Scarface wrote:Nije samo iskrenost tu u pitanju, nego i bolesni perfekcionizam. Sebi nikad neću bit ni blizu dobar bubnjar (i ne ljutin se kad me neko posere), mada san napola svjestan svog kvaliteta, i ako san takav prema sebi, onda ni druge neću štedit.
pa nisam se ni ja ljutila, bože mili da nešto vrijedim ne bih sigurno sa skoro 30 godina svirala u skloništima nego bi nešto i stvorila...ne kažem da su drugi lagali da im se sviđa (možda malo, ajd

) jer nije baš katastrofa neslušljivo, al tvoj komentar je koliko sam ja shvatila bio vezan uz poređenje mog glasa sa nekom inom pjevačicom...i ta tvrdnja stoji, to što andrej mene simpatizira skoro kao i ja njega

znači samo to, nikakva generalna glazbena kritika ili pohvala i ja sam to kao takvo i shvatila. Tebe nisam čula nikad, al vjerujem da si bolji od mog bubnjara (što i on zna) i nitko od nas se ne zanosi nekim veličinama niti se takvima predstavljamo. A to što sam rekla da se drugo ne očekuje od tebe, i sam si rekao da ni sebe ne štediš, a di ćeš tek neku random curu koja ti čak nije ni draga...