Sungazing

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
elrania

Post by elrania » 17 Aug 2009, 20:06

Hec wrote:
btw: elri@ nisam uspio osim stalnog pritiska na celu, no kad idem spavat, kad vise ne osjetim fizicko tijelo, samo mi pukne svijest ko da mi je glava podignuta i onda osjetim kak mi rade svi organi, dalje smatram da jos nisam spreman da izadjem jer iam neke probleme za rijest. bas pokusavam postic svijesnu AP.
steta... meni svjesna nikako nije isla, al bilo je nekih spontanih, jedna cak koja se dala kontrolirati, no izgubila sam se brzo. ali osjecaj.. ajme... ko da se topim sa zrakom :D :heart:

ee, i da, sad si me podsjetio. meni se zadnjih 5 godina tokom tretmana i polumeditacija javlja pritisak iz unutrasnjosti glave, ko da imam balon unutra i siri se, al ne moze nikako van. redovito krece na lijevu stranu, no ne znam jel to ima kakve veze. sto je to?

Hec

Post by Hec » 17 Aug 2009, 20:07

mozda ti se otvara krunska cakra al imas neku blokadu?
"Six strings to cover fear..."

elrania

Post by elrania » 17 Aug 2009, 20:10

pojma nemam...
nisam nikada radila nista za otvaranje pa mi je cudno...no eto, svaki put kad se umirim ovo krece...

no blokada ima na bacanje :lol: :?

Hec

Post by Hec » 17 Aug 2009, 20:12

Image

elrania

Post by elrania » 17 Aug 2009, 20:12

sad se osjecam fensi :lol:

hellbard

Post by hellbard » 17 Aug 2009, 20:15

Hec wrote:
hellbard wrote:
Hec wrote:iam osjecaj da si ti EYB al nea veze:

pogledaj onda tu razliku tvojih dokaza od AP i od vanzemaljaca pa usporedi malo...koja je ozbiljnija.

long time listener, first time caller.. :D nisam EYB, ali se znamo..

ako i je ozbiljnija daleko je od ikakvih dokaza...
procitaj jedan post nize

btw: elri@ nisam uspio osim stalnog pritiska na celu, no kad idem spavat, kad vise ne osjetim fizicko tijelo, samo mi pukne svijest ko da mi je glava podignuta i onda osjetim kak mi rade svi organi, dalje smatram da jos nisam spreman da izadjem jer iam neke probleme za rijest. bas pokusavam postic svijesnu AP.
post dolje ili gore..? nisam siguran na što točno misliš, ali mislim da pomalo skrećeš sa teme.
svaki znanstvenik koji je došao do nekog "otkrića" mora taj pronalazak potkrijepiti konkretnim dokazima.. e sad, ako je AP tako česta tj. ako ima tako puno svjedočenja o AP nebi trebao biti problem te tvrdnje potkrijepiti dokazima.
a ako tvrdiš da se to jednostavno nemože dokazzati iz kojeg god razloga, onda te pitam kako znaš da to jednostavno nije neka moždana anomalija, bolest, tumor il tko zna što...

jedan banalan primjer je recimo turretov sindrom zbog kojeg je gorilo hrpa ljudi na lomači jer su ljudi mislili da je to dijelo vraga il koga već..

Hec

Post by Hec » 17 Aug 2009, 20:27

to je tako i uvjek ce biti.... stavi sebe u moju poziciju, jos kao prvo neda mi se previse niti truditi a i neskrecem s teme:
spiritualni svijet nemozes dokazati materijalnim stvarima, 2 razlicita elementa cinjenice.... zato se niti netrudim jer je nemoguce
ali postoje dokazi koji su napisani i receni s uha na uho i dijelo su velikih tajnih organizacija,kultura i tradicija....
mozes ih dokazati samo iskustvima recenima od strane drugih ljudi i citanjem i pisanjem, a normalno je i da u svijetu ima svakakvih manipulatora
koji vole fino slagat da prodaju maglu.

ali kad ja pricam fino i odgovaram ti na pitanje, da li ti to prihvacas ili ne, mene ne zanima ali ne zelim da onda u temi krenes govorit nekome sto je tocno a sto krivo, ja sam napisao, ti si rekao svoje misljenje, ja svoje to je to, nema prisiljavanja i nema smatranja toga da si me spustio jednom recenicom koja je filozofski ljepsa i slozenija od moje

