http://www.dreadcentral.com/reviews/serbian-film-a-2010
Vazda ce to bit' tako.john_constantine wrote:![]()
Samo mi idu na živce kritike na račun Srbije. Mislim, pljuvanje filma zato što su ga Srbi snimili ili ih smatrati bolesnom nacijom...I onda sve to pređe na domovinski rat i što sve. Sramota...
ma to im krivo zato što se mi Hrvati nismo sjetili toga.marebito wrote:Vazda ce to bit' tako.john_constantine wrote:![]()
Samo mi idu na živce kritike na račun Srbije. Mislim, pljuvanje filma zato što su ga Srbi snimili ili ih smatrati bolesnom nacijom...I onda sve to pređe na domovinski rat i što sve. Sramota...
Molio bih te da mi pošalješ link na pm.Decadentor wrote:dobijes na PMJohn_Ryder wrote:gdje ima ovog za skinut?
Elaboriraj... nisi napisao osvrt!Gosp. wrote:Andrej, pretjeruješ!
bez obzira da li je gosp pogledao film ili ne, moram se složiti s njim...Gosp. wrote:Andrej, pretjeruješ!
Ma iskreno si i po malo upravu, bio sam jako iznerviran i suviše sam emotivno reagovao. Ali stojim iza svake svoje reči, uz napomenu da moj osvrt nema nikakve veze sa ljudima kojima se film dopao. Imao je veze s tim - neki roditelji su za 100 evra i flašu rakije dali dozvolu da njihova ćerka od 10-12 godina, bez razvijene svesti o tome u čemu učestvuje, bude u filmu ovakve tematike zarad tvoje i moje zabave. E to je moja stvarnost. To je srpski film. Tačka. Imam dovoljno razvijen mentalni sklop da mi je TO dovoljno da shvatim propast društva. Ne treba miGosp. wrote:Andrej, pretjeruješ!
john_constantine wrote:Ne obraćamo niti pozornost na perverznjake koji drkaju pred školama, u autima i slično koji pune crnu kroniku.Gosp. wrote:Andrej, pretjeruješ!
Hear hear!!john_constantine wrote:bez obzira da li je gosp pogledao film ili ne, moram se složiti s njim...Gosp. wrote:Andrej, pretjeruješ!
Čitam danas članak u jutarnjem, o tome kako sada izmišljavaju otkačene toalete za djevojčice. I sada su te tri male curice pozirale, i jbm mu sve, gadi mi se slika. Možda pretjerujem, ali nije to uopće normalno i još da ona djevojčica otkriva gola ramena.![]()
Kao i ona slika od one 10 godišnje glumice koja se slikala potpuno gola i još sva nauljena... To nikako ne može biti umjetnost, nego čista pedofilija. Mora biti nekakva granica između djece i erotike.
Iskreno, ja slabo poznajem umjetnost i sve što ide uz to, ali svejedno, kažem i dalje da mora biti nekih granica. A to za filmom, tu sam više shvatio kao drsku provokaciju na nešto što nas nije briga.
Da li znate uopće koliko ima zapravo tih slika na pedofilskim stranicama? Čitao sam ono iskustvo čovjeka koji se bori protiv pedofilije i hvata takve, i komentirao je da su njihovi ukusi postali sve bolesniji, da više nije mogao dalje raditi nakon sve bolesnijih slika koje su uključivale baš takve prizore.SpoilerShowSilovanje bebe?
Ne obraćamo niti pozornost na perverznjake koji drkaju pred školama, u autima i slično koji pune crnu kroniku. Svi smo ono tu prvi kada bi uveli kastraciju, linč i sve moguće. Ali dopuštamo da se djeca slikaju gola na facebooku ili u donjem rublju. Da se odijevaju kao drolje u školama. Da se seksaju što ranije ili da se djeca slikaju ili prikazuju gola u stilu umjetnosti. Onaj goli dječak s cvijećem ili djeca u seksi odjećama kao manekenke...
Treba biti tu nekakvih granica, a tim filmom je samo pokazao ono što naciju ne zanima, a događa se u stvarnom životu...