Sve u svemu najbolje je to što svatko može za sebe tu nešto pronaći
Masters of horror
- dr_gonzo
-
Ghrall
Ni meni nije ta epizoda bila baš dobra ali žena je za nju polizatEl Ranchero wrote:pogledao sam deerwoman i nije mi baš nešto, ali žena je za prste polizat...
Ali bome mi je ostala u sječanju ona iz Haeckel`s tale.Isto komad!
Inače meni su najbolje sjele epizode Cigarette burns,Jennifer i Dreams in the witch house.
- john_constantine
-
Ghrall
- john_constantine
Ghrall wrote:Ja dok sam bio u jednoj udruzi htio sam raditi takav jedan projekt prikazivanja filmova.Dobio sam i prostoriju ali sam uspio samo 2 filma prikazati.Braindead i Children of the living dead.Več se ni ne sjećam zašto sam prestao s tim al imislim da zbog lijenosti
- HorrorHR
- Site Admin
Ghrall wrote:Močvara ima periodično stavrno dobrih genre filmova, a i ovakva akcije je hvalevrijedna. Jebemu ako se neću jednom tako u ZG naletiti, baš me zanima koliko se skupi ljudi na ovakvim "manifestacijama"...elrania wrote:evo... ako ima zainteresiranih...
link
Ghrall wrote:Ja dok sam bio u jednoj udruzi htio sam raditi takav jedan projekt prikazivanja filmova.Dobio sam i prostoriju ali sam uspio samo 2 filma prikazati.Braindead i Children of the living dead.
-
Ghrall
Meni osobno čak i nije toliko loš a u to vrijeme baš nisam imao neki izbor pa sam to izabrao.HorrorHR wrote:Ghrall wrote:Močvara ima periodično stavrno dobrih genre filmova, a i ovakva akcije je hvalevrijedna. Jebemu ako se neću jednom tako u ZG naletiti, baš me zanima koliko se skupi ljudi na ovakvim "manifestacijama"...elrania wrote:evo... ako ima zainteresiranih...
link
Ghrall wrote:Ja dok sam bio u jednoj udruzi htio sam raditi takav jedan projekt prikazivanja filmova.Dobio sam i prostoriju ali sam uspio samo 2 filma prikazati.Braindead i Children of the living dead.di si baš "Children of the living dead" našao
- elrania
ja odlucih da cu otici bas da vidim na sto ce to liciti...pa evo, slijedi report kad se vratimHorrorHR wrote:Močvara ima periodično stavrno dobrih genre filmova, a i ovakva akcije je hvalevrijedna. Jebemu ako se neću jednom tako u ZG naletiti, baš me zanima koliko se skupi ljudi na ovakvim "manifestacijama"...
trebala sam imati i malo vecu pratnju veceras, no ljude more ispitni rokovi
- HorrorHR
- Site Admin
- elrania
i evo me doma...
zakasnila sam kojih 15ak minuta i propustila pocetak incident on and off a mountain road
docekale su me malo neudobne stolice no atmosfera je bila odlicna... ako izostavim otvaranja i zatvaranja vrata u pocetku...dekoncentrira previse
bilo je oko 30 ljudi, uglavnom muska populacija (malo se zacudih kad su neka dva lika do mene pocela komentirati kako je prvi film jako sick...khm)
dance of the dead je bio odlican za gledati na vecem platnu, a dreams in the witch-house se pokazao kao predobar film za grupno trganje na odredene scene
meni je bilo jako dobro i nadam se da uskoro misle pustiti ostatak epizoda...
zakasnila sam kojih 15ak minuta i propustila pocetak incident on and off a mountain road
docekale su me malo neudobne stolice no atmosfera je bila odlicna... ako izostavim otvaranja i zatvaranja vrata u pocetku...dekoncentrira previse
bilo je oko 30 ljudi, uglavnom muska populacija (malo se zacudih kad su neka dva lika do mene pocela komentirati kako je prvi film jako sick...khm)
dance of the dead je bio odlican za gledati na vecem platnu, a dreams in the witch-house se pokazao kao predobar film za grupno trganje na odredene scene
meni je bilo jako dobro i nadam se da uskoro misle pustiti ostatak epizoda...
- john_constantine
- Wendigo
ako si bio u močvari, zamisli sve isto + redovi stolica (neudobnih ali 10kn je upad pa..) i video screen i solidan zvuk. kao što rekoh za 10kn je jebeno + što takvih manifestacija nema nigdje drugdje (koliko znam..)HorrorHR wrote:Jel veliko platno? Kakav je zvuk? Kvaliteta videa? Prostor?
Djeluje kao dobro mjesto za gledati filmove poput Braindead, Evil Dead i slično
bilo je zanimljivo prije 3 godine tamo pogledat plan 9 from outer space.