Supernatural (2005-)
- elrania
SPOILERGhostface wrote:Evo da pitan elraniju koja je trenutno u fazonu ove serije (a i da se održi topic jer ubrzo kreće 5. sezona, koiti jedrži od dvojice braće, njdaže urbano čudovište, i šta misliš o dvodijelnom finalu 2. sezone, ono malo detaljnije.
od cudovista mi je najsimpaticniji trickster. volim opcenito takve likove vidjeti i ovo me bas razveselilo. duhovi i demoni mi nisu neka pojava, iako ih ima najvise. vampiri su mi pomalo dosadnjikavi...
jos neka zanimljiva cudovista su mi bili wendigo, strasilo... i dobre su mi one epizode s redneckovima koji otmu ljude i onda ih love, pa croatoan...to mi je najvise ostalo u sjecanju.
od brace... a ne znam. mijenjam dojmove svako malo. sama mi je bilo zao u onoj epizodi sa zecjom sapicom i nekako mi je postao simpaticnij od tada. spada po karakteru pod 'good guys' i to postujem.
a ne znam... mozda sad trenutacno ipak sam jer sam pod dojmom one epizode sa sapicom
a kraj 2. sezone...tu pak imam najmanje za rec
bude fun
END
- DEXTER
meni je dean drazi
sammy mi je bzvz i kao lik i kao glumac..mislim..kad pokusava odglumit neke "emotivne" scene izgleda ko da svrsava..lol..
SpoilerShow
a i ruby mi je od cetvrte sezone pocela ic na zivce..mozda je to zbog glumice..neznam..katie cassidy mi je puno vise pasala [END]
[img]http://i34.tinypic.com/szd35x.png[/img]
[i][b]America's favorite serial killer.[/b][/i]
[i][b]America's favorite serial killer.[/b][/i]
- Scarface
- elrania
joj, pa nisi valjda mislio da je ono sto sam rekla o samu pravi razlog zas mi je najbolji, mislim, svastaDEXTER wrote:meni je dean drazisammy mi je bzvz i kao lik i kao glumac..mislim..kad pokusava odglumit neke "emotivne" scene izgleda ko da svrsava..lol..
SpoilerShowa i ruby mi je od cetvrte sezone pocela ic na zivce..mozda je to zbog glumice..neznam..katie cassidy mi je puno vise pasala [END]
sala mala
- elrania
kuzi se to i od prve sezone. nemam ja nista protiv njega. dapace, super mi je ovakav kakav je. bio mi je favorit do ove 3. sezone, no eto... al moguce da se i to promijeni uskoro.Ghostface wrote:Dean je i meni puno draži, mada mi je u prvoj i drugoj favorit bija sam, upravo zbog good guy stila. Međutim, to se mijenja.A i Dean na kraju 4. sezone ispada puno kompleksnija i za čovječanstvo važnija ličnost, i kuži se već odavno da je cool guy stil samo jadna maska.
- elrania
i eto, nije trebalo dugo da se vratim na deanaelrania wrote:kuzi se to i od prve sezone. nemam ja nista protiv njega. dapace, super mi je ovakav kakav je. bio mi je favorit do ove 3. sezone, no eto... al moguce da se i to promijeni uskoro.Ghostface wrote:Dean je i meni puno draži, mada mi je u prvoj i drugoj favorit bija sam, upravo zbog good guy stila. Međutim, to se mijenja.A i Dean na kraju 4. sezone ispada puno kompleksnija i za čovječanstvo važnija ličnost, i kuži se već odavno da je cool guy stil samo jadna maska.
pogledala 1. epizodu 4. sezone i pojava jedne nove licnosti mi se iznimno svidjela.
Last edited by elrania on 04 Sep 2009, 11:37, edited 1 time in total.
- -fallen-one-
- elrania
SPOILER
pogledala jucer onu epizodu s okrsajem andela i demona zbog one anne i poprilicno su mi pali dojmovi glede serije. nadam se da se onoliko "epic" okrsaja nece bas previse ponavljati. i deanov je pakao poprilicno nezanimljivo iznesen i kuzim da neke vece traume nemaju mjesta u ovakvom tipu serije, no svejedno mi je to kako je bilo prezentirano veliki downer.
evo, po prvi sam put bas zarocarana "glupom" epizodom.
pogledala jucer onu epizodu s okrsajem andela i demona zbog one anne i poprilicno su mi pali dojmovi glede serije. nadam se da se onoliko "epic" okrsaja nece bas previse ponavljati. i deanov je pakao poprilicno nezanimljivo iznesen i kuzim da neke vece traume nemaju mjesta u ovakvom tipu serije, no svejedno mi je to kako je bilo prezentirano veliki downer.
evo, po prvi sam put bas zarocarana "glupom" epizodom.
- callac
- Scarface
Screw you, ja ne čekan ni sekunde. Upravo odgledana prva epizoda i sve šta mogu reć je:
FUCKING PREEEEEEDOOOOOBROOOO!!!!!!

FUCKING PREEEEEEDOOOOOBROOOO!!!!!!
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.