Bad Taste 5/5 - Možda film ko film i ne zaslužuje najveću ocjenu, no, kada se uzme u obzir da se radi o amaterskom low budget filmu ko izgleda fenomenalno, i vidi se koliki je trud i entuzijazam uložen u to, moram ga cijeniti i poštovati i više nego što to možda zaslužuje. Moram priznati da mi je posebice za oko zapela kamera, odlično se kreće. A ostao sam iznenađen i nekim tehničkim efektima u filmu, pa čak je i gluma jako dobra, posebice kad je u pitanju Peter Jackson...njegov Derek je prezabavan lik, a humor mi je genijalan.
Robin Hood: Prince of Thieves 4,5/5 - Ovaj film nisam jako dugo gledao, ali sad, na ponovno gledanje mi je bio odličan, uzbudljiv, zabavan, možda mrvicu predugačak, ali dobro, šta sad. Iako je gl. zvijezda kak ti Kevin Costner i njegov Robin Hood (na kraju krajeva i film nosi takav naslov), film je ipak doslovno ukrao fenomenalni Alan Rickman sa svojim šerifom od Nottinghama, svakom scenom u kojoj se je pojavio. Meni osobno on spada među top 10 najboljih i definitvno najzabavnijih negativaca ikada.
Spider-Man 3,5/5 - meni osobno ovaj prvi spiderman i nije neš posebno. Ne znam zašto je taj film postao tako veliki hit. Lijepo snimljeno, solidno odglumljeno, ali ipak nekako bezlično. Ima i zabavnijih i boljih strip ekranizacija, no nije da se ne može pogledati. Evo, ovo mi je bilo treće ili četvrto gledanje i film mi nije bio dosadan, samo je malo prerazvikan.
Spider-Man 2 4,5/5 - E ovdje je situacija nešto drugačija nego sa prvim filmom. Doduše, još uvijek nije fenomenalan, ali je definitivno bolji od originala, zabavniji, uzbudljiviji, a da ne govorim kako je i negativac daleko bolji i atraktivniji od Goblina iz originala. Ovdje čak imamo i jedna Raimiev redateljski "potpis", koji kod prvo filma uopće nije bio prisutan, pa je film djelovao kao da ga je režirao bilo tko. Pod "potpisom" mislim na scenu pokolja u bolnici, koja je snimljena onako na Evil Dedadovski način (ili ko u Darkmanu), razigrana kamera, zabavni i čudni kadrovi, pa čak i posveta Evil Dead serijalu sa kratkom sekvencom sa motornom pilom.
Sve u svemu, jedna od rijetkih nastavaka koji je bolji od originala...