Koji ste horror zadnji gledali?

Razgovori ugodni o horor temama
Post Reply
jigsaw

Post by jigsaw » 24 May 2007, 16:27

NOES prvi dio...

Aryx

Post by Aryx » 24 May 2007, 17:57

john_constantine wrote: A baš moram nabaviti neke filmove kao phantasm serijal... I sada znam odakle je blood 2 pokrao ideju za onu leteću kuglu koja buši mozgove. :wink:
zar je moguce da nisi gledao phantasm , to mi je jedan od najdrazih trash horrora :D tako lose a tako dobro
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

john_constantine

Post by john_constantine » 24 May 2007, 18:24

Aryx wrote:
john_constantine wrote: A baš moram nabaviti neke filmove kao phantasm serijal... I sada znam odakle je blood 2 pokrao ideju za onu leteću kuglu koja buši mozgove. :wink:
zar je moguce da nisi gledao phantasm , to mi je jedan od najdrazih trash horrora :D tako lose a tako dobro
pa vidiš da je moguće. :lol:

Friday the 13th part 7 - e, ovo je baš najlošiji nastavak u serijalu. Nakon zabavne šestice, opet su se vratili na staro. Samo što su ovdje uveli dramatiku u stilu Carrie, profesor koji ju iskorištava, bojažljiva majka i mlada ekipa, i kuja. A Jason je čak solidan, samo što je blesavo kada mu strgnu masku za lica. Nekako smiješno izgleda, a i maska mi je odnekuda poznata, kao da sam to već vidio u mummy ili negdje drugdje. A killovi su ovdje čak i više nego loši, skoro da niti nema krvi. A i zamjerka ide malo blesavom, ali zabavnom završetku. :wink:
Michel puši karu.

horkolerbus

Post by horkolerbus » 24 May 2007, 20:36

silent night deadly night
Istina postoji. Izmisljati se moze samo laz

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 24 May 2007, 20:42

horkolerbus wrote:silent night deadly night
Naughty!!! :lol:

Btw trivije radi, imaš u Going to Pieces ( http://www.horrorhr.com/going-to-pieces ... film-2006/ ) čak video intervju sa Mother Superior o ovom filmu 8)

Wendigo

Post by Wendigo » 24 May 2007, 23:30

prince of darkness, po neznam koji put.. :lol:

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 24 May 2007, 23:41

Wendigo wrote:prince of darkness, po neznam koji put.. :lol:
Meni je to najdosadniji njegov film. Neznam, gledao sam ga dva puta i nekako mi nisu pasali. To je još bilo na VHSu, pa ću trebati malo osvježiti "znanje" sa DVDom...

maddjuro

Post by maddjuro » 25 May 2007, 10:33

braindead ovo mogu gledat svaki dan
I may be an idiot, but i am no fool.

Freddy

Post by Freddy » 25 May 2007, 16:33

mislim si posuditi djeca čovječanstva....mislim da to nije horor ali sam čuo da je jeko dobar...ako ste gledali kak vam se čini taj film?
You can kill a rapper, but not his music.
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...

Rodman

Post by Rodman » 25 May 2007, 17:58

Children of Men - Odlican film, gledati obavezno, nije horror, SF, gadna buducnost...

Aryx

Post by Aryx » 25 May 2007, 18:04

Rodman wrote:Children of Men - Odlican film, gledati obavezno, nije horror, SF, gadna buducnost...
pa nije to horror lol ... stavi pod non horror
uz The Fountain najbolji film 2006 godine :D
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

horkolerbus

Post by horkolerbus » 25 May 2007, 19:10

scanners 1,2,3 zanimljivo ,veoma zanimljivo samo nestvarno :lol:
Istina postoji. Izmisljati se moze samo laz

Unreal

Post by Unreal » 25 May 2007, 23:31

Leprechaun - evo konaćno pogledao i razoćaran . Film ima tako iritantna i glupa ćetri lika koja želiš da umru i na kraju svi prežive. Imamo iritantnog klinca koj i ubi Leprechauna, retardiranog debeljka , frajera koj glumi da je heroj i fura neku pušku u pol filma i iritantnu i ćangrizavu kućku koju glumi Jennifer Aniston(ne mrzim glumicu ali njen lik je fakat za :chainsaw: ). Redatelj filma izgleda da pokušava uhvatiti kameru slićno kao onu iz evil dead no ne uspjeva pa mi je kamera malo koma u par stvari. Scenarij i dijalog glavnih likova je usran no negativcov je bar donekle fora.Film bi trebao biti Horror komedija ali jenostavno ne radi ni horror elementi a komedija možda dva ili tri smjeha. Ćak i par stvari u filmu nema smisla Leprechan se zabi s autićem u auto i auto se prevrne. Killova jedva da ima u filmu i neki nisu baš posebni ali ima jedan dobar gdje sa skakaljkom ubi nekog koj ima dućan za starine ili tako nešto. A i fora mi je scena kad izgubi oko pa skine oko s policajca i stavi ga sebi. Svakako jedino što ćini film gledljivim barem malo je negativac Leprechaun koj svojim rećenicam i facama zna bar zabaviti malo.
Ali ovo je i dalje po meni film koj ako ne pogledate nećete bogzna šta propustiti. Ako želite racimo kak bi rekao Cheesehorror film onda se može ovo pogledat.
Ocjena 2.5/5.

A od nastavke ću probat pogledat barem ove u hoodu jer bi trebali imati više Leprechaun i malo bolje fore to mi je frend rekao.

Rodman

Post by Rodman » 25 May 2007, 23:52

Aryx wrote:
Rodman wrote:Children of Men - Odlican film, gledati obavezno, nije horror, SF, gadna buducnost...
pa nije to horror lol ... stavi pod non horror
uz The Fountain najbolji film 2006 godine :D
Freddy wrote:mislim si posuditi djeca čovječanstva....mislim da to nije horor ali sam čuo da je jeko dobar...ako ste gledali kak vam se čini taj film?
To je bio odgovor ovom postu... :)

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 26 May 2007, 01:07

Black Sheep :boooo: :boooo: :lolcina:
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

Post Reply