Koji ste non-horror zadnji gledali ?
-
- john_constantine
da, bio je dobar onaj fajt s t - rexom. No, nekako mi je bolje izvedeno u onoj igri radi zvučne podloge. Film je trebao biti kraći, 15 minuta početak, jedan sat CGI pustolovine i 15 minuta za završetak.Black Stena wrote:Bia je super fajt sa T-rexima i doli sa onim nekim paucima. I ona jurnjava sa dugovratim dinićima.

Michel puši karu.
- Dragonrage
- A$H
nema film koji je mene rasplakao..Dragonrage wrote:Meni je najjači "King Kong Lives" (nastavak King Konga iz 80-ih, kada sina dobije)...kad se šora sa vojskom, baca tenkove, trga ljude koji ga love i ostalo haha...a i kraj me je rasplakao...barem kad sam ga zadnji puta gledao prije nekih 10-ak godina...

It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- john_constantine
Dragonrage wrote:Meni je najjači "King Kong Lives" (nastavak King Konga iz 80-ih, kada sina dobije)...kad se šora sa vojskom, baca tenkove, trga ljude koji ga love i ostalo haha...a i kraj me je rasplakao...barem kad sam ga zadnji puta gledao prije nekih 10-ak godina...

Michel puši karu.
- Dragonrage
Kad si kamenoga srcaA$H wrote:nema film koji je mene rasplakao..Dragonrage wrote:Meni je najjači "King Kong Lives" (nastavak King Konga iz 80-ih, kada sina dobije)...kad se šora sa vojskom, baca tenkove, trga ljude koji ga love i ostalo haha...a i kraj me je rasplakao...barem kad sam ga zadnji puta gledao prije nekih 10-ak godina...

- metallicat
onda sam i ja kamenogDragonrage wrote:Kad si kamenoga srcaA$H wrote:nema film koji je mene rasplakao..Dragonrage wrote:Meni je najjači "King Kong Lives" (nastavak King Konga iz 80-ih, kada sina dobije)...kad se šora sa vojskom, baca tenkove, trga ljude koji ga love i ostalo haha...a i kraj me je rasplakao...barem kad sam ga zadnji puta gledao prije nekih 10-ak godina...![]()
![]()
![]()
![]()

- Dragonrage
Je...kao što rekoh meni najbolji film o King Kongu...iako doduše nisam gledao original iz 33-e. A ovaj Jacksonov...uh...prenapuhan i prerazvikan...john_constantine wrote:Dragonrage wrote:Meni je najjači "King Kong Lives" (nastavak King Konga iz 80-ih, kada sina dobije)...kad se šora sa vojskom, baca tenkove, trga ljude koji ga love i ostalo haha...a i kraj me je rasplakao...barem kad sam ga zadnji puta gledao prije nekih 10-ak godina...![]()
Da, sjećam se tog nastavka. Zabavan nastavak...
Ono, najave ga kao najveći spektakl 2005. godine, a kad tamo film totalno dosadan, barem u prvih sat i 15 min. Zbilja ne znam zašto ga svi dižu u nebesa kad uopće nije tako dobar, ima i 100x boljih filmova. Jackson ga je nepotrebno razvukao do epske duljine koja je totalno nepotrebna. Možda je to funkcioniralo u Gospodarima (a i tamo je pretjerao, posebice u zadnjem nastavku), ali u King Kongu to uopće ne funkcionira. Mogao je sve to strpati u sat i pol trajanja i bilo bi dobro, a ovak.....zbilja,nakon odgledanog nisam baš bio impresioniran viđenim, jer ovaj film osim vizualnih efekata koji su zbilja briljantni nije ponudio apsolutno ništa novo ni u jednom drugom pogledu.
Sama priča nam ne nudi ništa što već nismo vidjeli u prethodnom remaku, a u cjelini i traje predugo. Ta priča je mogla, tj. već je ispričana u mnogo kraćem vremenu na mnogo efektniji način. Ima tu previše praznog hoda, previše nepotrebnih stvari, smiješnih te pomalo glupih i nerealnih situacija. Bez obzira što se ovdje radi o popcorn spektaklu ipak neke stvari su pretjerane. "Ljubavna" priča između Ann i Konga je pomalo smiješna i djetinjasta, ali opet može proći, jer to ipak nije ljubav koja se zasniva na fizičkoj privlačnosti (Bože sačuvaj). No zato drugi dio tog ljubavnog trokuta između Ann i Jacka je neefektan. Ja osobno jednostavno nisam mogao povjerovati da se je Jack mogao tako jako zaljubiti u Ann u tih par dana da je voljan riskirati svoj život,bez obzira na sve, da bi ju spasio. Jednostavno nema kemije između njih, iako je PJ utrošio prvih sat vremena upravo na taj dio priče.
KK kao CGI lik ima osječaje i osobnost, što je pohvalno, te mjestimice dolazi svojom "glumom" više do izražaja nego Brody, koji se i nije baš nešto posebno istaknuo ovom ulogom. No taj njegov karater mjestimice varira od karaktera 5-godišnjeg djeteta koje se smije, duri, baca i razbija stvari kad mu nije po volji pa do karaktera divlje životinje što on zapravo i jeste. Ali takve izmjene osobnosti djeluju smiješno, iako je vidljivo da to nije bila Jacksonova namjera...
- Dragonrage
- dr_gonzo
- john_constantine
- Dragonrage
Ma moš si mislit kak je Jackson čitao Zagorajohn_constantine wrote:pa nije da imam nešto protiv CGI efekata, ali ove kreature koje su u filmu su totalno nemaštovite. Oni crvi iz zagora, pa pauci, pa divovski kukci, stonoge i to.Čujem da ima čak i pirana koje su ipak izbačene.

To je sve uzeo iz originala...