Koji ste horror zadnji gledali?
- Vorador
- Aryx
Sada mi je constantine dao ideju da otvorimo neki topic di bi postali najdraze scene ali u pictures like this ... ili samo nastavimo sa slikama u jednom od topica tipa naj scene ( ili kak vec ) 

There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
- Vorador
Super ideja. 1 slika vrijedi više od tisuću riječi. Što se mene tiče, ne moraju biti samo najbolje scene, nego i npr. najlošije, gluplje, smiješnije, debilnije, jeftinije itd.Aryx wrote:Sada mi je constantine dao ideju da otvorimo neki topic di bi postali najdraze scene ali u pictures like this ... ili samo nastavimo sa slikama u jednom od topica tipa naj scene ( ili kak vec )
- Zombiemachine
- Aryx
- john_constantine
- Dragonrage
- john_constantine
- john_constantine
American werewolf in london - na kraju sam razočaran tim filmom, ispala je više crna komedija, nego horor. Dobar početak, a ostatak je pomalo dosadan za tim scenama seksa, romantike i to. A kada napokon počne preobrazba, onda mi ide na živce to njegovo cviljenje. Na slikama je puno bolje izgledalo. A niti ne vidim pretjeranu razliku između onog vukodlaka iz Waxworka i ovoga. Ali završnica je odlična, naročito taj masakr u kinu, pa prometne nesreće, i sve to. Ali teško da bi to smatrao najbolji filmom o vukodlacima. Nisam mislio da ću to reći, ali mi je puno bolji nastavak: više crnog humora, krvi, nasilja i "majmunskih" vukodlaka. 

Michel puši karu.
- Dragonrage
American werewolf in london je izvrstan klasik....nastavak mi je sranje....john_constantine wrote:American werewolf in london - na kraju sam razočaran tim filmom, ispala je više crna komedija, nego horor. Dobar početak, a ostatak je pomalo dosadan za tim scenama seksa, romantike i to. A kada napokon počne preobrazba, onda mi ide na živce to njegovo cviljenje. Na slikama je puno bolje izgledalo. A niti ne vidim pretjeranu razliku između onog vukodlaka iz Waxworka i ovoga. Ali završnica je odlična, naročito taj masakr u kinu, pa prometne nesreće, i sve to. Ali teško da bi to smatrao najbolji filmom o vukodlacima. Nisam mislio da ću to reći, ali mi je puno bolji nastavak: više crnog humora, krvi, nasilja i "majmunskih" vukodlaka.
- Zombiemachine
- john_constantine
No, ionako je problem u meni, više me filmovi ne oduševljavaju...HorrorHR wrote:Landisov film je klasik. I glede humora, moraš tako nešto očekivati od Landisa
Nastavak nisam gledao, nije me baš zanimao....

Ali scena preobrazbe je odlična.

A za nastavkom, pa osim crnog humora, nisi baš bogznašto propustio, istina. Kada se samo sjetim kako su mi podvalili to sranje u videoteci. Vidio sam kazetu na kojem piše london, i pokazao sam tu kazetu (ma tada sam bio novi u videotekama, nisam znao to za brojevima), ali ona mi je dala onaj u Parizu.

Ista stvar za Američki psiho, gledao sam ravno na kazetu dvojke, i sjetio se filma da ga nisam gledao, kažem ovoj drugoj: američki psiho, a ona je meni dala američki psiho 2. A ja budala nisam niti provjerio kazetu.

Michel puši karu.