mozemo i tako reciMairosu wrote:Pre ce biti da je Fight Club Tokyo Fist na americki nacin.Aryx wrote:Tokyo Fist nesto tipa fight cluba na japanski nacin zapravo
Koji ste non-horror zadnji gledali ?
- Aryx
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
- Mairosu
- Location: Ministarstvo za istrazivanje ruda i gubljenje vremena
- Mairosu
U poslednjih par nedelja, dok me nije bilo, gledah ovo...

Jos uvek je OK, mada je slabiji u poredjenju sa ostalima iz ove ere. Bonus poeni za liberalni politicki stav koji Seagal propagira. Najgora gluma u 80s akcionoj bransi.

Tata. Bas dobra zajebancija & zabava, i jedan od najjacih psiho zlikovaca. Ovo sam gledao u bionji kad je izasao, vodio me cale.

Jedan od dva jaca Chuck Norris filma (drugi je Delta Force, fyi) je zapravo jos uvek dobar i gledljiv. Henry Silva ima pretplatu na role glavnih zlikovaca u 80s akciji. Inace, ovo je trebalo da bude Clint Eastwood projekat, ali je Clint odbio. Valjda zato i valja.

Kakav, bre, Zatoichi...Rutger je KEVA...koji je kurac tom coveku, on glumi svetski cak i u najshlj filmovima. Okrsaj sa So Kosugijem na kraju zasluzuje da udje u onu dragonrageovu top listu.

Jos uvek je OK, mada je slabiji u poredjenju sa ostalima iz ove ere. Bonus poeni za liberalni politicki stav koji Seagal propagira. Najgora gluma u 80s akcionoj bransi.

Tata. Bas dobra zajebancija & zabava, i jedan od najjacih psiho zlikovaca. Ovo sam gledao u bionji kad je izasao, vodio me cale.

Jedan od dva jaca Chuck Norris filma (drugi je Delta Force, fyi) je zapravo jos uvek dobar i gledljiv. Henry Silva ima pretplatu na role glavnih zlikovaca u 80s akciji. Inace, ovo je trebalo da bude Clint Eastwood projekat, ali je Clint odbio. Valjda zato i valja.

Kakav, bre, Zatoichi...Rutger je KEVA...koji je kurac tom coveku, on glumi svetski cak i u najshlj filmovima. Okrsaj sa So Kosugijem na kraju zasluzuje da udje u onu dragonrageovu top listu.

- HorrorHR
- Site Admin
Mairosu wrote:

- A$H
baš neki dan dobio taj film,ali još nisam cajta našao da ga pogledam...HorrorHR wrote:Mairosu wrote:
Kakav, bre, Zatoichi...Rutger je KEVA...koji je kurac tom coveku, on glumi svetski cak i u najshlj filmovima. Okrsaj sa So Kosugijem na kraju zasluzuje da udje u onu dragonrageovu top listu.![]()
dobri stari ruther hauer, slijepi mačevaoc
Jedan od VHS hitova koje sam valjda deset puta gledao. Bilo je to u ono doba gdje si imao par VHSova i samo ih vrtio
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- john_constantine
- Mairosu
- john_constantine
- Dragonrage
LOL...dobar izbor hehe...Mairosu wrote:U poslednjih par nedelja, dok me nije bilo, gledah ovo...
Prvih par Seagalovih filmova je dsasvim pristojno u domeni žanra...čak i glumački...sve do "Under Siege 2: Dark Territory"...tad je sve palo u vodu hehe...
Clintovo odbijanje projekta neću ni komentirati

Da budem iskren...Blind Fury nisam nikad gledo

- A$H
dal imaš možda taj Lone Wolf McQuade?Dragonrage wrote:Inače, meni je ud Chucka najjači "Lone Wolf McQuade"...ona scena sa njegovim džipom na turbo pogonom kad ga zakopaju s njim![]()
LOL
Da budem iskren...Blind Fury nisam nikad gledo![]()
tko zna...možda bi se i našlo na mojoj listi da jesam hehe
![]()
Ja ga skinuo i na kraju ima njemačku sinkronizaciju...a njemci imaju najgoru sinkronizaciju na planeti...nikakvi osjećaji..kao da čitaju popis za dučan..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!