Koji ste horror zadnji gledali?

Razgovori ugodni o horor temama
Post Reply
Unreal

Post by Unreal » 22 Jun 2007, 09:49

Friday the 13th part 7- Ispao je bolji nego što sam očekivo. Prića je solidna . Izgled Jasona mi se svidio (ta poderana odjeća,sa strane mu se vide zubi ,na leđima kralježnica i bez maske je dobro ispao). Likovi mi nisu bili loši ali i dalje su manje više meso jedino me jako smetala ona sa naočalama i njeno vrištanje. Killovi su bez krvi i nisu neka no ima par dobrih(kad ženu u vreći za spavanje u drvo razbije i kada zabi trubicu ženi u oko). No najbolji dio filma je na kraju onaj dio
Carrie vs Jason. A i dosta je zabavan film no ne ko 6 dio.

Evo završio sa serijalom :rock:
Danas ako stignem pogledam 5 dio Nightmare on elm street serijala po prvi put.

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 22 Jun 2007, 11:10

jigsaw

Post by jigsaw » 22 Jun 2007, 11:14

Unreal wrote:Friday the 13th part 7- Ispao je bolji nego što sam očekivo. Prića je solidna . Izgled Jasona mi se svidio (ta poderana odjeća,sa strane mu se vide zubi ,na leđima kralježnica i bez maske je dobro ispao). Likovi mi nisu bili loši ali i dalje su manje više meso jedino me jako smetala ona sa naočalama i njeno vrištanje. Killovi su bez krvi i nisu neka no ima par dobrih(kad ženu u vreći za spavanje u drvo razbije i kada zabi trubicu ženi u oko). No najbolji dio filma je na kraju onaj dio

Jesi gledao osmicu i devetku od Petka 13?

Unreal

Post by Unreal » 22 Jun 2007, 11:21

jigsaw wrote:
Unreal wrote:Friday the 13th part 7- Ispao je bolji nego što sam očekivo. Prića je solidna . Izgled Jasona mi se svidio (ta poderana odjeća,sa strane mu se vide zubi ,na leđima kralježnica i bez maske je dobro ispao). Likovi mi nisu bili loši ali i dalje su manje više meso jedino me jako smetala ona sa naočalama i njeno vrištanje. Killovi su bez krvi i nisu neka no ima par dobrih(kad ženu u vreći za spavanje u drvo razbije i kada zabi trubicu ženi u oko). No najbolji dio filma je na kraju onaj dio

Jesi gledao osmicu i devetku od Petka 13?
Jesam gleadao sam ih sve. Ali sedmi dio sam jučer po prvi put pogledao .
A što se tiće Osmice rekao sam u prijašnjem postu. Da nije baš loš film. Ideja nije loša no opet scenarij u trenutcima zariban. Jason se može sada teleportirati , likovi su bezvezni (posebno mi idu na živce ona kućka , heroina koja ima glupe vizije o Jasonu dok je bio dječak ,onaj njen ujak koj se stalno pravi pametan ,onaj čistać koj je čista kopija onog Ralph i glupani koji umjesto da napuste brod odmah se idu borit s Jasonom).Killovi nisu nekaj no nisu ni loši jedino malo predugo traju trebali bi biti brže izvedeni (zakon mi je onaj s boksačem). Kraj je zbilja glup. Jason bez maske izgleda u ovom filmu užasno a na kraju proli se po njemu neka kiselina i postane dječak :?: . Jedino što ćini film gledljivim su par killova i scene u gradu su dosta zabavne.

A deveti dio je meni bar bio zabavan makar mi je teško bilo prihvatiti par gluposti kao naprimjer kako je Jason parazit pa se prebacuje na drugo tjelo i pokušava doći do drugog ćlana obitelji da bi vratio tjelo. Na kraju mi je bilo glupo da samu uđe u pićku od svoje sestre i odjednom je u svojem nepobjedivom tjelu i ćak da ga samo ćlan obitelji može ubiti ako ga zabode nožem u srce. A ne znam uopće odakle onom crncu informacija da je Jason parazit ili tako nešto. No film je bar bio meni zabavan .Ćak se pojavljuje u filmu knjiga iz Evil Deada(što znaći valjda da je majka Jasona oživila preko Necronomikom Laughing e a još samo dođe Ash). A kraj je totalna ludnica Jasona povuku ruke u pakao i ostane mu maska koju Freddy zgrabi i povuće.

