HorrorHR vs kuhinja
- Evil Xander
- elrania
Re: HorrorHR vs kuhinja
bundeva me živo zanima kakva je.
tuna steak sam pak jela nedavno (al jače pečen) i nije me baš oduševio.
tuna steak sam pak jela nedavno (al jače pečen) i nije me baš oduševio.
- Asfodel
Ne znam, ja bih bundevu i dinju ukinula, bljuc 
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- HorrorHR
- Site Admin
meni je dosta dobra, nije i ne može biti u klasi pečenog krumpira, ali je u ovom obliku vrlo fina. začini su opet krucijalni jer je ona sama po sebi slatkasta, pa joj treba lupiti kontru sa solju, paprom, a posebice začinskim bilje (ružmarin, timjan),elrania wrote:bundeva me živo zanima kakva je.
što ga se viče peče ide se prema isušenosti, ovako (i recimo još malo pečen, ali ne previše) daje svu sočnost.elrania wrote:tuna steak sam pak jela nedavno (al jače pečen) i nije me baš oduševio.
- HorrorHR
- Site Admin
#088 - 24.01.2011
Njoki s umakom od bukovača

Njoki s umakom od bukovača

- Wendigo
odlična kombinacija.
dali sam radiš njoke ili su to one "gotove"?
- HorrorHR
- Site Admin
koristim gotove, najbolji su mi ovi od leda u narančastom pakiranju. planiram uskoro početi sa "domaćim" njokima, inače njoke doma jedemo kada nema previše vremena za neke komplikacije.Wendigo wrote:odlična kombinacija.
za umak sam ovaj put neki drugi recept koristio, ima i vermuta u igri, ali i slatkim vrhnjem.
- Wendigo
ledove su mi još najbolje od kupljenih.
ma pitam jer mi se te gotove njoke uvijek raskuhaju, a ne kuham ih dugo - max 4-5 min. mislim da ću ih ubuduće kuhati minutu-dvije.
ma pitam jer mi se te gotove njoke uvijek raskuhaju, a ne kuham ih dugo - max 4-5 min. mislim da ću ih ubuduće kuhati minutu-dvije.
- callac
ja njoke kuham tako da ih stavim u mlaku vodu i kada se dignu na površinu su gotove, nema tu nekog nakuhavanja sa njima i nikad mi nisu mljeckave ni raskuhane!Wendigo wrote:ledove su mi još najbolje od kupljenih.
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Wendigo
čak sam razmišljao jednom probati "mlinci metodu" - politi ih vručom vodom. 
- HorrorHR
- Site Admin
ovi ledo doslovno 2 minute tri uvrh glave, cim pocnu izlaziti na površinu daš još jedno 15tak sekundi i uvališ u toć u kojemu jedno pola minute minutu komotno na laganom i sve pet... ledovi su definitivno najbolji od ovih kupljenih koje sma imao prilike raditi
@callac: ja ih stavim u vrelu vodu uvijek..
@callac: ja ih stavim u vrelu vodu uvijek..
- HorrorHR
- Site Admin
#089 - 25.01.2011
Punjeni svinjski file uz pire od kaula i u dijon umaku

Punjeno sa: peršin, krušne mrvice, mljevano ostataka filea (rubno, da se ljepse zarola), crvena paprika, sol, papar, ružmarin i poseban dodatak - brusnice

Zarolano m eso se prvo preprži sa svake strane 3-4 minute, pa onda ide na pola sata u pećnicu. Umak od dijona se radi u posudi za pećenje, uz malo chicken stocka, začina, dijon senfa ofkors i kap vina.

Pire od kaula (cvjetače) je lajt verzija pirea, dobro začinjeno sa crvenom papričicom, solju i paprom.
Punjeni svinjski file uz pire od kaula i u dijon umaku

Punjeno sa: peršin, krušne mrvice, mljevano ostataka filea (rubno, da se ljepse zarola), crvena paprika, sol, papar, ružmarin i poseban dodatak - brusnice

Zarolano m eso se prvo preprži sa svake strane 3-4 minute, pa onda ide na pola sata u pećnicu. Umak od dijona se radi u posudi za pećenje, uz malo chicken stocka, začina, dijon senfa ofkors i kap vina.

Pire od kaula (cvjetače) je lajt verzija pirea, dobro začinjeno sa crvenom papričicom, solju i paprom.
- john_constantine
- Decadentor
- HorrorHR
- Site Admin
dijon senfjohn_constantine wrote:a što je to dijon?