Činjenica br. 1 je da je ona ultra loša glumica... Tara Reid je za nju bog bogova.
Činjenica br. 2 je da nikad ne bi dobila ulogu u našem filmu (mislim neku glavnu) da nije:
- bila s Gregurevićem koji joj je pomogao malim ulogama (u "Odmori se zaslužio si") i joj je on pomogao da se probije, te uz veliku muku da zavrsi glumacku akademiju i onda ga je ona ostavila (evo šta je uostalom rekla za njega: "- Zauvijek ću ga cijeniti kao divlje arapsko ždrijebe koje je dalo da ga se jaše samo kad je ono to htjelo")
- nakon što joj stari Gregurević više nije bio potreban jer se za nju recimo čulo tj. glumila je u tih par ulogica i što se pisalo o njoj u novinama baš poradi veze sa Ivom onda se bacila na starog mačka Lasića (koji je isto naivčina poput našeg Ive) koji joj je garant sredio ulogu u "Vjerujem u anđele" (i Lasić isto glumi u filmu)...a u Dobrim Namjerama je također glumila (Ljubo lasić je jedan od producenata, e sad ne znam jel on šta u rodu sa Franom)
Ona je tip tipične Hrvatske glumice koja nikad neće pokazati ikakav talent niti će se barem potruditi...baš i kao Mia Begović koja je iskoristila sestrinu smrt za svoju promociju (ja nisam niti čuo za nju dok je Ena bila živa)...a takve su nam većinom sve ove naše mlade glumice poput Jelene Perčin, Jelene Veljače i sličnih...zato će naš film i dalje biti u ovakvom čumezu gdje jeste...
Kažu SF/horor...bljah...jel to kao "Mor" i "Krvopijci"?
Ma...idem popit pivo jer nemam više volje išta reć...Dolores Lmbaša u hororu...Majko Božja

ovo je odmah osuđeno na propast...
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -