Glazba.

Za ljubitelje svih glazbenih pravaca.
Post Reply
Ašow

Re: Glazba.

Post by Ašow » 07 Oct 2010, 22:37

callac wrote:
Ašow wrote:eo je ta female verzija.
http://www.youtube.com/watch?v=Z15Qx-JM6js

Odokativno samo.
Malo lakse, i ne taki glas, neg tvoj.
tu stvar moj basista odavno želi uvrstiti u naš repertoar...budemo snimili pa poslušaš 8)
To je to :)

Pa cujem andrej da ima bolji glas lol :)
--------
Last.fm

Asfodel

Post by Asfodel » 07 Oct 2010, 23:07

@callac - baš me fino opustilo. Mnogo dobro! :seksualische:
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

callac

Post by callac » 07 Oct 2010, 23:14

Asfodel wrote:@callac - baš me fino opustilo. Mnogo dobro! :seksualische:
:wink:
ima još pjesama, nisu za opuštanje.... :lol:
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

Wheel Smith

Post by Wheel Smith » 10 Oct 2010, 04:34

callac wrote:Evo, koga zanima može si poslušat jednu od naših obrada....znam, imam specifičan i pomalo iritantan glas, al dečki su se navikli pa super funkcioniramo skupa :zubifale:
ovo je lajt verzija, postoji i ultrasuperbrza al ta traje minutu jedva pa nije fora :lol:
http://www.reverbnation.com/play_now/song_5510132

7 dana odlična...... :rock: - što se tiče glasa sve je na mjestu
:supz: :supz:

Scarface

Post by Scarface » 10 Oct 2010, 13:49

Andrej wrote: :oops: ma :oops: , ovaj :oops: , mislim :oops: , ne znam :oops: , ja to stvarno mislim za tvoj glas. :lol: :rock:
Eto ja ne mislin.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

callac

Post by callac » 10 Oct 2010, 14:06

Scarface wrote:
Andrej wrote: :oops: ma :oops: , ovaj :oops: , mislim :oops: , ne znam :oops: , ja to stvarno mislim za tvoj glas. :lol: :rock:
Eto ja ne mislin.
od tebe se ni nije očekivalo drugo :wink: plus što sam ja bliže tvom mišljenju!
If one of them is dead.

Scarface

Post by Scarface » 10 Oct 2010, 14:29

callac wrote:
Scarface wrote:
Eto ja ne mislin.

Šta bi to tribalo značit? Kad je nešto dobro, hvalin, kad nije, to i kažen. Oćeš reć da ja forsiran negativne kritike?
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

callac

Post by callac » 10 Oct 2010, 14:50

Scarface wrote:
callac wrote:
Scarface wrote:

Eto ja ne mislin.

Šta bi to tribalo značit? Kad je nešto dobro, hvalin, kad nije, to i kažen. Oćeš reć da ja forsiran negativne kritike?
to bi trebalo značiti da je iskreno, a ovaj plus je odgovor zašto, ne se srditi odma!
If one of them is dead.

Scarface

Post by Scarface » 10 Oct 2010, 14:58

Nije samo iskrenost tu u pitanju, nego i bolesni perfekcionizam. Sebi nikad neću bit ni blizu dobar bubnjar (i ne ljutin se kad me neko posere), mada san napola svjestan svog kvaliteta, i ako san takav prema sebi, onda ni druge neću štedit.

callac

Post by callac » 10 Oct 2010, 15:30

Scarface wrote:Nije samo iskrenost tu u pitanju, nego i bolesni perfekcionizam. Sebi nikad neću bit ni blizu dobar bubnjar (i ne ljutin se kad me neko posere), mada san napola svjestan svog kvaliteta, i ako san takav prema sebi, onda ni druge neću štedit.
pa nisam se ni ja ljutila, bože mili da nešto vrijedim ne bih sigurno sa skoro 30 godina svirala u skloništima nego bi nešto i stvorila...ne kažem da su drugi lagali da im se sviđa (možda malo, ajd :P ) jer nije baš katastrofa neslušljivo, al tvoj komentar je koliko sam ja shvatila bio vezan uz poređenje mog glasa sa nekom inom pjevačicom...i ta tvrdnja stoji, to što andrej mene simpatizira skoro kao i ja njega :lol: znači samo to, nikakva generalna glazbena kritika ili pohvala i ja sam to kao takvo i shvatila. Tebe nisam čula nikad, al vjerujem da si bolji od mog bubnjara (što i on zna) i nitko od nas se ne zanosi nekim veličinama niti se takvima predstavljamo. A to što sam rekla da se drugo ne očekuje od tebe, i sam si rekao da ni sebe ne štediš, a di ćeš tek neku random curu koja ti čak nije ni draga... :lol:
If one of them is dead.

Scarface

Post by Scarface » 10 Oct 2010, 15:33

Touche.

Andrej

Post by Andrej » 10 Oct 2010, 16:44

Meni se i dalje mnogo više sviđa tvoj glas. :D
I jako je lep.
Kome se ne sviđa, njegova stvar i pitanje njegovog ukusa, ali ovo stvarno nema nikakve veze s time da li mi je neko simpatičan ili ne.
A jeste. :lol:
We're all mad here...

Scarface

Post by Scarface » 11 Oct 2010, 21:43

Wendigo

Post by Wendigo » 12 Oct 2010, 12:58

jbt, u zadnjih mjesec dana (i više) nisam ništa konkretno slušao.. :o imam feeling da mi je netko izrezao iz mozga centar za uživanje glazbi. :lol:

metallicat

Post by metallicat » 12 Oct 2010, 23:54

to se meni par puta dogodilo. ponekad sam se pobojala da sam izgubila ''to'' i išla na silu slušat :lol:
Image

Post Reply