Supernatural (2005-)

Žanrovske TV serije, dokumentarci i slično.
Post Reply
Scarface

Post by Scarface » 02 Sep 2009, 23:04

Evo da pitan elraniju koja je trenutno u fazonu ove serije (a i da se održi topic jer ubrzo kreće 5. sezona 8) , koiti jedrži od dvojice braće, njdaže urbano čudovište, i šta misliš o dvodijelnom finalu 2. sezone, ono malo detaljnije. :wink:

elrania

Post by elrania » 02 Sep 2009, 23:23

Ghostface wrote:Evo da pitan elraniju koja je trenutno u fazonu ove serije (a i da se održi topic jer ubrzo kreće 5. sezona 8) , koiti jedrži od dvojice braće, njdaže urbano čudovište, i šta misliš o dvodijelnom finalu 2. sezone, ono malo detaljnije. :wink:
SPOILER

od cudovista mi je najsimpaticniji trickster. volim opcenito takve likove vidjeti i ovo me bas razveselilo. duhovi i demoni mi nisu neka pojava, iako ih ima najvise. vampiri su mi pomalo dosadnjikavi...
jos neka zanimljiva cudovista su mi bili wendigo, strasilo... i dobre su mi one epizode s redneckovima koji otmu ljude i onda ih love, pa croatoan...to mi je najvise ostalo u sjecanju.

od brace... a ne znam. mijenjam dojmove svako malo. sama mi je bilo zao u onoj epizodi sa zecjom sapicom i nekako mi je postao simpaticnij od tada. spada po karakteru pod 'good guys' i to postujem. :D dean je pak zajebant i veci je borac pa to opet ima svoje prednosti u biranju boljeg lika...i imam dojam da sam slicnija njemu po ponasanju i razmisljanju.
a ne znam... mozda sad trenutacno ipak sam jer sam pod dojmom one epizode sa sapicom :lol:

a kraj 2. sezone...tu pak imam najmanje za rec :lol: nije me bas previse iznenadilo to sto se dogodilo... sad samo cekam da vidim kako ce sam dalje napredovati. a i deanu nije dugo ostalo i jos nisu nista smislili pa me i to drzi u iscekivanju.

bude fun :D

END

DEXTER

Post by DEXTER » 02 Sep 2009, 23:32

meni je dean drazi 8) sammy mi je bzvz i kao lik i kao glumac..mislim..kad pokusava odglumit neke "emotivne" scene izgleda ko da svrsava..lol..
SpoilerShow
a i ruby mi je od cetvrte sezone pocela ic na zivce..mozda je to zbog glumice..neznam..katie cassidy mi je puno vise pasala [END]
[img]http://i34.tinypic.com/szd35x.png[/img]
[i][b]America's favorite serial killer.[/b][/i]

Scarface

Post by Scarface » 02 Sep 2009, 23:34

Dean je i meni puno draži, mada mi je u prvoj i drugoj favorit bija sam, upravo zbog good guy stila. Međutim, to se mijenja. :wink: A i Dean na kraju 4. sezone ispada puno kompleksnija i za čovječanstvo važnija ličnost, i kuži se već odavno da je cool guy stil samo jadna maska.

elrania

Post by elrania » 02 Sep 2009, 23:37

DEXTER wrote:meni je dean drazi 8) sammy mi je bzvz i kao lik i kao glumac..mislim..kad pokusava odglumit neke "emotivne" scene izgleda ko da svrsava..lol..
SpoilerShow
a i ruby mi je od cetvrte sezone pocela ic na zivce..mozda je to zbog glumice..neznam..katie cassidy mi je puno vise pasala [END]
joj, pa nisi valjda mislio da je ono sto sam rekla o samu pravi razlog zas mi je najbolji, mislim, svasta :lol: :obrve:

sala mala :lol:

elrania

Post by elrania » 02 Sep 2009, 23:39

Ghostface wrote:Dean je i meni puno draži, mada mi je u prvoj i drugoj favorit bija sam, upravo zbog good guy stila. Međutim, to se mijenja. :wink: A i Dean na kraju 4. sezone ispada puno kompleksnija i za čovječanstvo važnija ličnost, i kuži se već odavno da je cool guy stil samo jadna maska.
kuzi se to i od prve sezone. nemam ja nista protiv njega. dapace, super mi je ovakav kakav je. bio mi je favorit do ove 3. sezone, no eto... al moguce da se i to promijeni uskoro.

elrania

Post by elrania » 03 Sep 2009, 02:53

elrania wrote:
Ghostface wrote:Dean je i meni puno draži, mada mi je u prvoj i drugoj favorit bija sam, upravo zbog good guy stila. Međutim, to se mijenja. :wink: A i Dean na kraju 4. sezone ispada puno kompleksnija i za čovječanstvo važnija ličnost, i kuži se već odavno da je cool guy stil samo jadna maska.
kuzi se to i od prve sezone. nemam ja nista protiv njega. dapace, super mi je ovakav kakav je. bio mi je favorit do ove 3. sezone, no eto... al moguce da se i to promijeni uskoro.
i eto, nije trebalo dugo da se vratim na deana :lol:

pogledala 1. epizodu 4. sezone i pojava jedne nove licnosti mi se iznimno svidjela. 8)
Last edited by elrania on 04 Sep 2009, 11:37, edited 1 time in total.

-fallen-one-

Post by -fallen-one- » 04 Sep 2009, 11:35

castiel? :D aaaah. Castiel.

i Dean je FTW.
Image
[img]http://img12.imageshack.us/img12/6443/innerdemon.png[/img]
[img]http://img140.imageshack.us/img140/7387/ucanthide.png[/img]

Truba

Post by Truba » 04 Sep 2009, 11:44

ja sam upravo zavrsio prvu sezonu

nekako mi beze zavrsi ... :lol: :lol: :lol: kako li su se samo izvukli :lol: :lol: :lol: :twisted: :P
www.lasetta.net :axe:

elrania

Post by elrania » 04 Sep 2009, 11:59

SPOILER

pogledala jucer onu epizodu s okrsajem andela i demona zbog one anne i poprilicno su mi pali dojmovi glede serije. nadam se da se onoliko "epic" okrsaja nece bas previse ponavljati. i deanov je pakao poprilicno nezanimljivo iznesen i kuzim da neke vece traume nemaju mjesta u ovakvom tipu serije, no svejedno mi je to kako je bilo prezentirano veliki downer.
evo, po prvi sam put bas zarocarana "glupom" epizodom.

callac

Post by callac » 11 Sep 2009, 15:14

Počela 5. sezona...jej! :D
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

A$H

Post by A$H » 11 Sep 2009, 15:16

yup..vec skinuta..ali ce gledanje pricekat..

prvo je Zona Mrtvih danas..hehe..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

callac

Post by callac » 11 Sep 2009, 15:25

Da, ja sve nekako planiram da serije koje sada ponovno kreću sa novim sezonama lagano skupljam pa u nekom komadu pogledam...ovo živciranje i iščekivanje me već užasno umara, nadam se samo da ću se uspjeti suzdržati, pa barem tri-četiri epizode... :)
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

Scarface

Post by Scarface » 11 Sep 2009, 15:50

Screw you, ja ne čekan ni sekunde. Upravo odgledana prva epizoda i sve šta mogu reć je:

FUCKING PREEEEEEDOOOOOBROOOO!!!!!!

8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Sammy

Post by Sammy » 11 Sep 2009, 19:53

nekako sam totalno zaboravio na Supernatural, skida se prva..
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.

Post Reply