Pa mislim da i jesu. Koliko svatih on je instruktor u nekoj glazbenoj školi il slično. Možda sam u krivu.Rodman wrote:Onaj stariji brat je najgori glumac kojeg sam vidio.Vorador wrote:Phantasm: Nije baš nešto film. Prilično besmislen, pomalo dosadan, loše glume, urnebesno smiješnih likova (The Tall Man; sorry ali kad složi onu facu ili jednostavno kaže nešto, ne možeš a da ne odvališ od smijeha). Leteća kugla je bezveze ali je scena svrdlanja glave i ištrcavanja krvi totalno zakon.
Ko da su ga s ulice pokupili.
Koji ste horror zadnji gledali?
- Vorador
- Chop Top
ali u filmovima poput grudgea ili ringa uopće nemaš krvi, a (po meni) opet spadaju medju bolje horrore novijeg dobaFilmTV wrote:Gledao sam Wilderness i ima par fora ali u globalu je film whatever. Props za te ideje i mali budžet ali sama priča je vrijedna 2 kn. Osim toga, malo krvi mi ne čini horror, to je po meni čisti triler.
btw, pogledah nedavno i "Fragiles" španski horror ali na engleskom je sa Calistom Flokhart (aka Ally McBeal) prilično solidno 7/10
WHEN THERE'S NO MORE ROOM IN HELL, THE DEAD WILL WALK THE EARTH
-
Slažem se u potpunosti. Ja samo želim reći da je po meni Wilderness čisti triler iako ga drugi stavljaju u horror žanr samo radi nešto krvi. Za razliku od Grudgea i Ringa u kojima ima stvari koje znanost ne može objasniti u Wildernessu nema ama baš nikakve supernatural sile, monstruma ili išta šta bi označilo horror žanr.Chop Top wrote:ali u filmovima poput grudgea ili ringa uopće nemaš krvi, a (po meni) opet spadaju medju bolje horrore novijeg doba
- Chop Top
ne znam da li možda postoji više verzija ovog filma, neki director's cut ili nešto slično, u svakom slučaju ova verzija koju ja imam je fakat brutalna, ima užasno krvavih scena koje sigurno ne bi mogao ugurati pod neki triler. samo se sjeti one prve scene sa psima, ili onog otkidanja noge na onoj klopci, i sl. mislim, definitivno nije materijal za širu publikuFilmTV wrote:Slažem se u potpunosti. Ja samo želim reći da je po meni Wilderness čisti triler iako ga drugi stavljaju u horror žanr samo radi nešto krvi. Za razliku od Grudgea i Ringa u kojima ima stvari koje znanost ne može objasniti u Wildernessu nema ama baš nikakve supernatural sile, monstruma ili išta šta bi označilo horror žanr.Chop Top wrote:ali u filmovima poput grudgea ili ringa uopće nemaš krvi, a (po meni) opet spadaju medju bolje horrore novijeg doba

WHEN THERE'S NO MORE ROOM IN HELL, THE DEAD WILL WALK THE EARTH
- HorrorHR
- Site Admin
Hm, Slasheri su pod žanr horrora, a zapravo bi po svojim odlikama trebali biti čisti trileri. Al jednostavno, tada kada su krenuli su bili nešto drugačije, utjerivli strah u kosti i Slasheri su ostali pod Horror žanrom. Gledatelji danas su navikli na sve i svašta, pa se neke na neke stvari poput slashera apriori stavlja pod horror žanr radi "historijske važnosti" i utjecaja koji su imali na horror žanr u kompletu.FilmTV wrote:Ja samo želim reći da je po meni Wilderness čisti triler iako ga drugi stavljaju u horror žanr samo radi nešto krvi.
Po ovome što si mi pričao, Wilderness djeluje kao tipični slasher...
-
Definitivno postoji mogućnost da sam ja gledao neku cenzuriranu verziju jer meni sva ta krv nema nikakve veza sa horrorom, nije uopće tako eksplicitnaChop Top wrote:ne znam da li možda postoji više verzija ovog filma, neki director's cut ili nešto slično, u svakom slučaju ova verzija koju ja imam je fakat brutalna, ima užasno krvavih scena koje sigurno ne bi mogao ugurati pod neki triler. samo se sjeti one prve scene sa psima, ili onog otkidanja noge na onoj klopci, i sl. mislim, definitivno nije materijal za širu publiku

