Kako se osjecate @ the moment? :o)
- john_constantine
- Pigmix
Re: Kako se osjecate @ the moment? :o)
lažno-nostalgično
- callac
konačno mi se odčepilo lijevo uho
cijeli dan sam u polupaničnom stanju jer mi nikad to nije dogodilo, sve sam ravnotežu gubila... faking prehlada koja nikako da prođe do kraja 
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Andrej
+callac wrote:umorna i malo razjebana od razgovora sa mamom o svojem životu... čim dođeš u određene godine neminovno slijedi faking isto pitanje barem pet puta godišnje.... sad sam mirna koji mjesec..
callac wrote:konačno mi se odčepilo lijevo uhocijeli dan sam u polupaničnom stanju jer mi nikad to nije dogodilo, sve sam ravnotežu gubila... faking prehlada koja nikako da prođe do kraja
Jel sad znaš zašto se mama brine.
Ja bi nju poslušao na tvom mestu dok si još mlada i lepa. Zamisli kad spucaš određene godine, a muče te prehlade, nesvestice i zapušena ušesa
OT: Pa onako, OK
We're all mad here...
- callac
a lol, ja sam ionako "baba u bolesti" (tako me dečko od milja zove
) hipohondar, paničar, paranoik...pa trebam bit zapravo i sretna što me netko hoće 
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Andrej
callac wrote:a lol, ja sam ionako "baba u bolesti" (tako me dečko od milja zove) hipohondar, paničar, paranoik...pa trebam bit zapravo i sretna što me netko hoće
Tako je i devojka s kojom sam najduže bio... Studirala je medicinu i majke joj ga lude, kako neku novu bolest uči, od iste se razboljeva pod hitno....
Njena keva me je zajebavala da sam pravi srećnik, jer malo njih će medeni mesec provesti u banji....
We're all mad here...
- callac
It's Lupus! 
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- john_constantine
bijesno... tjedan dana se dopisujem s curom koja traži dugotrajnu vezu, i sve ide dobro, a čim joj danas konačno pokažem sliku, onda se više uopće ne javlja na poruke. Kao da za tih 130 kg i svojim "izgledom" može prebirati...
Michel puši karu.
- callac
consjohn_constantine wrote:bijesno... tjedan dana se dopisujem s curom koja traži dugotrajnu vezu, i sve ide dobro, a čim joj danas konačno pokažem sliku, onda se više uopće ne javlja na poruke. Kao da za tih 130 kg i svojim "izgledom" može prebirati...
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- elrania
bezvezno i oči jako žuljaju i bole
- callac
mjenjam svoje začepljeno uho za tvoje žuljajuće očielrania wrote:bezvezno i oči jako žuljaju i bole
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- john_constantine
ma neka.callac wrote:consjohn_constantine wrote:bijesno... tjedan dana se dopisujem s curom koja traži dugotrajnu vezu, i sve ide dobro, a čim joj danas konačno pokažem sliku, onda se više uopće ne javlja na poruke. Kao da za tih 130 kg i svojim "izgledom" može prebirati...uvijek me nasmiješ (znam da tebi sad nije smiješno, al ne mogu si pomoći)
Michel puši karu.
- callac
john_constantine wrote:ma neka.callac wrote:consjohn_constantine wrote:bijesno... tjedan dana se dopisujem s curom koja traži dugotrajnu vezu, i sve ide dobro, a čim joj danas konačno pokažem sliku, onda se više uopće ne javlja na poruke. Kao da za tih 130 kg i svojim "izgledom" može prebirati...uvijek me nasmiješ (znam da tebi sad nije smiješno, al ne mogu si pomoći)
Opraštam ti radi toga što si me nagovorila na Fringe.
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Scarface
john_constantine wrote:bijesno... tjedan dana se dopisujem s curom koja traži dugotrajnu vezu, i sve ide dobro, a čim joj danas konačno pokažem sliku, onda se više uopće ne javlja na poruke. Kao da za tih 130 kg i svojim "izgledom" može prebirati...
Pa zašto jednostavno ne odjebeš ta internet sranja? Mislin, nije valjda da toliko nisko mišljenje imaš o sebi da si spreman prihvatit i zadnju ružnu glupaču na ovoj kugli zemaljskoj? Faca si, znaš puno o filmovima, i viruj mi, to će nekoj lipotici bit itekako privlačno, a izgledom ima na tisuće lošijih ljudi. Jednog dana, na najglupljem mogućem mistu, upoznat ćeš jednu takvu, i bit ćeš sam svoj majstor, bez ikakvih filmskih uleta i bezveznih pokušaja. Jednostavno će puknit ono nešto. A ta internet sranja, kažen ti, odjebi!
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- john_constantine
da, odlično si to rekao i slažem se s tobom. Ma jedna mi je kolegica preporučila jedan kafić u kojem se dva puta tjedno okupljaju grupa ženskih, pa mi je dala adresu. Samo trebam provjeriti kada su okupljanja. Ovako bar možeš prepričavati fore, zafrkavati se i biti baš faca, a net, ma hladnoća...Scarface wrote:john_constantine wrote:bijesno... tjedan dana se dopisujem s curom koja traži dugotrajnu vezu, i sve ide dobro, a čim joj danas konačno pokažem sliku, onda se više uopće ne javlja na poruke. Kao da za tih 130 kg i svojim "izgledom" može prebirati...
Pa zašto jednostavno ne odjebeš ta internet sranja? Mislin, nije valjda da toliko nisko mišljenje imaš o sebi da si spreman prihvatit i zadnju ružnu glupaču na ovoj kugli zemaljskoj? Faca si, znaš puno o filmovima, i viruj mi, to će nekoj lipotici bit itekako privlačno, a izgledom ima na tisuće lošijih ljudi. Jednog dana, na najglupljem mogućem mistu, upoznat ćeš jednu takvu, i bit ćeš sam svoj majstor, bez ikakvih filmskih uleta i bezveznih pokušaja. Jednostavno će puknit ono nešto. A ta internet sranja, kažen ti, odjebi!
Michel puši karu.