Solomon Kane (2009)
- john_constantine
Re: Solomon Kane (2009)
pojavio se na netu.Ninja wrote:Ovo nikak da se pojavi.
Michel puši karu.
-
Ninja
Upravo zavrsio sa gledanjem, kao da me netko cuo pa se film pojavio.
Film mi bio poprilicno dobar(moram napomenuti da nisam upoznat sa likom niti djelima pa ne mogu suditi s te strane), ima kvalitetne akcije macevima, svidja mi se atmosfera, blato, krv i govna do koljena, tocno kako zamisljam Englesku u to doba.
Prica nis specijalno, ali ajd bar ima slijed, nije hrpa random scena kao neki noviji filmovi. Pojavljuje se Leatherface sa macem
Dosta me film podsjeca na Volkodava, a sam dizajn Solomona mi uzasno vuce na Vampire Hunter D-a.
James Purefoy bi lagano mogao proci pod Jackmanovog brata.
Anyway, gledajte.
Film mi bio poprilicno dobar(moram napomenuti da nisam upoznat sa likom niti djelima pa ne mogu suditi s te strane), ima kvalitetne akcije macevima, svidja mi se atmosfera, blato, krv i govna do koljena, tocno kako zamisljam Englesku u to doba.
Prica nis specijalno, ali ajd bar ima slijed, nije hrpa random scena kao neki noviji filmovi. Pojavljuje se Leatherface sa macem
SpoilerShow
btw odmah se skuzi tko je on
Dosta me film podsjeca na Volkodava, a sam dizajn Solomona mi uzasno vuce na Vampire Hunter D-a.
Anyway, gledajte.
- Scarface
Pa Vampire Hunter D je i rađen po uzoru na Solomona. 
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- john_constantine
je, doista pozitivno iznenađenje, šteta što će neprimjetno proći kod nas...Ninja wrote:Upravo zavrsio sa gledanjem, kao da me netko cuo pa se film pojavio.![]()
SpoilerShowbtw odmah se skuzi tko je on
Anyway, gledajte.
Solomon Kane - odličan, mračan i nasilan akcijski fantasy. Odlična gluma, zanimljiva radnja, sjajni negativci, savršeni specijalni efekti, visoki bodycount i odlične akcijske scene koje dugo nisu viđane još od Conana, s otkidanim udovima i glavama, i dobar uvod u nastanak Solomona Kanea, i taj njegov motiv kroz cijeli film s naivnim i očekivanim preokretom, s odličnim finalnim borbama. Dual wield vs great sword. 4/5
Michel puši karu.
- Wendigo
gledat će se tonight. 
- Wendigo
hm...
sveukupan dojam ocijenjujem sa relativno visokih 3/5 , ali ajde.. samo zbog sljedećeg:
prva polovica je odlična! atmosfera je jedinstvena i film je vizualno predivan, pravi slatkiš za oči i zbog tih elemenata sam se totalno uživio i očekivao sam jako puno. mislim, ipak je solomon kane robert e. howardov lik...
druga polovica filma je sasvim druga priča, nažalost...
od tako dobrog početka, uvoda i prvobitne radnje odjednom sve pada u vodu, gledam i ne vjerujem.
i... tako je do samoga kraja koji je blago rečeno jadan i bijedan...
baš šteta, ovo je moglo biti nešto perfektno.
sveukupan dojam ocijenjujem sa relativno visokih 3/5 , ali ajde.. samo zbog sljedećeg:
prva polovica je odlična! atmosfera je jedinstvena i film je vizualno predivan, pravi slatkiš za oči i zbog tih elemenata sam se totalno uživio i očekivao sam jako puno. mislim, ipak je solomon kane robert e. howardov lik...
druga polovica filma je sasvim druga priča, nažalost...
od tako dobrog početka, uvoda i prvobitne radnje odjednom sve pada u vodu, gledam i ne vjerujem.
- Decadentor
Wendigo wrote:hm...
druga polovica filma je sasvim druga priča, nažalost...![]()
od tako dobrog početka, uvoda i prvobitne radnje odjednom sve pada u vodu, gledam i ne vjerujem.![]()
vise ma manje se slazem, samo sto je meni film malo vise nego prosjecan i pogledat cu ga opet

- one and only
Hmmm sta reci nego da je film ipak vece razocarenje nego odusevljenje,naime film odise sa par dobrih scena ali mnogo je vise losih dijelova filma,producenti su imali odlican materijal s obzirom na lik Solomon Kane-a da naprave pravi hit medjutim cini mi se da su napravili obican prosjecan film koji nece ostati dugo u sjecanju...Sam glumac na mene nije ostavio bas neki utisak zestokog momka kao sto bi Solomon trebao da bude,bilo je par situacija kada mi je cak bio i smjesan sto je veliki nedostatak...Ne znam s obzirom da obozavam ekranizacije stripova svakako je da cu ga odgledati jos par puta...Ne znam mozda dodje i nastavak pa bude nesto bolje....
- dr_gonzo
Gledajući produkcijske poteškoće i probleme oko budžeta...ja sam zadovoljan...no nadam se da će drugi dio ako dođe do drugog dijel ikad biti bolje...
Solomon Kane (2009)
Solomon Kane (2009)
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- horkolerbus
zasto 90% filmova kraj zabrljaju ,sta je to sto ih na to navede, nemaju ideju,izmore se snimanjem,pad koncentracije...
Istina postoji. Izmisljati se moze samo laz
- nemesis
meni je ovo preloše
ko da je Uwe Boll dobio pojačani buđet i snimi svoje standardno sranje
ko da je Uwe Boll dobio pojačani buđet i snimi svoje standardno sranje
- john_constantine
a što ste vi očekivali na kraju? Meni je baš dobar kraj, a i fora to s krvi i ogledalom...
SpoilerShow
Da će Solomon pobijediti tog divovsko čudovište? 
Michel puši karu.
- boyko
imal ga na hardu.kak sam brzo dobil volju za gledanjem tak sam ju brzo i izgubil.delited..
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''