Koji ste non-horror zadnji gledali ?

Sve o industriji, VHS, DVD, filmovi iz kućne radinosti itd.
Post Reply
Aryx

Post by Aryx » 07 Jun 2007, 20:57

da king kong je ultra shit ... prestrasno
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

FilmTV

Post by FilmTV » 07 Jun 2007, 21:22

john_constantine wrote:Peter jackson king kong - o bože, kakvo jebeno ultradosadno sranje od filma.
Apsolutno! Uspio sam pogledati kojih 30 minuta i rađe bi rezao nokte nego to proživio do kraja. Film je epopeja dosade.

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 07 Jun 2007, 22:14

Ja ga u kinu gledao u Kaptol centru. Umro sam od dosade, film se bez beda mogao skinuti na kojih 95 minuta, ali neee ajmo snimati filmove od tri sata jer je to kul. :povrac:

Black Stena

Post by Black Stena » 07 Jun 2007, 22:30

Bia je super fajt sa T-rexima i doli sa onim nekim paucima. I ona jurnjava sa dugovratim dinićima.
Well, I don't know
But I been told
Eskimo pussy
Is mighty cold...

john_constantine

Post by john_constantine » 07 Jun 2007, 22:34

Black Stena wrote:Bia je super fajt sa T-rexima i doli sa onim nekim paucima. I ona jurnjava sa dugovratim dinićima.
da, bio je dobar onaj fajt s t - rexom. No, nekako mi je bolje izvedeno u onoj igri radi zvučne podloge. Film je trebao biti kraći, 15 minuta početak, jedan sat CGI pustolovine i 15 minuta za završetak. :wink:
Michel puši karu.

Dragonrage

Post by Dragonrage » 08 Jun 2007, 12:50

Meni je najjači "King Kong Lives" (nastavak King Konga iz 80-ih, kada sina dobije)...kad se šora sa vojskom, baca tenkove, trga ljude koji ga love i ostalo haha...a i kraj me je rasplakao...barem kad sam ga zadnji puta gledao prije nekih 10-ak godina...

A$H

Post by A$H » 08 Jun 2007, 12:51

Dragonrage wrote:Meni je najjači "King Kong Lives" (nastavak King Konga iz 80-ih, kada sina dobije)...kad se šora sa vojskom, baca tenkove, trga ljude koji ga love i ostalo haha...a i kraj me je rasplakao...barem kad sam ga zadnji puta gledao prije nekih 10-ak godina...
nema film koji je mene rasplakao.. :lol:
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

john_constantine

Post by john_constantine » 08 Jun 2007, 13:06

Dragonrage wrote:Meni je najjači "King Kong Lives" (nastavak King Konga iz 80-ih, kada sina dobije)...kad se šora sa vojskom, baca tenkove, trga ljude koji ga love i ostalo haha...a i kraj me je rasplakao...barem kad sam ga zadnji puta gledao prije nekih 10-ak godina...
:lol: :lol: Da, sjećam se tog nastavka. Zabavan nastavak... :wink:
Michel puši karu.

Dragonrage

Post by Dragonrage » 08 Jun 2007, 13:09

A$H wrote:
Kad si kamenoga srca :twisted: :D :lol: :lol: :lol:

metallicat

Post by metallicat » 08 Jun 2007, 13:10

Dragonrage wrote:
A$H wrote:
onda sam i ja kamenog :lol: :D , ionako nije da to prvi put čujem :lol:
Image

