Snovi + šta ste noćas sanjali?

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
Decadentor

Re: Snovi + šta ste noćas sanjali?

Post by Decadentor » 09 Oct 2010, 00:10

znam sanjat da su mi se dredovi otpleli ili da sam se osiso :shock: isti osjecaj ko kad ti padaju zubi :lol: :lol:
Image

Sammy

Post by Sammy » 09 Oct 2010, 00:17

sanjo sam da mi je svaka ženska u razredu pička sam taka :shock: al jbg, onda sam se probudio :cry:
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.

Andrej

Post by Andrej » 09 Oct 2010, 00:17

Decadentor wrote:znam sanjat da su mi se dredovi otpleli ili da sam se osiso :shock: isti osjecaj ko kad ti padaju zubi :lol: :lol:
Ja često sanjam kako brijem glavu. Uvek se bacim u bedak. Onda ustanem i kad uđem u kupatilo vidim čupavog monstruma i pomislim kako to možda i nije tako loša ideja. :axe:
We're all mad here...

Andrej

Post by Andrej » 09 Oct 2010, 00:19

Sammy wrote:sanjo sam da mi je svaka ženska u razredu pička sam taka :shock: al jbg, onda sam se probudio :cry:
Nema veze, ionako ništa od seksa sa njima :lol: Ti si drugar, treba da plaćaš kafu, da ih slušaš i pomažeš im, a drugi.... :lol:
We're all mad here...

Decadentor

Post by Decadentor » 09 Oct 2010, 00:23

Andrej wrote:
Decadentor wrote:znam sanjat da su mi se dredovi otpleli ili da sam se osiso :shock: isti osjecaj ko kad ti padaju zubi :lol: :lol:
Ja često sanjam kako brijem glavu. Uvek se bacim u bedak. Onda ustanem i kad uđem u kupatilo vidim čupavog monstruma i pomislim kako to možda i nije tako loša ideja. :axe:
ma losa ideja :lol:
Image

Andrej

Post by Andrej » 09 Oct 2010, 00:28

Decadentor wrote: ma losa ideja :lol:
Nemoj me terati da kačim sliku....To bi bilo nehumano :lol:
We're all mad here...

Decadentor

Post by Decadentor » 09 Oct 2010, 00:31

Andrej wrote:
Decadentor wrote: ma losa ideja :lol:
Nemoj me terati da kačim sliku....To bi bilo nehumano :lol:
a onda se bolje osisaj :oops: :lol: :lol:
Image

Asfodel

Post by Asfodel » 09 Oct 2010, 01:19

Sammy wrote:sanjo sam da mi je svaka ženska u razredu pička sam taka :shock: al jbg, onda sam se probudio :cry:
:lol: :lol: :prayer:
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Ašow

Post by Ašow » 09 Oct 2010, 01:21

Andrej wrote:
Uff, nema ljepseg od tog kad uzmes oštru britvu i u par poteza si riješiš glavu.
aurgh :)
--------
Last.fm

callac

Post by callac » 09 Oct 2010, 01:36

Neku noć sam sanjala da sam čistila kamenac nekom liku i da smo oboje bili goli :shock: ali nije bilo neke seksualne konotacije začudo... fora je u tome što ja inače kad čistim kamenac polegnem pacijenta skroz u krilu da mi leži jer tako lakše radim na donjim zubima i isto sam tako ovog lika polegla i nikako da dokučim do usta pa sam u jednom trenu izjavila kako nikad to nisam radida na toliko velikom (visokom )pacijentu...uglavnom, taj san mi je uzrokovao par cerekanja dok sam ovih dana čistila ljudima zube :lol:
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

Asfodel

Post by Asfodel » 09 Oct 2010, 01:37

:lol: :lol:
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Ašow

Post by Ašow » 09 Oct 2010, 01:39

jel ti padne dosta toga na pamet sto bi s tim instrumentima mogla raditi? :)

Dentist terror: Cleaning the teeth

Gud šit for muvi.
Nek radnja ide nest tipa da svakom pacijentu namjerno radis greske i onda najednom ih pocnes ubijati vlastitim zubima. Bilo bi par gore scena (kopanje očiju očnjacima, probušenje bubnjića brusilicom iz strane usta, zub proguran kroz uho ili u uho uguran i tak).
uhh, neč dalje dijelit ideje XD
--------
Last.fm

john_constantine

Post by john_constantine » 09 Oct 2010, 19:50

da sam radio masakr nad zombijima. A već par dana ne igram dead rising 2. :facepalm:
Michel puši karu.

