@Asfodel, hvala na lažnoj nadi
Ma ostaviti ću je vjerojatno, ali zasad mi je dobro s njom makar i bez seksa (fuck friends)
Nadrogiraj je.Info wrote:Hahaha, kakva tema. A što mislite o onoj staroj "nema seksa prije braka" naime imam curu 2 mjeseca i nevina je, a da situacija bude bolja, ona se drži te rečenice. Ne trebam ni govoriti da je velika vjernica, čistoća prije brakamislim, budem je ostavio vjerojatno jer ionako sam je već dosad prevario par puta. Mislim ono, nema sexa prije braka. WTF? Pa ne živimo ne znam gdje, ali usprkos tome super je osoba, našli smo se, ali me to jebe tolko da ne znam što da napravim.
I sad recimo mi se vjenčamo. Njoj prvi put i što ako ne bude to to, jednostavno nemamo dobar seksualni odnos i što onda. Neće mi dati razvod jer je velika vjernicajoj ne vjerujem da ovo pišem, ali me to toliko muči. Zaljubljen jesam, ali ne znam, treba zbilja razmisliti. Najbolje da je odmah vjenčam
![]()
I inače, što mislite o tome? Ali stavite se u moju poziciju, zaljubljeni ste i djevojka vam kaže da tako mora biti, da ona neće, hoćete li poštivati odluku pošto je volite ili vam seks i nije toliko bitan makar će ga biti u braku, ali ne znate kakav. Jaooooo, kakva situacija
Možda je shemaleInfo wrote:Hahaha, kakva tema. A što mislite o onoj staroj "nema seksa prije braka" naime imam curu 2 mjeseca i nevina je, a da situacija bude bolja, ona se drži te rečenice. Ne trebam ni govoriti da je velika vjernica, čistoća prije brakamislim, budem je ostavio vjerojatno jer ionako sam je već dosad prevario par puta. Mislim ono, nema sexa prije braka. WTF? Pa ne živimo ne znam gdje, ali usprkos tome super je osoba, našli smo se, ali me to jebe tolko da ne znam što da napravim.
I sad recimo mi se vjenčamo. Njoj prvi put i što ako ne bude to to, jednostavno nemamo dobar seksualni odnos i što onda. Neće mi dati razvod jer je velika vjernicajoj ne vjerujem da ovo pišem, ali me to toliko muči. Zaljubljen jesam, ali ne znam, treba zbilja razmisliti. Najbolje da je odmah vjenčam
![]()
I inače, što mislite o tome? Ali stavite se u moju poziciju, zaljubljeni ste i djevojka vam kaže da tako mora biti, da ona neće, hoćete li poštivati odluku pošto je volite ili vam seks i nije toliko bitan makar će ga biti u braku, ali ne znate kakav. Jaooooo, kakva situacija

Info wrote: Ma ostaviti ću je vjerojatno, ali zasad mi je dobro s njom makar i bez seksa (fuck friends)
Ma mene ja sam malo, gori mi je bio osjećaj samog tog čina, ta nespretnost, zvukovi, iščekivanje i onaj upitnik iznad glave koji se pita "jel to to?"metallicat wrote:pokušaji prvih puta koma. mene je strašno bolilo, al ono![]()
![]()
To, to, to!!!!callac wrote:Također znam za slučaj da se ženska predomislila, ali istina lik je bio faking strpljiv![]()
Sama nikad ne bih pristala na to da sam muško, ma jebote ni kao žensko, ako mi ne paše u krevetu i nemamo o čemu razgovarati, nema šanse da smo skupa. Seks dok smo mladi, a razgovor kad ostarimo

tebi je definitivno onda trebao onaj moj devirginator!metallicat wrote:ma užas, par puta sam čak i odustala od toga kako nije išlo i bolilo za pop, katastrofa![]()
![]()
TMcallac wrote:tebi je definitivno onda trebao onaj moj devirginator!metallicat wrote:ma užas, par puta sam čak i odustala od toga kako nije išlo i bolilo za pop, katastrofa![]()
![]()
Iskrenoelrania wrote:@info: a ko da nećeš bit jednako zaljubljen u sljedeću koja dođe. rađe ovo prekini i prestani bit seronja prema toj curi i nađi si neku koja ti paše po svim željama i prohtjevima.
doslovnoInfo wrote:Iskrenoelrania wrote:@info: a ko da nećeš bit jednako zaljubljen u sljedeću koja dođe. rađe ovo prekini i prestani bit seronja prema toj curi i nađi si neku koja ti paše po svim željama i prohtjevima.![]()
Draga mi je i sve to, a s druge strane me to tolko jebe i frustrira. Moram imat čvrst stav i završit to što prije.
Što se tiče prvog puta, meni ona prva, ja njoj prvi. Meni bilo super, a njoj![]()
Inače vidim da samo ženama je prvi put katastrofa dok nama je prvi put dobro, super kako kome. U mom slučaju do jaja