Koji ste horror zadnji gledali?

Razgovori ugodni o horor temama
Post Reply
Aryx

Post by Aryx » 08 Nov 2006, 21:19

dada sweet :D
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

Vorador

Post by Vorador » 08 Nov 2006, 22:01

john_constantine wrote:
Zombiemachine wrote:Eto na, Day of the dead. Još jedan film koji mnogi smartaju nedovoljno dobrim (neki čak tvrde da ima previše krvi??), a meni je super.
Najprejebenija filmska scena

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Da da, to su te scene zbog kojih mi je Day of the Dead najdraži Romerov Dead film :D

Aryx

Post by Aryx » 08 Nov 2006, 22:04

Sada mi je constantine dao ideju da otvorimo neki topic di bi postali najdraze scene ali u pictures like this ... ili samo nastavimo sa slikama u jednom od topica tipa naj scene ( ili kak vec ) 8)

Vorador

Post by Vorador » 08 Nov 2006, 22:06

Aryx wrote:Sada mi je constantine dao ideju da otvorimo neki topic di bi postali najdraze scene ali u pictures like this ... ili samo nastavimo sa slikama u jednom od topica tipa naj scene ( ili kak vec ) 8)
Super ideja. 1 slika vrijedi više od tisuću riječi. Što se mene tiče, ne moraju biti samo najbolje scene, nego i npr. najlošije, gluplje, smiješnije, debilnije, jeftinije itd.

Zombiemachine

Post by Zombiemachine » 09 Nov 2006, 00:15

Jedini problem s takvim topicima je da se nakon 20-tak postova otavaru po minutu.
Krv je moje svjetlo i moja tama.

Aryx

Post by Aryx » 09 Nov 2006, 00:18

Zombiemachine wrote:Jedini problem s takvim topicima je da se nakon 20-tak postova otavaru po minutu.
istina, a mogli bi ond asamo linkove

john_constantine

Post by john_constantine » 09 Nov 2006, 08:37

Aryx wrote:
Zombiemachine wrote:Jedini problem s takvim topicima je da se nakon 20-tak postova otavaru po minutu.
istina, a mogli bi ond asamo linkove
Da, mogli bi se tako. Odlična je to ideja.
Michel puši karu.

Dragonrage

Post by Dragonrage » 09 Nov 2006, 09:52

A možete i stavljati smanjene slike, koje klikneš pa se povečaju...tako će se i brže otvarati a i vidjet će se slike... :wink:

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 09 Nov 2006, 11:48

Neznam imam ADSL pa su mi slike ove koje se otvaraju sasvim OK, mnogo bolje od klikanja na desetak linkova po postu...

Otvorite poseban topic za to sa skrinshotovima pa krećemo 8)

john_constantine

Post by john_constantine » 09 Nov 2006, 13:09

Heavy metal - nije baš pravi horor, ali ona epizoda za britanskim pilotima i zombijima je baš bila fora. :D Zabavan film.
Michel puši karu.

john_constantine

Post by john_constantine » 10 Nov 2006, 18:03

American werewolf in london - na kraju sam razočaran tim filmom, ispala je više crna komedija, nego horor. Dobar početak, a ostatak je pomalo dosadan za tim scenama seksa, romantike i to. A kada napokon počne preobrazba, onda mi ide na živce to njegovo cviljenje. Na slikama je puno bolje izgledalo. A niti ne vidim pretjeranu razliku između onog vukodlaka iz Waxworka i ovoga. Ali završnica je odlična, naročito taj masakr u kinu, pa prometne nesreće, i sve to. Ali teško da bi to smatrao najbolji filmom o vukodlacima. Nisam mislio da ću to reći, ali mi je puno bolji nastavak: više crnog humora, krvi, nasilja i "majmunskih" vukodlaka. :lol:
Michel puši karu.

Dragonrage

Post by Dragonrage » 10 Nov 2006, 18:58

john_constantine wrote:American werewolf in london - na kraju sam razočaran tim filmom, ispala je više crna komedija, nego horor. Dobar početak, a ostatak je pomalo dosadan za tim scenama seksa, romantike i to. A kada napokon počne preobrazba, onda mi ide na živce to njegovo cviljenje. Na slikama je puno bolje izgledalo. A niti ne vidim pretjeranu razliku između onog vukodlaka iz Waxworka i ovoga. Ali završnica je odlična, naročito taj masakr u kinu, pa prometne nesreće, i sve to. Ali teško da bi to smatrao najbolji filmom o vukodlacima. Nisam mislio da ću to reći, ali mi je puno bolji nastavak: više crnog humora, krvi, nasilja i "majmunskih" vukodlaka. :lol:
American werewolf in london je izvrstan klasik....nastavak mi je sranje....

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 10 Nov 2006, 19:03

Landisov film je klasik. I glede humora, moraš tako nešto očekivati od Landisa ;)

Nastavak nisam gledao, nije me baš zanimao....

Zombiemachine

Post by Zombiemachine » 10 Nov 2006, 19:45

Gledao sam ga i ja jučer, koja koincidencija (po treći put). Odličan film. Landis u najboljem izdanju i Rick Baker najveća faca efekata sa prostetikom.
Krv je moje svjetlo i moja tama.

john_constantine

Post by john_constantine » 10 Nov 2006, 20:01

HorrorHR wrote:Landisov film je klasik. I glede humora, moraš tako nešto očekivati od Landisa ;)

Nastavak nisam gledao, nije me baš zanimao....
No, ionako je problem u meni, više me filmovi ne oduševljavaju... :( Onaj trenutak raspoloženja koji me ponekad uhvati....

Ali scena preobrazbe je odlična. :D

A za nastavkom, pa osim crnog humora, nisi baš bogznašto propustio, istina. Kada se samo sjetim kako su mi podvalili to sranje u videoteci. Vidio sam kazetu na kojem piše london, i pokazao sam tu kazetu (ma tada sam bio novi u videotekama, nisam znao to za brojevima), ali ona mi je dala onaj u Parizu. :twisted: :evil:

Ista stvar za Američki psiho, gledao sam ravno na kazetu dvojke, i sjetio se filma da ga nisam gledao, kažem ovoj drugoj: američki psiho, a ona je meni dala američki psiho 2. A ja budala nisam niti provjerio kazetu. :lol:
Michel puši karu.

Post Reply