Koji ste non-horror zadnji gledali ?

Sve o industriji, VHS, DVD, filmovi iz kućne radinosti itd.
Post Reply
Unreal

Post by Unreal » 11 Jul 2007, 08:25

Shape wrote:
Unreal wrote:
Shape wrote:ovdje ti je non-horror tema... :lol:

inače...pogledah Supersize Me...
Pa to nije baš horror , prije je akcijski film po meni. Nema uopče jeze i napetosti , jedino kaj valja u filmu su par scena poput one na krovu i onaj kraj na autu.
(Govorim o Halloweenu 4)
a gle...to što nije strašan ne znači da nije horor...svatko ima svoje fobije i začudio bi se ti šta plaši ljude...recimo meni će michael uvijek biti strašan bez obzira kako radnja bila loša jer se naježim kad vidim tu faceless masku...
Da znam, meni je recimo Michael najstrašniji vilan bio u djetinjstvu, a danas mi nije baš strašan malo jeziv. Meni je najbolja bila ona maska iz jedinice i dvojke, ne kužim zakaj su mjenjali masku. Što se tiče samog serijala jedinica je remek djelo , dvojka je pristojan nastavak, trojka nema veze s Michaelom ali nije baš jako loša, četvorka je nepotrebna ali da se pogledat zbog par scena, peti i šesti namjeravam pogledat po prvi put , sedmi je malo dosadan u sredini ali na kraju je film :supz: , osmica ima dobar početak a ond ode u 3 PM sa iritantnim likovima i glupim scenarijem, jedino pred kraj postaje zabavna , da glupa zabava.
Remejku se ne veselim baš.

Dahmer

Post by Dahmer » 11 Jul 2007, 12:15

nisam nit ja oduševljen rimejkom ali kad je u pitanju halloween of kors da se ide gledat ma kakav god bio a uz to u zadnje vrijeme mi se rob zombie počeo sve više sviđati...
Laurie: What's the boogeyman?
Dr. Sam Loomis: As a matter of fact... that was.

metallicat

Post by metallicat » 11 Jul 2007, 20:58

donnie darko, po neznam koji put, ja nemam riječi za taj film, zbog nečeg mi je jako poseban..predivan je.. :D :D
Image

Donnie Darko

Post by Donnie Darko » 11 Jul 2007, 23:04

donnie je najbolji..bez premca

bakero

Post by bakero » 12 Jul 2007, 00:25

Crank - Predobar i originalan film sa dosta zajebancije, vrhunski film!

:D
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.

Dragonrage

Post by Dragonrage » 13 Jul 2007, 11:15

bakero wrote:Crank - Predobar i originalan film sa dosta zajebancije, vrhunski film!

:D
Jeste...bome je...nikad dosadan sa jednostavnim ali pametnim i smislenim zapletom.

