Koji ste non-horror zadnji gledali ?

Sve o industriji, VHS, DVD, filmovi iz kućne radinosti itd.
Post Reply
Aryx

Post by Aryx » 01 May 2007, 14:06

A$H wrote:
Aryx wrote:the fountain 10/10
zašto je sad dobio 10/10 a neki dan si mu dao 9/10?
jel sam ga jos jednom pogledao , ne napljugan :lol:
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

Wendigo

Post by Wendigo » 01 May 2007, 14:07

A$H wrote:
Aryx wrote:the fountain 10/10
zašto je sad dobio 10/10 a neki dan si mu dao 9/10?
vjerovatno je prvo put bio pre :weedman: :mrgreen:

john_constantine

Post by john_constantine » 01 May 2007, 21:52

Apocalipyse now redux - prejebeno odličan film. Sjajan prikaz ludila i rata. S hrpom prejakih scena poput početka s glazbom Doors, pa prva pojava Roberta Duvalla s šeširom iz građanskog rata, ili uništavanje sela radi surfanja (najbizarnija scena ), ili krađa njegove daske. A tek zečice. A i Marlon Brando je dosta dobro ostvario svoju ulogu i odličan završetak. Ali kvragu, predugo je to tri sata. S razlogom su izbačene sve te scene, a vjerojatno je među njima i ona meni nepotrebna scena s francuzima i gozbom koja mi nikako ne paše. Tako da mi je već pri kraj bio dosta zamoran... No, vrijedilo je, preodličan film.
:D :D :D

P.S.
Zanimljivo, ali ona scena kada Martin Sheen razbije ogledalo golom rukom, krv je prava. :wink:
Michel puši karu.

Aryx

Post by Aryx » 01 May 2007, 23:58

parfem 7.5/10

Dragonrage

Post by Dragonrage » 02 May 2007, 10:47

Bad Taste 5/5 - Možda film ko film i ne zaslužuje najveću ocjenu, no, kada se uzme u obzir da se radi o amaterskom low budget filmu ko izgleda fenomenalno, i vidi se koliki je trud i entuzijazam uložen u to, moram ga cijeniti i poštovati i više nego što to možda zaslužuje. Moram priznati da mi je posebice za oko zapela kamera, odlično se kreće. A ostao sam iznenađen i nekim tehničkim efektima u filmu, pa čak je i gluma jako dobra, posebice kad je u pitanju Peter Jackson...njegov Derek je prezabavan lik, a humor mi je genijalan.

Robin Hood: Prince of Thieves 4,5/5 - Ovaj film nisam jako dugo gledao, ali sad, na ponovno gledanje mi je bio odličan, uzbudljiv, zabavan, možda mrvicu predugačak, ali dobro, šta sad. Iako je gl. zvijezda kak ti Kevin Costner i njegov Robin Hood (na kraju krajeva i film nosi takav naslov), film je ipak doslovno ukrao fenomenalni Alan Rickman sa svojim šerifom od Nottinghama, svakom scenom u kojoj se je pojavio. Meni osobno on spada među top 10 najboljih i definitvno najzabavnijih negativaca ikada.

Spider-Man 3,5/5 - meni osobno ovaj prvi spiderman i nije neš posebno. Ne znam zašto je taj film postao tako veliki hit. Lijepo snimljeno, solidno odglumljeno, ali ipak nekako bezlično. Ima i zabavnijih i boljih strip ekranizacija, no nije da se ne može pogledati. Evo, ovo mi je bilo treće ili četvrto gledanje i film mi nije bio dosadan, samo je malo prerazvikan.

