to je tako i uvjek ce biti.... stavi sebe u moju poziciju, jos kao prvo neda mi se previse niti truditi a i neskrecem s teme:
spiritualni svijet nemozes dokazati materijalnim stvarima, 2 razlicita elementa cinjenice.... zato se niti netrudim jer je nemoguce
ali postoje dokazi koji su napisani i receni s uha na uho i dijelo su velikih tajnih organizacija,kultura i tradicija....
mozes ih dokazati samo iskustvima recenima od strane drugih ljudi i citanjem i pisanjem, a normalno je i da u svijetu ima svakakvih manipulatora
koji vole fino slagat da prodaju maglu.
ali kad ja pricam fino i odgovaram ti na pitanje, da li ti to prihvacas ili ne, mene ne zanima ali ne zelim da onda u temi krenes govorit nekome sto je tocno a sto krivo, ja sam napisao, ti si rekao svoje misljenje, ja svoje to je to, nema prisiljavanja i nema smatranja toga da si me spustio jednom recenicom koja je filozofski ljepsa i slozenija od moje
EDIT: iskreno mi reci kakav bi dokaz ti htio? da vidis duha ispred sebe i da ga dirnes?

ako si zeljan toga, odi u cirkus ili na neki magic show i gledaj kako stvari lete pozraku i utezi si zelju. ove stvari nemozes mjesati izmedju 2 teze samo tako da bi svi vidjeli isto sto i ti. moras iskusiti i to je dokaz koji si ti trazio za
SEBE a ne za
DRUGE i onda ces sa
DRUGIMA moci raspravljati o tome kao normalne stvari.
+
sto si rekao : kako znas da to nije mozda neka mozdana anomalija itd...? zato jer nije, to je razvijanje mozga bez ikakvih preparata i to je pozitivna posljedica pokretanja pinealne zljezde, tumor i ostale bolesti dolaze genski ili putem karme koja nije ociscena, mogu doci put entitetskih utjecaja s astralne dimentije, mogu docu sa zeljom kao da to stvarno vec imamo i mogu doci s negativnim razmisljanjem o sveukupnom zivotu. moze doc i od materijalnih efekata, ali opet su oni nastali od uma i zelje.
"Sve ima Um, Svemir je mentalan" 1.princip/aksiom hermeticke tradicije