EDIT: iskreno mi reci kakav bi dokaz ti htio? da vidis duha ispred sebe i da ga dirnes? :lol: ako si zeljan toga, odi u cirkus ili na neki magic show i gledaj kako stvari lete pozraku i utezi si zelju. ove stvari nemozes mjesati izmedju 2 teze samo tako da bi svi vidjeli isto sto i ti. moras iskusiti i to je dokaz koji si ti trazio za SEBE a ne za DRUGE i onda ces sa DRUGIMA moci raspravljati o tome kao normalne stvari.

+

sto si rekao : kako znas da to nije mozda neka mozdana anomalija itd...? zato jer nije, to je razvijanje mozga bez ikakvih preparata i to je pozitivna posljedica pokretanja pinealne zljezde, tumor i ostale bolesti dolaze genski ili putem karme koja nije ociscena, mogu doci put entitetskih utjecaja s astralne dimentije, mogu docu sa zeljom kao da to stvarno vec imamo i mogu doci s negativnim razmisljanjem o sveukupnom zivotu. moze doc i od materijalnih efekata, ali opet su oni nastali od uma i zelje.

"Sve ima Um, Svemir je mentalan" 1.princip/aksiom hermeticke tradicije

Hec

Post by Hec » 17 Aug 2009, 21:03

elri, zaboravih rec, mozda te dere negativna energija, moras se naviknut na to ako je, jer cim udjes u takve stvari, utjecaje od drugih ljudi osjetis jace i to te trzne, recimo kad sam ja bio u bosni prije 2 dana, ljudi su tamo totalno razalosceni, jbte cjela familija mi prica o bolestinama, ovo ono, ovaj umro ovaj ono, i taj dan nisam mogo zaspat koliko me zigala glava, dok drugo jutro sam se odmakeo malo dalje i nisam nista osjetio, pozitivna energija u brdima i sumi, osjetio sam ugodno pulsiranje, a cim sam se isao pozdraviti s tim ljudima prije puta, odma me uhvatio opet taj neugodan osjecaj u glavi. To JE normalno i lako dobiju suosjecanje cak i oni koji ga nemaju.

elrania

Post by elrania » 17 Aug 2009, 21:16

Hec wrote:elri, zaboravih rec, mozda te dere negativna energija, moras se naviknut na to ako je, jer cim udjes u takve stvari, utjecaje od drugih ljudi osjetis jace i to te trzne, recimo kad sam ja bio u bosni prije 2 dana, ljudi su tamo totalno razalosceni, jbte cjela familija mi prica o bolestinama, ovo ono, ovaj umro ovaj ono, i taj dan nisam mogo zaspat koliko me zigala glava, dok drugo jutro sam se odmakeo malo dalje i nisam nista osjetio, pozitivna energija u brdima i sumi, osjetio sam ugodno pulsiranje, a cim sam se isao pozdraviti s tim ljudima prije puta, odma me uhvatio opet taj neugodan osjecaj u glavi. To JE normalno i lako dobiju suosjecanje cak i oni koji ga nemaju.
ovo znam i osjetim do granice da emotivno ne mogu podnijeti pa fizicki to jace manifestiram (depresija, plac itd., te glavobolja kad dodem na odereno mjesto) :?
i nece tako brzo otic jer je izvor problema nesto sto ne mogu maknuti od sebe.

Hec

Post by Hec » 17 Aug 2009, 21:21

mozda bi ti pomoglo dnevno cisenje aure, svega 2-3min meditacije dnevno

rebirthing mice sve blokae, vrati te na prvobitno tijelo ko kad se prvi put rodis i nemas strahova

EDIT: zvuci smjesno, ak imas ljubimca u kuci, stavi ga na mjesto di ti spavas i ujutro vidi jeli ostao tamo, zivotinje imaju drugaciji polaritet od ljudi, ako je ostao znaci da ti moras spavat na drugom mjestu jer je to stetno za tebe. ili ga samo pusti da slobodan zaspe bilo gdje, i ti onda spavaj na suprotnoj strani.

elrania

Post by elrania » 17 Aug 2009, 21:44

a trebat ce mi nesto sto prije; budem probala ovo, tnx. :?