Last edited by FilmTV on 01 Nov 2006, 17:30, edited 1 time in total.
-
Da, u pravu si, šta je je, samo meni to nije imalo takvu atmosferu, previše se toga događa po danu i zna se ko je ubojica u prvih 20 minuta filma... Nisam gledao očito dovoljno slashera da bi cijenio njihovu čar, to je tvoja domenaHorrorHR wrote:Hm, Slasheri su pod žanr horrora, a zapravo bi po svojim odlikama trebali biti čisti trileri. Al jednostavno, tada kada su krenuli su bili nešto drugačije, utjerivli strah u kosti i Slasheri su ostali pod Horror žanrom. Gledatelji danas su navikli na sve i svašta, pa se neke na neke stvari poput slashera apriori stavlja pod horror žanr radi "historijske važnosti" i utjecaja koji su imali na horror žanr u kompletu.
Po ovome što si mi pričao, Wilderness djeluje kao tipični slasher...

- john_constantine
- Zombiemachine
- john_constantine
Pa imao sam hrpu nepogledanih VHS filmova i svačega, pa sam račistio, i eto, naletio na zaboravljeni Brainscan koji je bio na HRT - u. pa sam ga snimio.Zombiemachine wrote:Brainscan...odakle si to izvukao? Jel to ono kad mulac igra igricu pa ubija?
Baš sam pogledao The abominable dr. Phibes za dobra stara vremena.
E da, i She creature - razočaran sam tim filmom, odlična ideja, ali slab horor...
E, vorador, ukusi nam se stvarno razlikuju

Michel puši karu.
- Vorador
john_constantine wrote:Pa imao sam hrpu nepogledanih VHS filmova i svačega, pa sam račistio, i eto, naletio na zaboravljeni Brainscan koji je bio na HRT - u. pa sam ga snimio.Zombiemachine wrote:Brainscan...odakle si to izvukao? Jel to ono kad mulac igra igricu pa ubija?
E da, i She creature - razočaran sam tim filmom, odlična ideja, ali slab horor...
E, vorador, ukusi nam se stvarno razlikuju![]()
![]()

- john_constantine
Phantasm nisam gledao, ali mislim na satanik, kriminal, Dylan dog, Brainscan... kada nađem neki film u kojem se slažemo, javiti ću ti se.Vorador wrote:john_constantine wrote:Pa imao sam hrpu nepogledanih VHS filmova i svačega, pa sam račistio, i eto, naletio na zaboravljeni Brainscan koji je bio na HRT - u. pa sam ga snimio.Zombiemachine wrote:Brainscan...odakle si to izvukao? Jel to ono kad mulac igra igricu pa ubija?
![]()
jebiga, tako ti je to. Btw, misliš na moj komentar Phantasma ili.....

Michel puši karu.
- Vorador
Uuuuhhhhh.....Brainscan nisam gledao...tako da...john_constantine wrote:Phantasm nisam gledao, ali mislim na satanik, kriminal, Dylan dog, Brainscan... kada nađem neki film u kojem se slažemo, javiti ću ti se.Vorador wrote:john_constantine wrote: Pa imao sam hrpu nepogledanih VHS filmova i svačega, pa sam račistio, i eto, naletio na zaboravljeni Brainscan koji je bio na HRT - u. pa sam ga snimio.
![]()
jebiga, tako ti je to. Btw, misliš na moj komentar Phantasma ili.....