Andrej

Post by Andrej » 10 Oct 2010, 05:28

callac wrote:Neku noć sam sanjala da sam čistila kamenac nekom liku i da smo oboje bili goli :shock: ali nije bilo neke seksualne konotacije začudo... fora je u tome što ja inače kad čistim kamenac polegnem pacijenta skroz u krilu da mi leži jer tako lakše radim na donjim zubima i isto sam tako ovog lika polegla i nikako da dokučim do usta pa sam u jednom trenu izjavila kako nikad to nisam radida na toliko velikom (visokom )pacijentu...uglavnom, taj san mi je uzrokovao par cerekanja dok sam ovih dana čistila ljudima zube :lol:
Moram da pod hitno pronađem način kako da brzo dobijem kamenac :D
Mislim da će 6 litre koka kole na svakih sat vremena učiniti posao!!! 8)

E da, znam da je više za "zanimljive anegdote", ali kad sam već tu, moram da ti ispričam kako sam imamo sjajan :supz: pokušaj šarmiranja zubarke...
Lepo ja zakazujem pregled kod mog zubara, dolazim, kad njega nema i pojavljuje se devojka :heart: :heart: :heart: , njegova ćerka koja je isto završila stomatologiju.
Brzinom svetlosti je palo nameštanje obrva, uvlačenje stomaka, osmeh broj 16 iz fioke dole levo i zloupotreba neodoljivog uličnog šarma.
Sedam, devojka mi postavlja zaštitni ogrtač i pita - Šta radimo danas?
Naravno, nisam mogao da izdržim i odgovaram - Samo mi skrati zulufe, stanji kosu sa strane a gore ne diraj :facepalm:
Njena reakcija
SpoilerShow
Image
Pet minuta kasnije(naravno, na čudestan način joj je nestalo anestezije)
SpoilerShow
Image
Zla žena jedna... :cry:

EDIT: Buuuuuhhhh ubi me ova koka kola, skroz sam se naduo, ne mogu više....
Može samo pregled?
SpoilerShow
Neću ako nemaš anesteziju :zubifale:
We're all mad here...

callac

Post by callac » 10 Oct 2010, 12:42

Andrej wrote:
callac wrote:Neku noć sam sanjala da sam čistila kamenac nekom liku i da smo oboje bili goli :shock: ali nije bilo neke seksualne konotacije začudo... fora je u tome što ja inače kad čistim kamenac polegnem pacijenta skroz u krilu da mi leži jer tako lakše radim na donjim zubima i isto sam tako ovog lika polegla i nikako da dokučim do usta pa sam u jednom trenu izjavila kako nikad to nisam radida na toliko velikom (visokom )pacijentu...uglavnom, taj san mi je uzrokovao par cerekanja dok sam ovih dana čistila ljudima zube :lol:
Moram da pod hitno pronađem način kako da brzo dobijem kamenac :D
Mislim da će 6 litre koka kole na svakih sat vremena učiniti posao!!! 8)

E da, znam da je više za "zanimljive anegdote", ali kad sam već tu, moram da ti ispričam kako sam imamo sjajan :supz: pokušaj šarmiranja zubarke...
Lepo ja zakazujem pregled kod mog zubara, dolazim, kad njega nema i pojavljuje se devojka :heart: :heart: :heart: , njegova ćerka koja je isto završila stomatologiju.
Brzinom svetlosti je palo nameštanje obrva, uvlačenje stomaka, osmeh broj 16 iz fioke dole levo i zloupotreba neodoljivog uličnog šarma.
Sedam, devojka mi postavlja zaštitni ogrtač i pita - Šta radimo danas?
Naravno, nisam mogao da izdržim i odgovaram - Samo mi skrati zulufe, stanji kosu sa strane a gore ne diraj :facepalm:
Njena reakcija
SpoilerShow
Image
Pet minuta kasnije(naravno, na čudestan način joj je nestalo anestezije)
SpoilerShow
Image
Zla žena jedna... :cry:

EDIT: Buuuuuhhhh ubi me ova koka kola, skroz sam se naduo, ne mogu više....
Može samo pregled?
SpoilerShow
Neću ako nemaš anesteziju :zubifale:
Da mi se ti pojaviš, vjerojatno bi i rekla da nisam nikad čistila zube tako velikom momku :lol:
Imala sam i ja dosta uleta od pacijenata, šta simpatičnih, al većinom glupih i neinovativnih... takvima pustim malo krvi, to je zdravo :P
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

Post Reply