Koji ste horror zadnji gledali?
- Aryx
zar je moguce da nisi gledao phantasm , to mi je jedan od najdrazih trash horrorajohn_constantine wrote: A baš moram nabaviti neke filmove kao phantasm serijal... I sada znam odakle je blood 2 pokrao ideju za onu leteću kuglu koja buši mozgove.

There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
- john_constantine
pa vidiš da je moguće.Aryx wrote:zar je moguce da nisi gledao phantasm , to mi je jedan od najdrazih trash horrorajohn_constantine wrote: A baš moram nabaviti neke filmove kao phantasm serijal... I sada znam odakle je blood 2 pokrao ideju za onu leteću kuglu koja buši mozgove.tako lose a tako dobro

Friday the 13th part 7 - e, ovo je baš najlošiji nastavak u serijalu. Nakon zabavne šestice, opet su se vratili na staro. Samo što su ovdje uveli dramatiku u stilu Carrie, profesor koji ju iskorištava, bojažljiva majka i mlada ekipa, i kuja. A Jason je čak solidan, samo što je blesavo kada mu strgnu masku za lica. Nekako smiješno izgleda, a i maska mi je odnekuda poznata, kao da sam to već vidio u mummy ili negdje drugdje. A killovi su ovdje čak i više nego loši, skoro da niti nema krvi. A i zamjerka ide malo blesavom, ali zabavnom završetku.

Michel puši karu.
- horkolerbus
- HorrorHR
- Site Admin
Naughty!!!horkolerbus wrote:silent night deadly night

Btw trivije radi, imaš u Going to Pieces ( http://www.horrorhr.com/going-to-pieces ... film-2006/ ) čak video intervju sa Mother Superior o ovom filmu

- HorrorHR
- Site Admin
- Freddy
mislim si posuditi djeca čovječanstva....mislim da to nije horor ali sam čuo da je jeko dobar...ako ste gledali kak vam se čini taj film?
You can kill a rapper, but not his music.
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...
- Aryx
pa nije to horror lol ... stavi pod non horrorRodman wrote:Children of Men - Odlican film, gledati obavezno, nije horror, SF, gadna buducnost...
uz The Fountain najbolji film 2006 godine

There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
- horkolerbus
-
Leprechaun - evo konaćno pogledao i razoćaran . Film ima tako iritantna i glupa ćetri lika koja želiš da umru i na kraju svi prežive. Imamo iritantnog klinca koj i ubi Leprechauna, retardiranog debeljka , frajera koj glumi da je heroj i fura neku pušku u pol filma i iritantnu i ćangrizavu kućku koju glumi Jennifer Aniston(ne mrzim glumicu ali njen lik je fakat za
). Redatelj filma izgleda da pokušava uhvatiti kameru slićno kao onu iz evil dead no ne uspjeva pa mi je kamera malo koma u par stvari. Scenarij i dijalog glavnih likova je usran no negativcov je bar donekle fora.Film bi trebao biti Horror komedija ali jenostavno ne radi ni horror elementi a komedija možda dva ili tri smjeha. Ćak i par stvari u filmu nema smisla Leprechan se zabi s autićem u auto i auto se prevrne. Killova jedva da ima u filmu i neki nisu baš posebni ali ima jedan dobar gdje sa skakaljkom ubi nekog koj ima dućan za starine ili tako nešto. A i fora mi je scena kad izgubi oko pa skine oko s policajca i stavi ga sebi. Svakako jedino što ćini film gledljivim barem malo je negativac Leprechaun koj svojim rećenicam i facama zna bar zabaviti malo.
Ali ovo je i dalje po meni film koj ako ne pogledate nećete bogzna šta propustiti. Ako želite racimo kak bi rekao Cheesehorror film onda se može ovo pogledat.
Ocjena 2.5/5.
A od nastavke ću probat pogledat barem ove u hoodu jer bi trebali imati više Leprechaun i malo bolje fore to mi je frend rekao.

Ali ovo je i dalje po meni film koj ako ne pogledate nećete bogzna šta propustiti. Ako želite racimo kak bi rekao Cheesehorror film onda se može ovo pogledat.
Ocjena 2.5/5.
A od nastavke ću probat pogledat barem ove u hoodu jer bi trebali imati više Leprechaun i malo bolje fore to mi je frend rekao.
- Rodman
Aryx wrote:pa nije to horror lol ... stavi pod non horrorRodman wrote:Children of Men - Odlican film, gledati obavezno, nije horror, SF, gadna buducnost...
uz The Fountain najbolji film 2006 godine
To je bio odgovor ovom postu...Freddy wrote:mislim si posuditi djeca čovječanstva....mislim da to nije horor ali sam čuo da je jeko dobar...ako ste gledali kak vam se čini taj film?

- dr_gonzo