Transformers 4/5 - Do sada sam čuo sve samo najbolje stvari o ovom filmu, pa čak i od ljudi koji inače niti ne vole takve filmove (čitaj skupocjene blockbustere) a niti Michaela Baya kao redatelja A tu su također i odlični rezultati koji su popratili film (čitaj izvrsna zarada na box officeu i ocjene - 8.0/10 na imdb-u za sada, te solidnih 60% na rottentomatoes.com). No, i unatoč svemu tome, ne mogu reći da mi ovo nije bio jedna od interesantnijih ovogodišnjih ljetnih filmova, a ujedno sam i kao mali gledao istoimenu animiranu seriju koja mi je bila odlična, tako da sam se veselio ponovno vidjeti velike robote u akciji i mnogo sam očekivao. I kada se uzme sve prije nabrojano u obzir...znao sam šta mogu očekivati.
I na kraju sam dobio manje više točno ono šta sam očekivao...fenomenalnu zabavu, sa izvrsnim pomalo crtićevskim humorom i nabrijanom akcijom.No ne bez mana. Ono šta mi najviše smeta kod filma je nemirna kamera tijekom akcijskih scena, pa se gotovo ništa ne uspijeva vidjeti. A i dizajn robota je doveden do takvih detalja da kad vidimo dva robota u klinču u krupnom planu, zapravo ne vidimo ništa konkretno, već hrpu šerafića, opruga i sličnih stvari. Oči vam šaraju velikim ekranom u potrazi za nečim konkretnim, a ne uspijevate baš nešto vidjeti. Mislim da će zato taj film mnogo bolje djelovati na malom ekranu, kada izađe na DVD-u, jer će se tada detalji malo izgubiti, i bit će mnogo lakše pohvatati što se zbiva na ekranu nego na velikom platnu. Šta se tiče glumaca i ljudskih likova, kod ovakvog filma nisam ništa posebno ni očekivao, tako da sam na kraju bio zadovoljan viđenim. Shia LaBeouf i John Turturro su bili izvrsni. Likovi su manje više svi karikaturalni i crtićevski...jednodimenzionalni, ali svaki sa svoji ciljem. Mali je tu jer ima nešto što Transforemrsi trebaju...cura je tu jer se očito pali na aute, vojnici su tu da bi se mlatili sa robotima itd. A u ostalom, neka dublja razrada likova ovdje zaista nije ni potreba, jer sve se zna, zna se tko šta mora raditi, i kakva je priča. Zapravo...priča se može ispričati u dvije rečenice, kao što ju u ostalom gl. junak i ispriča u dvije rečenice kada ministru i vojnicima objašnjava zašto su Transformersi tu, na Zemlji. Također, i muzika je za pohvalu...nema neku određenu glavnu temu, ali uđe u uho. Šta se robota tiče...vizualno su mi izvrsni...malo previše detaljizirani, ali ipak lijepo dizajnirani. Imaju neke vizualne odlike onih originalnih Transformersa koji su doduše bili sastavljeni od "kocaka" i ovih novih, japanskih, koji su malo detaljniji. Također i glasovi su mi izvrsni, a koliko vidim, manje/više ista ekipa glumaca je posuđivala svoje glasove i u originalnoj Tv seriji i dugometražnom animiranom filmu iz 80-ih godina. Doduše, Hugo Weaving kao Megatron ne pripada toj skupini, no Peter Cullen kao Optimus Prime svakako pripada.
Sve u svemu zabavan film, sa izvrsnim humorom namijenjen prvenstveno mlađima. No ni stariji ne bi trebali ostati razočarani ako ne budu očekivali nešto više.

AlabamaSmokeOne

Post by AlabamaSmokeOne » 13 Jul 2007, 15:53

the number 23 - odlicno paranoican 8)

Dahmer

Post by Dahmer » 14 Jul 2007, 02:40

gledao sam Death Proof!!!!!!! jebenoooo...sve što sam očekivao bilo je unutra...stopala, trunk shot, twisted nerve, johnny cash....ma FE-NO-ME-NAL-NO...prejeben film a najdraži lik mi je stuntman mike...koji car jebote kad se lik 3 puta zaleti autom u drugi auto...lete noge i ruke na po cijeloj cesti :lol: tarantino je car!!! eh...sad se čeka planet terror kojeg nema u kinu :cry:

Dahmer

Post by Dahmer » 14 Jul 2007, 03:38

eh zaboravih reči...nije bilo fake trailera na početku što me jako razočaralo :cry:
i čuo sam od nekoga na ovom forumu da je kraj bezveze...e pa kraj je predobar!!!!!!! baš kako jedan takav film treba završiti...nikakav happy end ili srcedrapajući monolog :roll: ah i nisam rekao da je mjuza u filmu standardno za tarantina odlična...e da, zaboravio sam spomenuti predobru trebu u filmu...mary kate winstead ili tako nešto ako se dobro sjećam...šteta što ju siluje redneck (nije prikazano)...

metallicat

Post by metallicat » 14 Jul 2007, 14:51

kroz zjenicu straha, zab sam an eng :oops:
Image

A$H

Post by A$H » 14 Jul 2007, 15:29

metallicat wrote:kroz zjenicu straha, zab sam an eng :oops:
View of Terror
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

A$H

Post by A$H » 14 Jul 2007, 15:52

Fantastic Four 2 - Očekivao sam nešto gore,ali solidan nastavak...Alba je čak u nekoliko navrata napravila onu ružnu facu sa postera tak da je i nisu puno kompjuterski uredili za poster..

metallicat

Post by metallicat » 14 Jul 2007, 16:01

A$H wrote:
View of Terror
da da hvala :oops: :oops: :lol:
Image

A$H

Post by A$H » 14 Jul 2007, 16:06

metallicat wrote:
A$H wrote:
View of Terror
da da hvala :oops: :oops: :lol:
uvijek na usluzi :twisted:

john_constantine

Post by john_constantine » 14 Jul 2007, 20:02

Escape from L.A - zabavan i neozbiljan film u usporedbi s originalom. Kurt Russel je još uvijek cool kao snake plisken, dobri specijalni efekti, solidan prikaz L.A, zabavna cameo uloga Brucea campbella, akcijske scene. A najjače je scena surfanja na tsunamiju. :D
Michel puši karu.

Post Reply