Ženski kutak

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
Info

Re: Ženski kutak

Post by Info » 21 Sep 2010, 19:37

A zanimljivo kada mi je to rekla, ja sam samo rekao ok kao da nije to velika stvar :facepalm: a kasnije tek mi došlo iz guzice u glavu i počeo razmišljati kako da joj kažem...

@Asfodel, hvala na lažnoj nadi :lol:

Ma ostaviti ću je vjerojatno, ali zasad mi je dobro s njom makar i bez seksa (fuck friends)
"I saved your life Jesse... are you gonna save mine?"
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM

DrugsBunny

Post by DrugsBunny » 21 Sep 2010, 20:05

Info wrote:Hahaha, kakva tema. A što mislite o onoj staroj "nema seksa prije braka" naime imam curu 2 mjeseca i nevina je, a da situacija bude bolja, ona se drži te rečenice. Ne trebam ni govoriti da je velika vjernica, čistoća prije braka :D mislim, budem je ostavio vjerojatno jer ionako sam je već dosad prevario par puta. Mislim ono, nema sexa prije braka. WTF? Pa ne živimo ne znam gdje, ali usprkos tome super je osoba, našli smo se, ali me to jebe tolko da ne znam što da napravim.

I sad recimo mi se vjenčamo. Njoj prvi put i što ako ne bude to to, jednostavno nemamo dobar seksualni odnos i što onda. Neće mi dati razvod jer je velika vjernica :D joj ne vjerujem da ovo pišem, ali me to toliko muči. Zaljubljen jesam, ali ne znam, treba zbilja razmisliti. Najbolje da je odmah vjenčam :facepalm:

I inače, što mislite o tome? Ali stavite se u moju poziciju, zaljubljeni ste i djevojka vam kaže da tako mora biti, da ona neće, hoćete li poštivati odluku pošto je volite ili vam seks i nije toliko bitan makar će ga biti u braku, ali ne znate kakav. Jaooooo, kakva situacija
Nadrogiraj je.
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...

elrania

Post by elrania » 21 Sep 2010, 20:25

@info: a ko da nećeš bit jednako zaljubljen u sljedeću koja dođe. rađe ovo prekini i prestani bit seronja prema toj curi i nađi si neku koja ti paše po svim željama i prohtjevima.

Jane Doe

Post by Jane Doe » 21 Sep 2010, 20:25

Info wrote:Hahaha, kakva tema. A što mislite o onoj staroj "nema seksa prije braka" naime imam curu 2 mjeseca i nevina je, a da situacija bude bolja, ona se drži te rečenice. Ne trebam ni govoriti da je velika vjernica, čistoća prije braka :D mislim, budem je ostavio vjerojatno jer ionako sam je već dosad prevario par puta. Mislim ono, nema sexa prije braka. WTF? Pa ne živimo ne znam gdje, ali usprkos tome super je osoba, našli smo se, ali me to jebe tolko da ne znam što da napravim.

I sad recimo mi se vjenčamo. Njoj prvi put i što ako ne bude to to, jednostavno nemamo dobar seksualni odnos i što onda. Neće mi dati razvod jer je velika vjernica :D joj ne vjerujem da ovo pišem, ali me to toliko muči. Zaljubljen jesam, ali ne znam, treba zbilja razmisliti. Najbolje da je odmah vjenčam :facepalm:

I inače, što mislite o tome? Ali stavite se u moju poziciju, zaljubljeni ste i djevojka vam kaže da tako mora biti, da ona neće, hoćete li poštivati odluku pošto je volite ili vam seks i nije toliko bitan makar će ga biti u braku, ali ne znate kakav. Jaooooo, kakva situacija
Možda je shemale :D sorry, al morala sam :lol:
al kad se malo bolje zapitaš, nikad se nezna što se skriva iza nečijih čvrstih stavova.
Ja sam jednom naletila na takvog tipa, ono, upoznali smo se, no nismo hodali, ko počeli neš mutit i tak u razgovoru došla tema na to, kad ono ortodoks teški, ne samo da nema seksa prije braka, nego i kondom je grijeh i prekinuti snošaj :facepalm:
ono, kidam naljevo,taj čas :lol:
olabavi to malo, pa ćeš vidit koliko joj je uopće stalo da ostane s tobom, kao i do svih ostali stvari koje dijeli i/ili bi mogla dijeliti s tobom.
znam da nije tebi da odma skočiš na nju, čovjek pričeka dok je neko spreman poduzet neki veči korak, ali totalno te kužim po toj stvari, kad znaš da je nešto definitivno tako,kad nema "možda" kao da naletiš na zid, to je to i to zbilja frustrira.
Image

