Solomon Kane (2009)

Od zlatnih 80tih do najnovih filmova.
Ninja

Re: Solomon Kane (2009)

Post by Ninja » 30 Apr 2010, 10:22

Ovo nikak da se pojavi.

john_constantine

Post by john_constantine » 04 May 2010, 17:23

Ninja wrote:Ovo nikak da se pojavi.
pojavio se na netu. :mrgreen: Ali s ubačenim engleskim titlovima. :? :roll: :lol:
Michel puši karu.

Ninja

Post by Ninja » 04 May 2010, 22:20

Upravo zavrsio sa gledanjem, kao da me netko cuo pa se film pojavio. :mrgreen:

Film mi bio poprilicno dobar(moram napomenuti da nisam upoznat sa likom niti djelima pa ne mogu suditi s te strane), ima kvalitetne akcije macevima, svidja mi se atmosfera, blato, krv i govna do koljena, tocno kako zamisljam Englesku u to doba.
Prica nis specijalno, ali ajd bar ima slijed, nije hrpa random scena kao neki noviji filmovi. Pojavljuje se Leatherface sa macem :P
SpoilerShow
btw odmah se skuzi tko je on

Dosta me film podsjeca na Volkodava, a sam dizajn Solomona mi uzasno vuce na Vampire Hunter D-a.

James Purefoy bi lagano mogao proci pod Jackmanovog brata.

Anyway, gledajte.

Scarface

Post by Scarface » 04 May 2010, 22:30

Pa Vampire Hunter D je i rađen po uzoru na Solomona. :wink:
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Ninja

Post by Ninja » 04 May 2010, 22:38

Makes sense.

john_constantine

Post by john_constantine » 05 May 2010, 18:38

Ninja wrote:Upravo zavrsio sa gledanjem, kao da me netko cuo pa se film pojavio. :mrgreen:

Film mi bio poprilicno dobar(moram napomenuti da nisam upoznat sa likom niti djelima pa ne mogu suditi s te strane), ima kvalitetne akcije macevima, svidja mi se atmosfera, blato, krv i govna do koljena, tocno kako zamisljam Englesku u to doba.
Prica nis specijalno, ali ajd bar ima slijed, nije hrpa random scena kao neki noviji filmovi. Pojavljuje se Leatherface sa macem :P
SpoilerShow
btw odmah se skuzi tko je on

Dosta me film podsjeca na Volkodava, a sam dizajn Solomona mi uzasno vuce na Vampire Hunter D-a.

James Purefoy bi lagano mogao proci pod Jackmanovog brata.

Anyway, gledajte.
je, doista pozitivno iznenađenje, šteta što će neprimjetno proći kod nas...

Solomon Kane - odličan, mračan i nasilan akcijski fantasy. Odlična gluma, zanimljiva radnja, sjajni negativci, savršeni specijalni efekti, visoki bodycount i odlične akcijske scene koje dugo nisu viđane još od Conana, s otkidanim udovima i glavama, i dobar uvod u nastanak Solomona Kanea, i taj njegov motiv kroz cijeli film s naivnim i očekivanim preokretom, s odličnim finalnim borbama. Dual wield vs great sword. 4/5
Michel puši karu.

Wendigo

Post by Wendigo » 07 May 2010, 18:09

gledat će se tonight. 8)

Wendigo

Post by Wendigo » 09 May 2010, 12:12

hm...
sveukupan dojam ocijenjujem sa relativno visokih 3/5 , ali ajde.. samo zbog sljedećeg:

prva polovica je odlična! atmosfera je jedinstvena i film je vizualno predivan, pravi slatkiš za oči i zbog tih elemenata sam se totalno uživio i očekivao sam jako puno. mislim, ipak je solomon kane robert e. howardov lik... 8)

druga polovica filma je sasvim druga priča, nažalost... :(
od tako dobrog početka, uvoda i prvobitne radnje odjednom sve pada u vodu, gledam i ne vjerujem. :evil:
i... tako je do samoga kraja koji je blago rečeno jadan i bijedan...

baš šteta, ovo je moglo biti nešto perfektno. :?

Decadentor

Post by Decadentor » 10 May 2010, 12:57

Wendigo wrote:hm...
sveukupan dojam ocijenjujem sa relativno visokih 3/5 , ali ajde.. samo zbog sljedećeg:

prva polovica je odlična! atmosfera je jedinstvena i film je vizualno predivan, pravi slatkiš za oči i zbog tih elemenata sam se totalno uživio i očekivao sam jako puno. mislim, ipak je solomon kane robert e. howardov lik... 8)

druga polovica filma je sasvim druga priča, nažalost... :(
od tako dobrog početka, uvoda i prvobitne radnje odjednom sve pada u vodu, gledam i ne vjerujem. :evil:
i... tako je do samoga kraja koji je blago rečeno jadan i bijedan...

baš šteta, ovo je moglo biti nešto perfektno. :?

vise ma manje se slazem, samo sto je meni film malo vise nego prosjecan i pogledat cu ga opet
Image

one and only

Post by one and only » 11 May 2010, 22:38

Hmmm sta reci nego da je film ipak vece razocarenje nego odusevljenje,naime film odise sa par dobrih scena ali mnogo je vise losih dijelova filma,producenti su imali odlican materijal s obzirom na lik Solomon Kane-a da naprave pravi hit medjutim cini mi se da su napravili obican prosjecan film koji nece ostati dugo u sjecanju...Sam glumac na mene nije ostavio bas neki utisak zestokog momka kao sto bi Solomon trebao da bude,bilo je par situacija kada mi je cak bio i smjesan sto je veliki nedostatak...Ne znam s obzirom da obozavam ekranizacije stripova svakako je da cu ga odgledati jos par puta...Ne znam mozda dodje i nastavak pa bude nesto bolje....

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 15 May 2010, 05:30

Gledajući produkcijske poteškoće i probleme oko budžeta...ja sam zadovoljan...no nadam se da će drugi dio ako dođe do drugog dijel ikad biti bolje...

Solomon Kane (2009)
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

horkolerbus

Post by horkolerbus » 17 May 2010, 18:56

zasto 90% filmova kraj zabrljaju ,sta je to sto ih na to navede, nemaju ideju,izmore se snimanjem,pad koncentracije...
Istina postoji. Izmisljati se moze samo laz

nemesis

Post by nemesis » 27 May 2010, 18:10

meni je ovo preloše
ko da je Uwe Boll dobio pojačani buđet i snimi svoje standardno sranje

john_constantine

Post by john_constantine » 27 May 2010, 18:41

a što ste vi očekivali na kraju?
SpoilerShow
Da će Solomon pobijediti tog divovsko čudovište? :lol:
Meni je baš dobar kraj, a i fora to s krvi i ogledalom...
Michel puši karu.

boyko

Post by boyko » 27 May 2010, 22:12

imal ga na hardu.kak sam brzo dobil volju za gledanjem tak sam ju brzo i izgubil.delited..
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''

Post Reply