Snovi + šta ste noćas sanjali?
- Decadentor
Re: Snovi + šta ste noćas sanjali?
znam sanjat da su mi se dredovi otpleli ili da sam se osiso
isti osjecaj ko kad ti padaju zubi

- Sammy
sanjo sam da mi je svaka ženska u razredu pička sam taka
al jbg, onda sam se probudio 
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- Andrej
Ja često sanjam kako brijem glavu. Uvek se bacim u bedak. Onda ustanem i kad uđem u kupatilo vidim čupavog monstruma i pomislim kako to možda i nije tako loša ideja.Decadentor wrote:znam sanjat da su mi se dredovi otpleli ili da sam se osisoisti osjecaj ko kad ti padaju zubi
![]()
We're all mad here...
- Andrej
Nema veze, ionako ništa od seksa sa njimaSammy wrote:sanjo sam da mi je svaka ženska u razredu pička sam takaal jbg, onda sam se probudio
We're all mad here...
- Decadentor
ma losa idejaAndrej wrote:Ja često sanjam kako brijem glavu. Uvek se bacim u bedak. Onda ustanem i kad uđem u kupatilo vidim čupavog monstruma i pomislim kako to možda i nije tako loša ideja.Decadentor wrote:znam sanjat da su mi se dredovi otpleli ili da sam se osisoisti osjecaj ko kad ti padaju zubi
![]()

- Andrej
Nemoj me terati da kačim sliku....To bi bilo nehumanoDecadentor wrote: ma losa ideja
We're all mad here...
- Decadentor
a onda se bolje osisajAndrej wrote:Nemoj me terati da kačim sliku....To bi bilo nehumanoDecadentor wrote: ma losa ideja

- Asfodel
Sammy wrote:sanjo sam da mi je svaka ženska u razredu pička sam takaal jbg, onda sam se probudio
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Ašow
Uff, nema ljepseg od tog kad uzmes oštru britvu i u par poteza si riješiš glavu.Andrej wrote:Ja često sanjam kako brijem glavu. Uvek se bacim u bedak. Onda ustanem i kad uđem u kupatilo vidim čupavog monstruma i pomislim kako to možda i nije tako loša ideja.Decadentor wrote:znam sanjat da su mi se dredovi otpleli ili da sam se osisoisti osjecaj ko kad ti padaju zubi
![]()
aurgh
- callac
Neku noć sam sanjala da sam čistila kamenac nekom liku i da smo oboje bili goli
ali nije bilo neke seksualne konotacije začudo... fora je u tome što ja inače kad čistim kamenac polegnem pacijenta skroz u krilu da mi leži jer tako lakše radim na donjim zubima i isto sam tako ovog lika polegla i nikako da dokučim do usta pa sam u jednom trenu izjavila kako nikad to nisam radida na toliko velikom (visokom )pacijentu...uglavnom, taj san mi je uzrokovao par cerekanja dok sam ovih dana čistila ljudima zube 
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Asfodel
- Ašow
jel ti padne dosta toga na pamet sto bi s tim instrumentima mogla raditi? 
Dentist terror: Cleaning the teeth
Gud šit for muvi.
Nek radnja ide nest tipa da svakom pacijentu namjerno radis greske i onda najednom ih pocnes ubijati vlastitim zubima. Bilo bi par gore scena (kopanje očiju očnjacima, probušenje bubnjića brusilicom iz strane usta, zub proguran kroz uho ili u uho uguran i tak).
uhh, neč dalje dijelit ideje XD
Dentist terror: Cleaning the teeth
Gud šit for muvi.
Nek radnja ide nest tipa da svakom pacijentu namjerno radis greske i onda najednom ih pocnes ubijati vlastitim zubima. Bilo bi par gore scena (kopanje očiju očnjacima, probušenje bubnjića brusilicom iz strane usta, zub proguran kroz uho ili u uho uguran i tak).
uhh, neč dalje dijelit ideje XD
- john_constantine
da sam radio masakr nad zombijima. A već par dana ne igram dead rising 2. 
Michel puši karu.
- Andrej
Moram da pod hitno pronađem način kako da brzo dobijem kamenaccallac wrote:Neku noć sam sanjala da sam čistila kamenac nekom liku i da smo oboje bili goliali nije bilo neke seksualne konotacije začudo... fora je u tome što ja inače kad čistim kamenac polegnem pacijenta skroz u krilu da mi leži jer tako lakše radim na donjim zubima i isto sam tako ovog lika polegla i nikako da dokučim do usta pa sam u jednom trenu izjavila kako nikad to nisam radida na toliko velikom (visokom )pacijentu...uglavnom, taj san mi je uzrokovao par cerekanja dok sam ovih dana čistila ljudima zube
Mislim da će 6 litre koka kole na svakih sat vremena učiniti posao!!!
E da, znam da je više za "zanimljive anegdote", ali kad sam već tu, moram da ti ispričam kako sam imamo sjajan
Lepo ja zakazujem pregled kod mog zubara, dolazim, kad njega nema i pojavljuje se devojka
Brzinom svetlosti je palo nameštanje obrva, uvlačenje stomaka, osmeh broj 16 iz fioke dole levo i zloupotreba neodoljivog uličnog šarma.
Sedam, devojka mi postavlja zaštitni ogrtač i pita - Šta radimo danas?
Naravno, nisam mogao da izdržim i odgovaram - Samo mi skrati zulufe, stanji kosu sa strane a gore ne diraj
Njena reakcija
SpoilerShow