Spider-Man 2 4,5/5 - E ovdje je situacija nešto drugačija nego sa prvim filmom. Doduše, još uvijek nije fenomenalan, ali je definitivno bolji od originala, zabavniji, uzbudljiviji, a da ne govorim kako je i negativac daleko bolji i atraktivniji od Goblina iz originala. Ovdje čak imamo i jedna Raimiev redateljski "potpis", koji kod prvo filma uopće nije bio prisutan, pa je film djelovao kao da ga je režirao bilo tko. Pod "potpisom" mislim na scenu pokolja u bolnici, koja je snimljena onako na Evil Dedadovski način (ili ko u Darkmanu), razigrana kamera, zabavni i čudni kadrovi, pa čak i posveta Evil Dead serijalu sa kratkom sekvencom sa motornom pilom.
Sve u svemu, jedna od rijetkih nastavaka koji je bolji od originala...

Aryx

Post by Aryx » 03 May 2007, 03:27

spider man 3 - 4/10

A$H

Post by A$H » 03 May 2007, 07:02

Aryx wrote:spider man 3 - 4/10
da ziher? daj napii jebiga nekaj uz ocijenu zakaj tako mala ocijena i nešto o filmu..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Aryx

Post by Aryx » 03 May 2007, 16:06

A$H wrote:
Aryx wrote:spider man 3 - 4/10
da ziher? daj napii jebiga nekaj uz ocijenu zakaj tako mala ocijena i nešto o filmu..
a gle meni su jedinica i dvojka bili fakat dobri i ocekivao sam dosta od ovoga , fightovi su super ... ali dijalozi i ostalo ajme meni prestrasno . a gle odi ga pogledati barem radi efekata ali ostalo mi je totalno bilo :povrac:

e da odi pogledati radi bruca :) presmijesan je lik , koji car hehe

Dragonrage

Post by Dragonrage » 04 May 2007, 10:09

El Dorado 4/5 - jako dobar klasični western, zabavan, lagan za gledanje, možda mrvicu predugačak, jer se je priča takvog karaktera mogla ispričati i u kraćem formatu. Također jako podsjeća na još jedna legendarni western, "Rio Bravo", samo je možda malo zabavniji. John Wayne ko John Wayne...uvijek isti, u oba filma, Robert Mitchum umjesto Dean Martin u ulozi pijanca, a James Caan umjesto Ricky Nelsona...čak su im i imena slična, tj. oba se zovu po državama...prvi je Mississippi, a drugi Colorado hehe...
Ali sve u svemu zabavno.

maddjuro

Post by maddjuro » 04 May 2007, 21:18

mr. bean holyday . film je ok, ali nije mi se pretjerano svidio
I may be an idiot, but i am no fool.

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 04 May 2007, 23:01

Djuro19 wrote:mr. bean holyday . film je ok, ali nije mi se pretjerano svidio
ne planiram ovo gledati, prvi film sam gledao u kinu i toliko mi je bio zabavan da sam sa frendom brojio lampe na stropu kina (bilo ih je cca 500tinjak).... :lol:

maddjuro

Post by maddjuro » 04 May 2007, 23:05

prvi mi je čak i bolji od drugog.

john_constantine

Post by john_constantine » 05 May 2007, 21:58

Death race 2000 - Slyester Stallone, golotinja, blesavi likovi i vozila, nevjerojatno otkačena priča, carmagedon stil, loša i zabavna tučnjava između "frankesteina" i Stallonea, stupidne i jeftine scene gaženja ljudi, eutanazija staraca izvan bolnice, bodovi za gaženje djece i ljudi. Što reći nego prejebeni trash film. 8)
Michel puši karu.

maddjuro

Post by maddjuro » 05 May 2007, 23:13

baš se vrath s spidermana 3. film mi se svidio, pogotovo dio s bruce chambelom.

Aryx

Post by Aryx » 05 May 2007, 23:26

Djuro19 wrote:baš se vrath s spidermana 3. film mi se svidio, pogotovo dio s bruce chambelom.
meni je definitvno bio predug , previse se odugovlacilo s ultra čizi razgovorima i flashbackovima ... premalo venoma . losa gluma , bruce chambel zakon

Post Reply