Tumor (2011)

Od Velike Britanije do Rusije; od Italije do Norveške
Ašow

Re: Tumor (2011)

Post by Ašow » 24 Oct 2010, 13:39

john_constantine wrote:
Bub wrote:Ne kužim što si htio reći :? kakve to veze ima s njenom odvratno lošom glumom?
hoće reći: "Da nije bila u vezi s Radoljakom, nitko ne bi niti znao da je ona uopće glumica..."
my point exactly.

ma, bub...
jednostavno kakvih sam bolestina i loše glume se nagledo u zivotu, mogu jos sat i pol potrositi na istu.
Al drago mi je da ce ovaj puta to biti domaće. :)
--------
Last.fm

Bub

Post by Bub » 24 Oct 2010, 13:45

Ašow wrote:my point exactly.
Sorry, ali opet ne kužim tvoju poantu, a napisao sam ti na prijašnjoj strani zašto. Mislim zaboli me za Radeljaka ili što se ona povlači po medijim, mislim da to nema nikakve veze s njenom lošom glumom.

john_constantine

Post by john_constantine » 24 Oct 2010, 13:47

Bub wrote:
Ašow wrote:my point exactly.
Sorry, ali opet ne kužim tvoju poantu, a napisao sam ti na prijašnjoj strani zašto. Mislim zaboli me za Radeljaka ili što se ona povlači po medijim, mislim da to nema nikakve veze s njenom lošom glumom.
ma loša gluma... Ona je sada "preuveličana" glumica bez obzira što ne zna glumiti zato jer je bila s Radeljakom. Odnosno, 70 % nacije ju sada obožava jer je seksi i koga briga što ne zna glumiti. Kao Megan Fox. :zubifale:
Michel puši karu.

Ašow

Post by Ašow » 24 Oct 2010, 13:50

@bub

ok, ti si cuo za nju i jos neznam koliko ljudi, al 95% ove drzave za nju ne bi ni znalo da nije s Radeljakom, nadalje, ne bi njena LOŠA GLUMA toliko dolazila do izražaja da nije tolika velika medijska ličnost.
Iskreno, ja ni ne znam kako glumi, nisam nista gdje je ona pogledao, pa ono... ne mogu ocijeniti, samo znam da što se tiče dotične, gluma je najmanje bitna.
Tako da... nastranu lošu glumu i nastranu dolores lambašu i redatelja koji je ljubavne pizdarije snimao.

Ocekujem da ce film nešt valjat. Znam da ne možemo napraviti nešto čeg bi se i srbi postidjeli, ali napravit će se film koji će privuč malo medijske pažnje i tak.
Moglo bi na kraju i ispasti dobro.
A to sto je dolores u filmu, cisto me zaboli.
--------
Last.fm

Bub

Post by Bub » 24 Oct 2010, 13:54

Eto vidiš kako naš mentalitet razmišlja, čim neko spomene Lamabašu prvo se diskutira o Radeljaku, Gregureviću, Lasiću...a tek onda o filmu i njenoj lošoj glumi...bezveze.

Ašow

Post by Ašow » 24 Oct 2010, 13:58

Pa da, znam.
Ali svi su poceli negativno reagirati cim se spomene ona. Cinjenica je da ljudima ide na kurac. A i s druge strane nemogu docekati novu vijest u novinama.

ali, jos nije odglumila ovaj film :)
vidit cemo kak ce ispasti :)
--------
Last.fm

Asfodel

Post by Asfodel » 24 Oct 2010, 14:32

Isusex, živo me zaboli taman da glumi Sv. Petar.. gledat ću film ako mi se bude gledalo.
A ako netko namjerno misli propustit samo zato što glumi Lambaša, onda je to super razlog :facepalm:
(ne govorim o vama, nego općenito)
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 24 Oct 2010, 18:34

Činjenica br. 1 je da je ona ultra loša glumica... Tara Reid je za nju bog bogova.

Činjenica br. 2 je da nikad ne bi dobila ulogu u našem filmu (mislim neku glavnu) da nije:
- bila s Gregurevićem koji joj je pomogao malim ulogama (u "Odmori se zaslužio si") i joj je on pomogao da se probije, te uz veliku muku da zavrsi glumacku akademiju i onda ga je ona ostavila (evo šta je uostalom rekla za njega: "- Zauvijek ću ga cijeniti kao divlje arapsko ždrijebe koje je dalo da ga se jaše samo kad je ono to htjelo")

- nakon što joj stari Gregurević više nije bio potreban jer se za nju recimo čulo tj. glumila je u tih par ulogica i što se pisalo o njoj u novinama baš poradi veze sa Ivom onda se bacila na starog mačka Lasića (koji je isto naivčina poput našeg Ive) koji joj je garant sredio ulogu u "Vjerujem u anđele" (i Lasić isto glumi u filmu)...a u Dobrim Namjerama je također glumila (Ljubo lasić je jedan od producenata, e sad ne znam jel on šta u rodu sa Franom)

Ona je tip tipične Hrvatske glumice koja nikad neće pokazati ikakav talent niti će se barem potruditi...baš i kao Mia Begović koja je iskoristila sestrinu smrt za svoju promociju (ja nisam niti čuo za nju dok je Ena bila živa)...a takve su nam većinom sve ove naše mlade glumice poput Jelene Perčin, Jelene Veljače i sličnih...zato će naš film i dalje biti u ovakvom čumezu gdje jeste...

