Što mi je maknulo smješak danas?

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
Ašow

Re: Što mi je maknulo smješak danas?

Post by Ašow » 21 Jan 2011, 16:13

U četvrtak.
Sreća da imam ispit idući tjedan pa sam u vžu.
Bad karma u igri.
--------
Last.fm

Asfodel

Post by Asfodel » 21 Jan 2011, 20:26

Obavijest u grupi na fejsu da moramo do 4.mj. platiti 250kn za petogodišnjicu mature.
Hop, sve mi se čini da neću ići :lol:
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

metallicat

Post by metallicat » 22 Jan 2011, 00:48

jbt 250 kn, pa ni ja ne bi išla :lol: 50 najviše.
Image

Scarface

Post by Scarface » 22 Jan 2011, 00:50

Asfodel wrote:Obavijest u grupi na fejsu da moramo do 4.mj. platiti 250kn za petogodišnjicu mature.
Hop, sve mi se čini da neću ići :lol:
Mudra odluka. :zubifale: Mada ja ne bi ni da je džabe, niti ću. :twisted:
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

elrania

Post by elrania » 22 Jan 2011, 01:25

ja sam još i planirala ići, al sve više mi postaje jasno da nemam nikoga i ništa u toj masi što bih htjela opet vidjeti.
možda se čut s jedno-dve osobe, al to se da bilo kada.
od ovoga se lagano ježim i previše mi je negativna percepcija ljudi iz srednje da bih se opet stapala s tim. :?

Decadentor

Post by Decadentor » 22 Jan 2011, 02:51

meni se cini da smo svi vamo neki outsideri i freakovi i sad se nasli na forumu i super nam je :lol: :lol:
Image

jigsaw

Post by jigsaw » 22 Jan 2011, 03:35

Decadentor wrote:meni se cini da smo svi vamo neki outsideri i freakovi i sad se nasli na forumu i super nam je :lol: :lol:
Nisi daleko :lol:

metallicat

Post by metallicat » 22 Jan 2011, 15:45

otkazali me danas za radit :|
Image

jigsaw

Post by jigsaw » 22 Jan 2011, 15:51

Trenutna besparica mi je onemogućila današnji izlazak. :roll:

Ašow

Post by Ašow » 22 Jan 2011, 16:11

hah, ja vec evo drugi vikend već neč izač. Uči se, nema zajebancije.
Somebody kill me please.

a sto se tice tih matura i slavlja, bmk.
Ne da necu otici na to neg me mogu za kurac povuč.
Ko i za maturalnu večer. Nema. Štašti men' plesat? Marš.
Al lova od tombola je naravno ostala :lol:
umrču
--------
Last.fm

metallicat

Post by metallicat » 22 Jan 2011, 16:16

ako se mi budemo izorganizirali za to, mislim da ću ić, a znam da mi neće trebat više od 50 kn tako da sup.
Image

Asfodel

Post by Asfodel » 22 Jan 2011, 17:11

SpoilerShow
Ja sam onako apstraktno prije par godina planirala ići, štoviše i veselila se tome. Ali to sve na račun toga što mi je na maturalnoj bilo prejebeno. I apstraktno sam znala da će biti dosta love (slično kao i onda, brijem) al kao, daleko je to, skupit ću do tada. Onda sam malo čitala po toj grupi, šta planiraju, kakvu će dj puštat glazbu (da zadovolji sve ukuse :facepalm: :lol: -->malo 90-te, možda neki rock, domaće, house, Mišo, pred kraj mogući narodnjaci..) Recimo 80s zadovoljava sve ukuse i da to puštaju cijelu noć ja bih išla samo tako i bila tamo glavna na tanz flooru :lol:
Malo je kriva i činjenica što se družim isključivo s alternativcima i odvikla sam se od pola tih ljudi i viđam ih u prolazu. Glupo mi dat hrpu para za to, još neke cipele možda, ovo ono i onda da cijelu noć sjedim za stolom i ločem dok se ekipa razvaljuje na Jelenu Rozgu.
ont: manjak vremena danas za sve
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

metallicat

Post by metallicat » 22 Jan 2011, 17:16

Asfodel wrote:
SpoilerShow
Ja sam onako apstraktno prije par godina planirala ići, štoviše i veselila se tome. Ali to sve na račun toga što mi je na maturalnoj bilo prejebeno. I apstraktno sam znala da će biti dosta love (slično kao i onda, brijem) al kao, daleko je to, skupit ću do tada. Onda sam malo čitala po toj grupi, šta planiraju, kakvu će dj puštat glazbu (da zadovolji sve ukuse :facepalm: :lol: -->malo 90-te, možda neki rock, domaće, house, Mišo, pred kraj mogući narodnjaci..) Recimo 80s zadovoljava sve ukuse i da to puštaju cijelu noć ja bih išla samo tako i bila tamo glavna na tanz flooru :lol:
Malo je kriva i činjenica što se družim isključivo s alternativcima i odvikla sam se od pola tih ljudi i viđam ih u prolazu. Glupo mi dat hrpu para za to, još neke cipele možda, ovo ono i onda da cijelu noć sjedim za stolom i ločem dok se ekipa razvaljuje na Jelenu Rozgu.
ont: manjak vremena danas za sve
SpoilerShow
kužim te, a i zbilja je prepreviše para. kao da se niste mogli nać na večeri/cugi i svako svoje plati, ili ko mi unaprijed dat 50kn i ako više potrošiš nadoplatiš. da mi nešto tako organiziramo, ja bi garant sjedila negdje sama i pila :lol:
ot: pa niš za sad, čudo :D
Image

john_constantine

Post by john_constantine » 22 Jan 2011, 17:40

ma meni je bilo dobro na maturalnoj, a i na godišnjici. A da li se tko hvalisao nečime, nisam primijetio. Karakteri likova kao "lizačica guzica profesorima" ili "snobica" su ostali i dalje takvi. Kako objasniti da baš njih dvoje moraju sjediti kraj naše razrednice, a ova druga se nije niti udostojila posjetiti i popričati s svakim od nas?

Istini za volju, godišnjica je kurac, nemam baš nikoga koga bi htio vidjeti. Nisam bio previše popularan u srednjoj i izbjegavali su me većinom radi "nagluhosti". Jbt, kada se samo smislim kako sam čuo da neki misle i da je to zarazno. :lol: :facepalm: Ali, dobro je za pojesti nešto, popiti, raditi gluposti poslije ponoći i idući dan, više nisi u kontaktu s njima. Bar se za tri godine kada će opet biti, znati tko će ostati "usidjelica". :mrgreen:
Michel puši karu.

elrania

Post by elrania » 25 Jan 2011, 15:31

žene za blagajnama u scu i poveća doza bezobrazluka s njihove strane.

Post Reply