Koji ste non-horror zadnji gledali ?

Sve o industriji, VHS, DVD, filmovi iz kućne radinosti itd.
Post Reply
Aryx

Post by Aryx » 14 Mar 2007, 13:03

Mairosu wrote:
Aryx wrote:Tokyo Fist nesto tipa fight cluba na japanski nacin zapravo :)
Pre ce biti da je Fight Club Tokyo Fist na americki nacin.
mozemo i tako reci
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

Mairosu
Location: Ministarstvo za istrazivanje ruda i gubljenje vremena

Post by Mairosu » 14 Mar 2007, 21:12

Inace je OK film...pukao sam grdne pare za taj DVD jer postoji samo u nekoj ogranicenoj distribuciji kroz Manga Entertainment.

Aryx

Post by Aryx » 17 Mar 2007, 00:17

Election 2 prejebeno!! samo neznam da li mi je ovaj ili prvi dio bolji :lol:
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

maddjuro

Post by maddjuro » 17 Mar 2007, 00:43

animatrix, zanimljivo je vidit kako je sve počelo.
I may be an idiot, but i am no fool.

A$H

Post by A$H » 17 Mar 2007, 05:07

Djuro19 wrote:animatrix, zanimljivo je vidit kako je sve počelo.
počelo?

ak se dobro sjećam pričice su smještene između filmova,a ne prije njih...
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Mairosu

Post by Mairosu » 17 Mar 2007, 10:32

U poslednjih par nedelja, dok me nije bilo, gledah ovo...

Image

Jos uvek je OK, mada je slabiji u poredjenju sa ostalima iz ove ere. Bonus poeni za liberalni politicki stav koji Seagal propagira. Najgora gluma u 80s akcionoj bransi.

Image

Tata. Bas dobra zajebancija & zabava, i jedan od najjacih psiho zlikovaca. Ovo sam gledao u bionji kad je izasao, vodio me cale. :D

Image

Jedan od dva jaca Chuck Norris filma (drugi je Delta Force, fyi) je zapravo jos uvek dobar i gledljiv. Henry Silva ima pretplatu na role glavnih zlikovaca u 80s akciji. Inace, ovo je trebalo da bude Clint Eastwood projekat, ali je Clint odbio. Valjda zato i valja. :D

Image

Kakav, bre, Zatoichi...Rutger je KEVA...koji je kurac tom coveku, on glumi svetski cak i u najshlj filmovima. Okrsaj sa So Kosugijem na kraju zasluzuje da udje u onu dragonrageovu top listu. :D

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 17 Mar 2007, 11:54

Mairosu wrote:Image

Kakav, bre, Zatoichi...Rutger je KEVA...koji je kurac tom coveku, on glumi svetski cak i u najshlj filmovima. Okrsaj sa So Kosugijem na kraju zasluzuje da udje u onu dragonrageovu top listu. :D
:supz: :rock: dobri stari ruther hauer, slijepi mačevaoc :) Jedan od VHS hitova koje sam valjda deset puta gledao. Bilo je to u ono doba gdje si imao par VHSova i samo ih vrtio :lol:

A$H

Post by A$H » 17 Mar 2007, 12:49

HorrorHR wrote:
Mairosu wrote:Image

:supz: :rock: dobri stari ruther hauer, slijepi mačevaoc :) Jedan od VHS hitova koje sam valjda deset puta gledao. Bilo je to u ono doba gdje si imao par VHSova i samo ih vrtio :lol:
baš neki dan dobio taj film,ali još nisam cajta našao da ga pogledam...

john_constantine

Post by john_constantine » 17 Mar 2007, 17:55

Ja sam baš onaj Cobra gledao deset puta kao klinac na VHS - u radi one scene s negativcem i kukom u spalionici. :prayer: :prayer:
Michel puši karu.

Mairosu

Post by Mairosu » 18 Mar 2007, 20:58

Image

Bez preterivanja, ovaj je na nivou sa nekim Fulcijima sto gledah. :shock: Kakve sve stvari nadje covek za €4.50 u Media Marktu...

maddjuro

Post by maddjuro » 18 Mar 2007, 21:03

rockya ovog koji je sad došao u kina
I may be an idiot, but i am no fool.

john_constantine

Post by john_constantine » 18 Mar 2007, 21:06

Monster inc. - zabavno ostvarenje koje gledam već po drugi put. Obrijani kivi sa jednim okom je najjači. :wink:
Michel puši karu.

FilmTV

Post by FilmTV » 18 Mar 2007, 22:56

Mairosu wrote:U poslednjih par nedelja, dok me nije bilo, gledah ovo...
Image
:supz:

Dragonrage

Post by Dragonrage » 19 Mar 2007, 09:14

Mairosu wrote:U poslednjih par nedelja, dok me nije bilo, gledah ovo...

Image

Jos uvek je OK, mada je slabiji u poredjenju sa ostalima iz ove ere. Bonus poeni za liberalni politicki stav koji Seagal propagira. Najgora gluma u 80s akcionoj bransi.

Image

Tata. Bas dobra zajebancija & zabava, i jedan od najjacih psiho zlikovaca. Ovo sam gledao u bionji kad je izasao, vodio me cale. :D

Image

Jedan od dva jaca Chuck Norris filma (drugi je Delta Force, fyi) je zapravo jos uvek dobar i gledljiv. Henry Silva ima pretplatu na role glavnih zlikovaca u 80s akciji. Inace, ovo je trebalo da bude Clint Eastwood projekat, ali je Clint odbio. Valjda zato i valja. :D

Image

LOL...dobar izbor hehe...
Prvih par Seagalovih filmova je dsasvim pristojno u domeni žanra...čak i glumački...sve do "Under Siege 2: Dark Territory"...tad je sve palo u vodu hehe...
Clintovo odbijanje projekta neću ni komentirati :lol: :lol: :lol: :twisted: :twisted: Inače, meni je ud Chucka najjači "Lone Wolf McQuade"...ona scena sa njegovim džipom na turbo pogonom kad ga zakopaju s njim :supz: :supz: LOL
Da budem iskren...Blind Fury nisam nikad gledo :oops: :oops: tko zna...možda bi se i našlo na mojoj listi da jesam hehe :D :D

A$H

Post by A$H » 19 Mar 2007, 10:09

Dragonrage wrote:Inače, meni je ud Chucka najjači "Lone Wolf McQuade"...ona scena sa njegovim džipom na turbo pogonom kad ga zakopaju s njim :supz: :supz: LOL
Da budem iskren...Blind Fury nisam nikad gledo :oops: :oops: tko zna...možda bi se i našlo na mojoj listi da jesam hehe :D :D
dal imaš možda taj Lone Wolf McQuade?

Ja ga skinuo i na kraju ima njemačku sinkronizaciju...a njemci imaju najgoru sinkronizaciju na planeti...nikakvi osjećaji..kao da čitaju popis za dučan..

Post Reply