Jason x je bio prezabavan ,prejeben i malo smješan. Posebno pamtim scenu razbijanja zamrznute face,cyber Jasona , ono kada ubi cure u vreći za spavanje , borba Jasona i kiborga koj izgledao kao iz matrixa i kraj kada ga brodski zgrabi i padaju na zemljua jason se zapali. Jedino nije baš upotrbljen onaj cyber Jason mogli su ga malo više stavit u filmu.

john_constantine

Post by john_constantine » 22 Jun 2007, 15:31

The guardian - solidan i zanimljiv horor, ali nikako se ne mogu oteti dojmu da je ideja blesava. Dadilja koja je neka vrsta druida i hrani golemo drvo malom djecom da bi postala vječno mlada. Završnica je totalni trash, baš podsjeća na evil dead serijal. Drvo i motorna pila. :wink:
Michel puši karu.

Unreal

Post by Unreal » 22 Jun 2007, 20:12

Nightmare on elm street 5-Dosta dobar film. Režija je solidna , priča mi je bila ok , freddy je i dalje car. Killovi su dobri posebno onaj na motru a tek onaj sa stripom:lol: . Jedino mi je malo smetalo što je film više neka vrsta drame i nije baš zabavan kao 3 i 4 dio ili zanimljiv i bolji od orginala ili sedmice. Ali i dalje se da gledat i dosta je zabavan .

Evo pogledao sam sada i sve djelove u Nightmare serijalu :rock:

Sada ću pogledati par filmova bez nastavka a onda idem na Wishmaster serijal.

Truba

Post by Truba » 22 Jun 2007, 23:19

pennydreadful

full of shit i dosadno :oops: :roll:
Last edited by Truba on 23 Jun 2007, 16:14, edited 1 time in total.
www.lasetta.net :axe:

A$H

Post by A$H » 23 Jun 2007, 01:10

Host
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Verite

Post by Verite » 23 Jun 2007, 11:17

Prije par dana The Mask of Red Death sa Vincentom Priceom. Poprilicno atmosferican i mracan film. Bash takve volim :twisted:

john_constantine

Post by john_constantine » 23 Jun 2007, 11:35

Verite wrote:Prije par dana The Mask of Red Death sa Vincentom Priceom. Poprilicno atmosferican i mracan film. Bash takve volim :twisted:
hm, čitao sam priču Edgara Alana poe,a pa možeš li kazati kako su ekranizirali tu priču? :wink:
Michel puši karu.

horkolerbus

Post by horkolerbus » 23 Jun 2007, 15:34

da se javim prvo svima,dodjoh na vikend iz vojske nadam se da me niste zaboravili,odgledao puppet master serijal,smece po meni ali malo zanimljivo
Istina postoji. Izmisljati se moze samo laz

john_constantine

Post by john_constantine » 23 Jun 2007, 15:38

horkolerbus wrote:da se javim prvo svima,dodjoh na vikend iz vojske nadam se da me niste zaboravili,odgledao puppet master serijal,smece po meni ali malo zanimljivo
Hm, a tko si pak ti? :P :lol:

E da čujem, kakva je hrana u vojsci? :wink: Pa ja sam gledao samo original, nekako razvučeni, ali zanimljiv horor.
Michel puši karu.

A$H

Post by A$H » 23 Jun 2007, 15:49

horkolerbus wrote:da se javim prvo svima,dodjoh na vikend iz vojske nadam se da me niste zaboravili,odgledao puppet master serijal,smece po meni ali malo zanimljivo
impuls po drugi put...ovaj put sa curom kaj se cimala na sve...

a znači ti si u vojsci poslah ti PM pa gledam kako to da te nema tak dugo..samo mi javi odgovor na moj PM..pozz..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

horkolerbus

Post by horkolerbus » 23 Jun 2007, 15:53

ma hrana je uzasna,sacuvaj boze,,samo dele kuvana jaja krompir,neke budjave salame,a vojska je ok nista narocito tesko :lol: :lol:
Istina postoji. Izmisljati se moze samo laz

john_constantine

Post by john_constantine » 23 Jun 2007, 16:19

horkolerbus wrote:ma hrana je uzasna,sacuvaj boze,,samo dele kuvana jaja krompir,neke budjave salame,a vojska je ok nista narocito tesko :lol: :lol:
No, moglo je biti gore, mogao si imati onoga iz Full metal jacket. :D
Michel puši karu.

Post Reply