan završetak kao i obično, koji ostavlja bez daha...
Ali kvragu, nervira što treba toliko godina čekati do sljedećih knjiga...
SpoilerShow
Naročito mi je žao Brienne.
Mislio sam da će ju Cat poštedjeti, a izgleda je postala okrutno mrtvo čudovište... A predobro kako je Jaime odjebao sestru na kraju koja se sama uništila... baš moćan završetak.
Michel puši karu.
- Svarog
John Dunning - Knjižareva smrt.
Ništa posebno detektivski roman. Za mozak na pašu i opuštanje.
Mislim da sada idem na ponovno iščitavanje ASOIAF-a
Ništa posebno detektivski roman. Za mozak na pašu i opuštanje.
Mislim da sada idem na ponovno iščitavanje ASOIAF-a
Well, is it not said: See a pin and pick it up, and all day long you'll have a pin
- Wendigo
john_constantine wrote:Gozba vrana - i tako, dovršio i četvrtu knjigu iz song of ice and fire. Kvragu, teško ću se vratiti drugim knjigama...Malo dosadan početak, naročito dijelovi s lignjunima, ali kasnije postaje zanimljivo. Šteta što nema svih likova, pa se mora čekati drugi dio knjige. Ali izvrstan završetak kao i obično, koji ostavlja bez daha...
SpoilerShowNaročito mi je žao Brienne.Mislio sam da će ju Cat poštedjeti, a izgleda je postala okrutno mrtvo čudovište... A predobro kako je Jaime odjebao sestru na kraju koja se sama uništila... baš moćan završetak.
SpoilerShow
i ja bi se ponašao kao cat da mi se sve to desilo... u stvari, bio bih još okrutniji. 
- john_constantine
SpoilerShow
da, samo što je Cat kroz tri knjige uvijek bila mlak lik, ono, htjela bi se izboriti, ali je preslaba za to iako je spasila Brana, i prerezala grlo onom "debilu"... A baš sam se ono veselio što će Brienne susresti Cat, misleći da će ju poštedjeti i razumjeti... he, bar je umrla kao djevica 
Michel puši karu.
- Wendigo
SpoilerShow
tko kaže da je umrla?