Andrej

Post by Andrej » 21 Sep 2010, 21:12

Info wrote: Ma ostaviti ću je vjerojatno, ali zasad mi je dobro s njom makar i bez seksa (fuck friends)
:jawbreaker:
We're all mad here...

callac

Post by callac » 21 Sep 2010, 21:41

Također znam za slučaj da se ženska predomislila, ali istina lik je bio faking strpljiv :lol:
Sama nikad ne bih pristala na to da sam muško, ma jebote ni kao žensko, ako mi ne paše u krevetu i nemamo o čemu razgovarati, nema šanse da smo skupa. Seks dok smo mladi, a razgovor kad ostarimo :mrgreen:
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

metallicat

Post by metallicat » 21 Sep 2010, 21:43

pokušaji prvih puta koma. mene je strašno bolilo, al ono :facepalm: :facepalm:
Image

callac

Post by callac » 21 Sep 2010, 21:47

metallicat wrote:pokušaji prvih puta koma. mene je strašno bolilo, al ono :facepalm: :facepalm:
Ma mene ja sam malo, gori mi je bio osjećaj samog tog čina, ta nespretnost, zvukovi, iščekivanje i onaj upitnik iznad glave koji se pita "jel to to?" :lol:
If one of them is dead.

Andrej

Post by Andrej » 21 Sep 2010, 21:48

callac wrote:Također znam za slučaj da se ženska predomislila, ali istina lik je bio faking strpljiv :lol:
Sama nikad ne bih pristala na to da sam muško, ma jebote ni kao žensko, ako mi ne paše u krevetu i nemamo o čemu razgovarati, nema šanse da smo skupa. Seks dok smo mladi, a razgovor kad ostarimo :mrgreen:
To, to, to!!!! :supz:
We're all mad here...

metallicat

Post by metallicat » 21 Sep 2010, 21:50

ma užas, par puta sam čak i odustala od toga kako nije išlo i bolilo za pop, katastrofa :lol: :facepalm:
Image

callac

Post by callac » 21 Sep 2010, 21:53

metallicat wrote:ma užas, par puta sam čak i odustala od toga kako nije išlo i bolilo za pop, katastrofa :lol: :facepalm:
tebi je definitivno onda trebao onaj moj devirginator! :lol:
If one of them is dead.

Andrej

Post by Andrej » 21 Sep 2010, 21:55

callac wrote:
metallicat wrote:ma užas, par puta sam čak i odustala od toga kako nije išlo i bolilo za pop, katastrofa :lol: :facepalm:
tebi je definitivno onda trebao onaj moj devirginator! :lol:
TM
We're all mad here...

metallicat

Post by metallicat » 21 Sep 2010, 21:59

:lol: a bome, da me se pita dal bi sve to ponavljala, mislim da ne :lol:
Image

Info

Post by Info » 21 Sep 2010, 21:59

elrania wrote:@info: a ko da nećeš bit jednako zaljubljen u sljedeću koja dođe. rađe ovo prekini i prestani bit seronja prema toj curi i nađi si neku koja ti paše po svim željama i prohtjevima.
Iskreno :wink:

Draga mi je i sve to, a s druge strane me to tolko jebe i frustrira. Moram imat čvrst stav i završit to što prije.

Što se tiče prvog puta, meni ona prva, ja njoj prvi. Meni bilo super, a njoj :zubifale:

Inače vidim da samo ženama je prvi put katastrofa dok nama je prvi put dobro, super kako kome. U mom slučaju do jaja :supz:
"I saved your life Jesse... are you gonna save mine?"
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM

callac

Post by callac » 21 Sep 2010, 22:00

Info wrote:
elrania wrote:@info: a ko da nećeš bit jednako zaljubljen u sljedeću koja dođe. rađe ovo prekini i prestani bit seronja prema toj curi i nađi si neku koja ti paše po svim željama i prohtjevima.
Iskreno :wink:

Draga mi je i sve to, a s druge strane me to tolko jebe i frustrira. Moram imat čvrst stav i završit to što prije.

Što se tiče prvog puta, meni ona prva, ja njoj prvi. Meni bilo super, a njoj :zubifale:

Inače vidim da samo ženama je prvi put katastrofa dok nama je prvi put dobro, super kako kome. U mom slučaju do jaja :supz:
doslovno :lol:
If one of them is dead.

Post Reply