Dragonrage

Post by Dragonrage » 08 Jun 2007, 13:17

john_constantine wrote:
:lol: :lol: Da, sjećam se tog nastavka. Zabavan nastavak... :wink:
Je...kao što rekoh meni najbolji film o King Kongu...iako doduše nisam gledao original iz 33-e. A ovaj Jacksonov...uh...prenapuhan i prerazvikan...
Ono, najave ga kao najveći spektakl 2005. godine, a kad tamo film totalno dosadan, barem u prvih sat i 15 min. Zbilja ne znam zašto ga svi dižu u nebesa kad uopće nije tako dobar, ima i 100x boljih filmova. Jackson ga je nepotrebno razvukao do epske duljine koja je totalno nepotrebna. Možda je to funkcioniralo u Gospodarima (a i tamo je pretjerao, posebice u zadnjem nastavku), ali u King Kongu to uopće ne funkcionira. Mogao je sve to strpati u sat i pol trajanja i bilo bi dobro, a ovak.....zbilja,nakon odgledanog nisam baš bio impresioniran viđenim, jer ovaj film osim vizualnih efekata koji su zbilja briljantni nije ponudio apsolutno ništa novo ni u jednom drugom pogledu.
Sama priča nam ne nudi ništa što već nismo vidjeli u prethodnom remaku, a u cjelini i traje predugo. Ta priča je mogla, tj. već je ispričana u mnogo kraćem vremenu na mnogo efektniji način. Ima tu previše praznog hoda, previše nepotrebnih stvari, smiješnih te pomalo glupih i nerealnih situacija. Bez obzira što se ovdje radi o popcorn spektaklu ipak neke stvari su pretjerane. "Ljubavna" priča između Ann i Konga je pomalo smiješna i djetinjasta, ali opet može proći, jer to ipak nije ljubav koja se zasniva na fizičkoj privlačnosti (Bože sačuvaj). No zato drugi dio tog ljubavnog trokuta između Ann i Jacka je neefektan. Ja osobno jednostavno nisam mogao povjerovati da se je Jack mogao tako jako zaljubiti u Ann u tih par dana da je voljan riskirati svoj život,bez obzira na sve, da bi ju spasio. Jednostavno nema kemije između njih, iako je PJ utrošio prvih sat vremena upravo na taj dio priče.
KK kao CGI lik ima osječaje i osobnost, što je pohvalno, te mjestimice dolazi svojom "glumom" više do izražaja nego Brody, koji se i nije baš nešto posebno istaknuo ovom ulogom. No taj njegov karater mjestimice varira od karaktera 5-godišnjeg djeteta koje se smije, duri, baca i razbija stvari kad mu nije po volji pa do karaktera divlje životinje što on zapravo i jeste. Ali takve izmjene osobnosti djeluju smiješno, iako je vidljivo da to nije bila Jacksonova namjera...

Dragonrage

Post by Dragonrage » 08 Jun 2007, 13:18

metallicat wrote:
Dragonrage wrote:
A$H wrote: nema film koji je mene rasplakao.. :lol:
onda sam i ja kamenog :lol: :D , ionako nije da to prvi put čujem :lol:
E jebi ga...ja sam sentimentalac...pzustio sma suzu na "King Kong Lives" i na "Armagedon" hahah :lol: :lol: :lol: :twisted: :twisted: :twisted: :mrgreen: :mrgreen:

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 08 Jun 2007, 13:21

Ja radije ili gledam gdje su CGI efekti ili pogledam od gušta origigi iz 33'... 8)
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

john_constantine

Post by john_constantine » 08 Jun 2007, 13:23

pa nije da imam nešto protiv CGI efekata, ali ove kreature koje su u filmu su totalno nemaštovite. Oni crvi iz zagora, pa pauci, pa divovski kukci, stonoge i to. :wink: Čujem da ima čak i pirana koje su ipak izbačene. :roll:
Michel puši karu.

Dragonrage

Post by Dragonrage » 08 Jun 2007, 13:25

john_constantine wrote:pa nije da imam nešto protiv CGI efekata, ali ove kreature koje su u filmu su totalno nemaštovite. Oni crvi iz zagora, pa pauci, pa divovski kukci, stonoge i to. :wink: Čujem da ima čak i pirana koje su ipak izbačene. :roll:
Ma moš si mislit kak je Jackson čitao Zagora 8) :wink: :twisted: :lol: :lol:
To je sve uzeo iz originala... :wink:

Post Reply