Što mi je maknulo smješak danas?
- Ašow
Re: Što mi je maknulo smješak danas?
U četvrtak.
Sreća da imam ispit idući tjedan pa sam u vžu.
Bad karma u igri.
Sreća da imam ispit idući tjedan pa sam u vžu.
Bad karma u igri.
- Asfodel
Obavijest u grupi na fejsu da moramo do 4.mj. platiti 250kn za petogodišnjicu mature.
Hop, sve mi se čini da neću ići
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- metallicat
- Scarface
Mudra odluka.Asfodel wrote:Obavijest u grupi na fejsu da moramo do 4.mj. platiti 250kn za petogodišnjicu mature.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- elrania
ja sam još i planirala ići, al sve više mi postaje jasno da nemam nikoga i ništa u toj masi što bih htjela opet vidjeti.
možda se čut s jedno-dve osobe, al to se da bilo kada.
od ovoga se lagano ježim i previše mi je negativna percepcija ljudi iz srednje da bih se opet stapala s tim.
možda se čut s jedno-dve osobe, al to se da bilo kada.
od ovoga se lagano ježim i previše mi je negativna percepcija ljudi iz srednje da bih se opet stapala s tim.
- Decadentor
meni se cini da smo svi vamo neki outsideri i freakovi i sad se nasli na forumu i super nam je

- jigsaw
Nisi dalekoDecadentor wrote:meni se cini da smo svi vamo neki outsideri i freakovi i sad se nasli na forumu i super nam je![]()
- metallicat
- jigsaw
Trenutna besparica mi je onemogućila današnji izlazak. 
- Ašow
hah, ja vec evo drugi vikend već neč izač. Uči se, nema zajebancije.
Somebody kill me please.
a sto se tice tih matura i slavlja, bmk.
Ne da necu otici na to neg me mogu za kurac povuč.
Ko i za maturalnu večer. Nema. Štašti men' plesat? Marš.
Al lova od tombola je naravno ostala
umrču
Somebody kill me please.
a sto se tice tih matura i slavlja, bmk.
Ne da necu otici na to neg me mogu za kurac povuč.
Ko i za maturalnu večer. Nema. Štašti men' plesat? Marš.
Al lova od tombola je naravno ostala
umrču
- metallicat
ako se mi budemo izorganizirali za to, mislim da ću ić, a znam da mi neće trebat više od 50 kn tako da sup.

- Asfodel
SpoilerShow
Ja sam onako apstraktno prije par godina planirala ići, štoviše i veselila se tome. Ali to sve na račun toga što mi je na maturalnoj bilo prejebeno. I apstraktno sam znala da će biti dosta love (slično kao i onda, brijem) al kao, daleko je to, skupit ću do tada. Onda sam malo čitala po toj grupi, šta planiraju, kakvu će dj puštat glazbu (da zadovolji sve ukuse
-->malo 90-te, možda neki rock, domaće, house, Mišo, pred kraj mogući narodnjaci..) Recimo 80s zadovoljava sve ukuse i da to puštaju cijelu noć ja bih išla samo tako i bila tamo glavna na tanz flooru
Malo je kriva i činjenica što se družim isključivo s alternativcima i odvikla sam se od pola tih ljudi i viđam ih u prolazu. Glupo mi dat hrpu para za to, još neke cipele možda, ovo ono i onda da cijelu noć sjedim za stolom i ločem dok se ekipa razvaljuje na Jelenu Rozgu.
Malo je kriva i činjenica što se družim isključivo s alternativcima i odvikla sam se od pola tih ljudi i viđam ih u prolazu. Glupo mi dat hrpu para za to, još neke cipele možda, ovo ono i onda da cijelu noć sjedim za stolom i ločem dok se ekipa razvaljuje na Jelenu Rozgu.
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- metallicat
Asfodel wrote:ont: manjak vremena danas za sveSpoilerShowJa sam onako apstraktno prije par godina planirala ići, štoviše i veselila se tome. Ali to sve na račun toga što mi je na maturalnoj bilo prejebeno. I apstraktno sam znala da će biti dosta love (slično kao i onda, brijem) al kao, daleko je to, skupit ću do tada. Onda sam malo čitala po toj grupi, šta planiraju, kakvu će dj puštat glazbu (da zadovolji sve ukuse![]()
-->malo 90-te, možda neki rock, domaće, house, Mišo, pred kraj mogući narodnjaci..) Recimo 80s zadovoljava sve ukuse i da to puštaju cijelu noć ja bih išla samo tako i bila tamo glavna na tanz flooru
![]()
SpoilerShow
kužim te, a i zbilja je prepreviše para. kao da se niste mogli nać na večeri/cugi i svako svoje plati, ili ko mi unaprijed dat 50kn i ako više potrošiš nadoplatiš. da mi nešto tako organiziramo, ja bi garant sjedila negdje sama i pila 

- john_constantine
ma meni je bilo dobro na maturalnoj, a i na godišnjici. A da li se tko hvalisao nečime, nisam primijetio. Karakteri likova kao "lizačica guzica profesorima" ili "snobica" su ostali i dalje takvi. Kako objasniti da baš njih dvoje moraju sjediti kraj naše razrednice, a ova druga se nije niti udostojila posjetiti i popričati s svakim od nas?
Istini za volju, godišnjica je kurac, nemam baš nikoga koga bi htio vidjeti. Nisam bio previše popularan u srednjoj i izbjegavali su me većinom radi "nagluhosti". Jbt, kada se samo smislim kako sam čuo da neki misle i da je to zarazno.
Ali, dobro je za pojesti nešto, popiti, raditi gluposti poslije ponoći i idući dan, više nisi u kontaktu s njima. Bar se za tri godine kada će opet biti, znati tko će ostati "usidjelica". 
Istini za volju, godišnjica je kurac, nemam baš nikoga koga bi htio vidjeti. Nisam bio previše popularan u srednjoj i izbjegavali su me većinom radi "nagluhosti". Jbt, kada se samo smislim kako sam čuo da neki misle i da je to zarazno.
Michel puši karu.
- elrania
žene za blagajnama u scu i poveća doza bezobrazluka s njihove strane.