Carrie vs Jason. A i dosta je zabavan film no ne ko 6 dio.
Evo završio sa serijalom

Danas ako stignem pogledam 5 dio Nightmare on elm street serijala po prvi put.
Jesi gledao osmicu i devetku od Petka 13?Unreal wrote:Friday the 13th part 7- Ispao je bolji nego što sam očekivo. Prića je solidna . Izgled Jasona mi se svidio (ta poderana odjeća,sa strane mu se vide zubi ,na leđima kralježnica i bez maske je dobro ispao). Likovi mi nisu bili loši ali i dalje su manje više meso jedino me jako smetala ona sa naočalama i njeno vrištanje. Killovi su bez krvi i nisu neka no ima par dobrih(kad ženu u vreći za spavanje u drvo razbije i kada zabi trubicu ženi u oko). No najbolji dio filma je na kraju onaj dio
Evo završio sa serijalom
Jesam gleadao sam ih sve. Ali sedmi dio sam jučer po prvi put pogledao .jigsaw wrote:Jesi gledao osmicu i devetku od Petka 13?Unreal wrote:Friday the 13th part 7- Ispao je bolji nego što sam očekivo. Prića je solidna . Izgled Jasona mi se svidio (ta poderana odjeća,sa strane mu se vide zubi ,na leđima kralježnica i bez maske je dobro ispao). Likovi mi nisu bili loši ali i dalje su manje više meso jedino me jako smetala ona sa naočalama i njeno vrištanje. Killovi su bez krvi i nisu neka no ima par dobrih(kad ženu u vreći za spavanje u drvo razbije i kada zabi trubicu ženi u oko). No najbolji dio filma je na kraju onaj dio
Evo završio sa serijalom
Hm, a tko si pak ti?horkolerbus wrote:da se javim prvo svima,dodjoh na vikend iz vojske nadam se da me niste zaboravili,odgledao puppet master serijal,smece po meni ali malo zanimljivo
impuls po drugi put...ovaj put sa curom kaj se cimala na sve...horkolerbus wrote:da se javim prvo svima,dodjoh na vikend iz vojske nadam se da me niste zaboravili,odgledao puppet master serijal,smece po meni ali malo zanimljivo