Očito sam zakasnio

Šaka u oko? A postoje li kakve reakcije od države, vlade ili medija? Slažem se sa tobom u vezi produkcijske kvalitete.marebito wrote: Filmove koje si naveo nisu uopce za usporedbu sa ovim filmom. Cak ni sa Martyrs. Ovo je film svog kova, film koji je 'presao granicu' sa produkcijskim kvalitetama
A filma. Osim toga, shock value nije napravljen iskljucivo za gorehoundove i slicne mangupe, vec je doslovno saka u oko represiji drzave,vlade i medija. Ne mozes
zaustaviti umjetnost. To se pogotovo vidi u intervjuu sa writerom. Ovaj film je ogromna metafora sa epickom srdzbom i nije za trpanje u kos sa slicnim radovima,
ako pricamo o shock vrijednosti. Nikako.
Cini se da da.DrugsBunny wrote:Moram citirati dio jednog vrlo dobrog komentara sa imdba.
"They replied that the movie contains a massive amount of frustrations that are irrevocably linked to living in Serbia, like continuous economic recession, post-Yugoslavian war traumas and political instability. Okay, I can relate to that, but is shooting a brutal and vicious pseudo-snuff film really the right way to process this oppressed anger?"
Bronhi wrote:Šaka u oko? A postoje li kakve reakcije od države, vlade ili medija? Slažem se sa tobom u vezi produkcijske kvalitete.marebito wrote: Filmove koje si naveo nisu uopce za usporedbu sa ovim filmom. Cak ni sa Martyrs. Ovo je film svog kova, film koji je 'presao granicu' sa produkcijskim kvalitetama
A filma. Osim toga, shock value nije napravljen iskljucivo za gorehoundove i slicne mangupe, vec je doslovno saka u oko represiji drzave,vlade i medija. Ne mozes
zaustaviti umjetnost. To se pogotovo vidi u intervjuu sa writerom. Ovaj film je ogromna metafora sa epickom srdzbom i nije za trpanje u kos sa slicnim radovima,
ako pricamo o shock vrijednosti. Nikako.
Ako se već na ovakav način želi polemizirati sa društvom, medijima i sadašnjicom, onda bi ja u posljednoj sceniSvi pokušavaju šokirati, pa svaki drugi performans šokira, a nudi li itko rješenje problema ili nam se rješenje samog problema samo mora nametnuti, a prije gledanja nismo ni znali da imamo problem?SpoilerShowumjesto onog ćelavog tajkuna (uglednog člana zajednice, redovitog na misama), postavio vladiku nekakvog ili muslimanskog vjerskog vođu.
Moglo se ostati ravnodušan jer se ne možemo poistovjetiti sa likovima.
'Srpski film' uz sve to ima izniman glumački talent Todorović-Trifunović, koji savršeno odrađuje svoj posao; snimljen je impresivno, s genijalnim Lakobrijinim efektima te sjajnom fotografijom i glazbom koja savršeno leži ukupnom paketu.
Možeš i meni odmahDecadentor wrote:dobijes na PMJohn_Ryder wrote:gdje ima ovog za skinut?
Odakle ti samo linkovi za taj film, gdje si ih našaoDecadentor wrote:dobijes na PMJohn_Ryder wrote:gdje ima ovog za skinut?
a poslo mi ih neki pijanacRobert Sikert wrote:Odakle ti samo linkovi za taj film, gdje si ih našaoDecadentor wrote:dobijes na PMJohn_Ryder wrote:gdje ima ovog za skinut?