Kažu SF/horor...bljah...jel to kao "Mor" i "Krvopijci"?
Ma...idem popit pivo jer nemam više volje išta reć...Dolores Lmbaša u hororu...Majko Božja :facepalm: ovo je odmah osuđeno na propast...
Last edited by dr_gonzo on 24 Oct 2010, 18:36, edited 1 time in total.
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 24 Oct 2010, 18:35

Asfodel wrote:Isusex, živo me zaboli taman da glumi Sv. Petar.. gledat ću film ako mi se bude gledalo.
A ako netko namjerno misli propustit samo zato što glumi Lambaša, onda je to super razlog :facepalm:
(ne govorim o vama, nego općenito)
Sigurno ću ga gledati bez obzira na Lambašu...ali ako film bude sranje ne gine mu negativna recenzija... :wink:
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

Bub

Post by Bub » 24 Oct 2010, 20:23

Nisam rekao da neću gledat nego sam quote-ao HorroHr da sama pomisao na Lambašu :toimonster: a to ne znači zbog toga što je ona s ovim/onim ili kako je došla do te glumačke karijere, na to nisam ni pomislio. Činjenica je da je u filmu i da je jako loša glumica, a ide mi na živce taj naš mentalitet suđenja ljudi, jer kao što sam već naveo a i u ovom topic-u je primjer da se priča o jebenom njenom životu i guranja nosa u isti, a najmanje o filmu. Takav smo narod i uvjek osuđujemo druge a ne vidimo sebe, uostalom jebe mi se za njen privatni život i kako je došla do svoje karijere (kakve ja imam koristi od toga i ne zamaram se takvim glupostima), ali mi se ne jebe za film jer koliko on recimo bude dobar ona će ga upropasti. Moje mišljenje, ali moguće i da jezik pregrizem, pa da vidimo nešto odlično.

john_constantine

Post by john_constantine » 24 Oct 2010, 20:39

Redatelj: Tomislav Štefanac (do sada bio scenarist na domaćim sapunjarama ala Zabranjena Ljubav, Ne daj se Nina)
Uloge: Dolores Lambaša
Ti ozbiljno vjeruješ da ovo može biti dobar film? :zubifale: Možda u usporedbi s ovim našim hrvatskim serijama... :mrgreen:
Michel puši karu.

Ašow

Post by Ašow » 24 Oct 2010, 21:05

A vidi, bolje da ga radi netko tko ima budžet za to nego ja npr.

treba vidit kak ce moderni hrv horror izgledat. (Naravno, ne gledam nasu danasnjicu) Mene iskreno zanima.
--------
Last.fm

john_constantine

Post by john_constantine » 24 Oct 2010, 21:10

da, samo što scenarij zvuči previše blesavo, baš za trash film, a ne za ozbiljno SF/horor ostvarenje... A i čim nije htio reći što se zapravo događa, to može biti samo loše...
Michel puši karu.

Asfodel

Post by Asfodel » 24 Oct 2010, 22:09

Bub wrote:Nisam rekao da neću gledat nego sam quote-ao HorroHr da sama pomisao na Lambašu :toimonster: a to ne znači zbog toga što je ona s ovim/onim ili kako je došla do te glumačke karijere, na to nisam ni pomislio. Činjenica je da je u filmu i da je jako loša glumica, a ide mi na živce taj naš mentalitet suđenja ljudi, jer kao što sam već naveo a i u ovom topic-u je primjer da se priča o jebenom njenom životu i guranja nosa u isti, a najmanje o filmu. Takav smo narod i uvjek osuđujemo druge a ne vidimo sebe, uostalom jebe mi se za njen privatni život i kako je došla do svoje karijere (kakve ja imam koristi od toga i ne zamaram se takvim glupostima), ali mi se ne jebe za film jer koliko on recimo bude dobar ona će ga upropasti. Moje mišljenje, ali moguće i da jezik pregrizem, pa da vidimo nešto odlično.
Nisam ja tebe prozvala Bub, ono sam općenito pričala. Pa vidiš i sam po tome što sam spomenula fiktivnu situaciju za koju nitko od vas nije rekao da će je izvesti.
Općenito zamišljam situaciju da će dio naroda kad čuje da glumi Lambaša reći da neće gledat to sranje, vjerojatno napola upućeni neće ni znati za žanr koji se snima, očekujući uvijek istu priču s hr filmom.
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Bub

Post by Bub » 24 Oct 2010, 22:38

Asfy ma sve pet nisam ni ja ništa loše mislio, a i moj post nije bio namjenjen tebi nego isto općenito. Slažem se s time što si napisala, da me Lambaša neće navesti da ne pogledam film zato što ona glumi, gledat ću ga svakako, ali ne moramo razglabat o njenom privatnom životu u topic-u filma tumor...to je nebitno, te kome je ona pušila da bi dobila ulogu...karikiram.

Post Reply