SpoilerShow

EDIT: Buuuuuhhhh ubi me ova koka kola, skroz sam se naduo, ne mogu više....
Može samo pregled?
SpoilerShow
Neću ako nemaš anesteziju 
We're all mad here...
- callac
Da mi se ti pojaviš, vjerojatno bi i rekla da nisam nikad čistila zube tako velikom momkuAndrej wrote:Moram da pod hitno pronađem način kako da brzo dobijem kamenaccallac wrote:Neku noć sam sanjala da sam čistila kamenac nekom liku i da smo oboje bili goliali nije bilo neke seksualne konotacije začudo... fora je u tome što ja inače kad čistim kamenac polegnem pacijenta skroz u krilu da mi leži jer tako lakše radim na donjim zubima i isto sam tako ovog lika polegla i nikako da dokučim do usta pa sam u jednom trenu izjavila kako nikad to nisam radida na toliko velikom (visokom )pacijentu...uglavnom, taj san mi je uzrokovao par cerekanja dok sam ovih dana čistila ljudima zube
![]()
Mislim da će 6 litre koka kole na svakih sat vremena učiniti posao!!!![]()
E da, znam da je više za "zanimljive anegdote", ali kad sam već tu, moram da ti ispričam kako sam imamo sjajanpokušaj šarmiranja zubarke...
Lepo ja zakazujem pregled kod mog zubara, dolazim, kad njega nema i pojavljuje se devojka![]()
![]()
, njegova ćerka koja je isto završila stomatologiju.
Brzinom svetlosti je palo nameštanje obrva, uvlačenje stomaka, osmeh broj 16 iz fioke dole levo i zloupotreba neodoljivog uličnog šarma.
Sedam, devojka mi postavlja zaštitni ogrtač i pita - Šta radimo danas?
Naravno, nisam mogao da izdržim i odgovaram - Samo mi skrati zulufe, stanji kosu sa strane a gore ne diraj![]()
Njena reakcijaPet minuta kasnije(naravno, na čudestan način joj je nestalo anestezije)SpoilerShowZla žena jedna...SpoilerShow
EDIT: Buuuuuhhhh ubi me ova koka kola, skroz sam se naduo, ne mogu više....
Može samo pregled?SpoilerShowNeću ako nemaš anesteziju
Imala sam i ja dosta uleta od pacijenata, šta simpatičnih, al većinom glupih i neinovativnih... takvima pustim malo krvi, to je zdravo
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.