Kako se osjecate @ the moment? :o)

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
john_constantine

Re: Kako se osjecate @ the moment? :o)

Post by john_constantine » 20 Oct 2010, 17:40

odlično :kokicarenje:
Michel puši karu.

Pigmix

Post by Pigmix » 20 Oct 2010, 19:35

lažno-nostalgično

callac

Post by callac » 20 Oct 2010, 20:28

konačno mi se odčepilo lijevo uho :lol: cijeli dan sam u polupaničnom stanju jer mi nikad to nije dogodilo, sve sam ravnotežu gubila... faking prehlada koja nikako da prođe do kraja :?
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

Andrej

Post by Andrej » 20 Oct 2010, 21:15

callac wrote:umorna i malo razjebana od razgovora sa mamom o svojem životu... čim dođeš u određene godine neminovno slijedi faking isto pitanje barem pet puta godišnje.... sad sam mirna koji mjesec.. :lol:
+
callac wrote:konačno mi se odčepilo lijevo uho :lol: cijeli dan sam u polupaničnom stanju jer mi nikad to nije dogodilo, sve sam ravnotežu gubila... faking prehlada koja nikako da prođe do kraja :?
:lol:
Jel sad znaš zašto se mama brine. :zubifale:
Ja bi nju poslušao na tvom mestu dok si još mlada i lepa. Zamisli kad spucaš određene godine, a muče te prehlade, nesvestice i zapušena ušesa :supz:

OT: Pa onako, OK
We're all mad here...

callac

Post by callac » 20 Oct 2010, 21:17

a lol, ja sam ionako "baba u bolesti" (tako me dečko od milja zove :zubifale: ) hipohondar, paničar, paranoik...pa trebam bit zapravo i sretna što me netko hoće :lol:
If one of them is dead.

Andrej

Post by Andrej » 20 Oct 2010, 21:20

callac wrote:a lol, ja sam ionako "baba u bolesti" (tako me dečko od milja zove :zubifale: ) hipohondar, paničar, paranoik...pa trebam bit zapravo i sretna što me netko hoće :lol:
:supz:
Tako je i devojka s kojom sam najduže bio... Studirala je medicinu i majke joj ga lude, kako neku novu bolest uči, od iste se razboljeva pod hitno.... :lol:
Njena keva me je zajebavala da sam pravi srećnik, jer malo njih će medeni mesec provesti u banji....
We're all mad here...

callac

Post by callac » 20 Oct 2010, 21:22

It's Lupus! :lol:
If one of them is dead.

john_constantine

Post by john_constantine » 20 Oct 2010, 21:34

bijesno... tjedan dana se dopisujem s curom koja traži dugotrajnu vezu, i sve ide dobro, a čim joj danas konačno pokažem sliku, onda se više uopće ne javlja na poruke. Kao da za tih 130 kg i svojim "izgledom" može prebirati...
Michel puši karu.

callac

Post by callac » 20 Oct 2010, 21:41

john_constantine wrote:bijesno... tjedan dana se dopisujem s curom koja traži dugotrajnu vezu, i sve ide dobro, a čim joj danas konačno pokažem sliku, onda se više uopće ne javlja na poruke. Kao da za tih 130 kg i svojim "izgledom" može prebirati...
cons :mrgreen: uvijek me nasmiješ (znam da tebi sad nije smiješno, al ne mogu si pomoći)
If one of them is dead.

elrania

Post by elrania » 20 Oct 2010, 21:41

bezvezno i oči jako žuljaju i bole

callac

Post by callac » 20 Oct 2010, 21:42

elrania wrote:bezvezno i oči jako žuljaju i bole
mjenjam svoje začepljeno uho za tvoje žuljajuće oči
If one of them is dead.

john_constantine

Post by john_constantine » 20 Oct 2010, 21:43

callac wrote:
john_constantine wrote:bijesno... tjedan dana se dopisujem s curom koja traži dugotrajnu vezu, i sve ide dobro, a čim joj danas konačno pokažem sliku, onda se više uopće ne javlja na poruke. Kao da za tih 130 kg i svojim "izgledom" može prebirati...
cons :mrgreen: uvijek me nasmiješ (znam da tebi sad nije smiješno, al ne mogu si pomoći)
ma neka. :mrgreen: Opraštam ti radi toga što si me nagovorila na Fringe.
Michel puši karu.

callac

Post by callac » 20 Oct 2010, 21:43

john_constantine wrote:
callac wrote:
ma neka. :mrgreen: Opraštam ti radi toga što si me nagovorila na Fringe.
:rock: :rock:
If one of them is dead.

Scarface

Post by Scarface » 20 Oct 2010, 21:47

Pa zašto jednostavno ne odjebeš ta internet sranja? Mislin, nije valjda da toliko nisko mišljenje imaš o sebi da si spreman prihvatit i zadnju ružnu glupaču na ovoj kugli zemaljskoj? Faca si, znaš puno o filmovima, i viruj mi, to će nekoj lipotici bit itekako privlačno, a izgledom ima na tisuće lošijih ljudi. Jednog dana, na najglupljem mogućem mistu, upoznat ćeš jednu takvu, i bit ćeš sam svoj majstor, bez ikakvih filmskih uleta i bezveznih pokušaja. Jednostavno će puknit ono nešto. A ta internet sranja, kažen ti, odjebi!
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

john_constantine

Post by john_constantine » 20 Oct 2010, 21:51

Scarface wrote:

Pa zašto jednostavno ne odjebeš ta internet sranja? Mislin, nije valjda da toliko nisko mišljenje imaš o sebi da si spreman prihvatit i zadnju ružnu glupaču na ovoj kugli zemaljskoj? Faca si, znaš puno o filmovima, i viruj mi, to će nekoj lipotici bit itekako privlačno, a izgledom ima na tisuće lošijih ljudi. Jednog dana, na najglupljem mogućem mistu, upoznat ćeš jednu takvu, i bit ćeš sam svoj majstor, bez ikakvih filmskih uleta i bezveznih pokušaja. Jednostavno će puknit ono nešto. A ta internet sranja, kažen ti, odjebi!
da, odlično si to rekao i slažem se s tobom. Ma jedna mi je kolegica preporučila jedan kafić u kojem se dva puta tjedno okupljaju grupa ženskih, pa mi je dala adresu. Samo trebam provjeriti kada su okupljanja. Ovako bar možeš prepričavati fore, zafrkavati se i biti baš faca, a net, ma hladnoća...
Michel puši karu.

Post Reply