najgore je kad se dogada pod vlastitim krovom i s osobama koje bi trebale biti najbliza potpora. :roll:

Eat Your Brains

Post by Eat Your Brains » 17 Aug 2009, 21:50

I like to eat things.

hellbard

Post by hellbard » 17 Aug 2009, 21:58

Hec wrote:to je tako i uvjek ce biti.... stavi sebe u moju poziciju, jos kao prvo neda mi se previse niti truditi a i neskrecem s teme:
spiritualni svijet nemozes dokazati materijalnim stvarima, 2 razlicita elementa cinjenice.... zato se niti netrudim jer je nemoguce
ali postoje dokazi koji su napisani i receni s uha na uho i dijelo su velikih tajnih organizacija,kultura i tradicija....
mozes ih dokazati samo iskustvima recenima od strane drugih ljudi i citanjem i pisanjem, a normalno je i da u svijetu ima svakakvih manipulatora
koji vole fino slagat da prodaju maglu.

ali kad ja pricam fino i odgovaram ti na pitanje, da li ti to prihvacas ili ne, mene ne zanima ali ne zelim da onda u temi krenes govorit nekome sto je tocno a sto krivo, ja sam napisao, ti si rekao svoje misljenje, ja svoje to je to, nema prisiljavanja i nema smatranja toga da si me spustio jednom recenicom koja je filozofski ljepsa i slozenija od moje

EDIT: iskreno mi reci kakav bi dokaz ti htio? da vidis duha ispred sebe i da ga dirnes? :lol: ako si zeljan toga, odi u cirkus ili na neki magic show i gledaj kako stvari lete pozraku i utezi si zelju. ove stvari nemozes mjesati izmedju 2 teze samo tako da bi svi vidjeli isto sto i ti. moras iskusiti i to je dokaz koji si ti trazio za SEBE a ne za DRUGE i onda ces sa DRUGIMA moci raspravljati o tome kao normalne stvari.

+

sto si rekao : kako znas da to nije mozda neka mozdana anomalija itd...? zato jer nije, to je razvijanje mozga bez ikakvih preparata i to je pozitivna posljedica pokretanja pinealne zljezde, tumor i ostale bolesti dolaze genski ili putem karme koja nije ociscena, mogu doci put entitetskih utjecaja s astralne dimentije, mogu docu sa zeljom kao da to stvarno vec imamo i mogu doci s negativnim razmisljanjem o sveukupnom zivotu. moze doc i od materijalnih efekata, ali opet su oni nastali od uma i zelje.

"Sve ima Um, Svemir je mentalan" 1.princip/aksiom hermeticke tradicije

:) ok..

1. kao prvo nemožeš reći da "postoje dokazi koji su napisani i receni s uha na uho i dijelo su velikih tajnih organizacija,kultura i tradicija" jer to nisu dokazi, možeš reći da postoje tvrdnje, teorije i svjedočanstva..

2. MOJE mišljenje je da su AP i slični fenomeni samo relativno naivan ( bez uvrede ) pokušaj da se objasni neka fiziološko psihološka anomalija.

3. pa bilo bi super da ima neki duh kojeg bi se moglo pokazati kao dokaz da postoje duhovi.. :D :D no vjerovatno da i iskusim nešto kao AP ili što već mislim da bi to mogao racionalno posložiti u glavi da to ne pripišem nečem nadnaravnom. imao sam svakakva iskustva koja sam mogao shvatiti na nadrealan način, ali nisam..

i kada već citiramo.. evo jedan meni draži.. 3. clarkov zakon:

"Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic"

Luka Chabries's The Thing

Post by Luka Chabries's The Thing » 17 Aug 2009, 22:18

hellbard wrote:malo je blesavo vjerovati nečem što se nemože empiriski i u kontroliranim uvjetima dokazati...
jer ako ćemo vjerovati dnevnicima, putopisima i svjedočenjima onda možemo vjerovati u sve! od vampira pa do gušterolikih vanzemaljaca koji zapravo vladaju svijetom..
What he said...
No, you don't understand! That thing wanted to be US!

Eat Your Brains

Post by Eat Your Brains » 17 Aug 2009, 22:55

Problem je sto protiv magije i mumbo jumboa ne mozes ic razumom.
I like to eat things.

Post Reply