Masters of horror

Žanrovske TV serije, dokumentarci i slično.
Post Reply
dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 10 Feb 2007, 20:02

Dobro kažeš...
Sve u svemu najbolje je to što svatko može za sebe tu nešto pronaći 8)
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

Ghrall

Post by Ghrall » 11 Feb 2007, 10:22

El Ranchero wrote:pogledao sam deerwoman i nije mi baš nešto, ali žena je za prste polizat... :D
Ni meni nije ta epizoda bila baš dobra ali žena je za nju polizat :D
Ali bome mi je ostala u sječanju ona iz Haeckel`s tale.Isto komad!
Inače meni su najbolje sjele epizode Cigarette burns,Jennifer i Dreams in the witch house.

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 13 Feb 2007, 15:06

morao bi se uskoro baciti na ostatak MoH serijala, vidim da se odvrtila i 13ta epizoda druge sezone...

elrania

Post by elrania » 15 Feb 2007, 18:09

evo... ako ima zainteresiranih...

link

john_constantine

Post by john_constantine » 15 Feb 2007, 18:15

hm, još uvijek nisam pogledao fairhead child, sick girl i o onoj dvojici ubojica.

Ghrall

Post by Ghrall » 18 Feb 2007, 19:39

elrania wrote:evo... ako ima zainteresiranih...

link
Ja dok sam bio u jednoj udruzi htio sam raditi takav jedan projekt prikazivanja filmova.Dobio sam i prostoriju ali sam uspio samo 2 filma prikazati.Braindead i Children of the living dead.Več se ni ne sjećam zašto sam prestao s tim al imislim da zbog lijenosti :D

john_constantine

Post by john_constantine » 18 Feb 2007, 20:01

Ghrall wrote:

link
Ja dok sam bio u jednoj udruzi htio sam raditi takav jedan projekt prikazivanja filmova.Dobio sam i prostoriju ali sam uspio samo 2 filma prikazati.Braindead i Children of the living dead.Več se ni ne sjećam zašto sam prestao s tim al imislim da zbog lijenosti :D
:axe: :axe: hoćeš završiti kao onaj iz Seven? :lol:

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 18 Feb 2007, 20:22

Ghrall wrote:
link
Močvara ima periodično stavrno dobrih genre filmova, a i ovakva akcije je hvalevrijedna. Jebemu ako se neću jednom tako u ZG naletiti, baš me zanima koliko se skupi ljudi na ovakvim "manifestacijama"...
Ghrall wrote:Ja dok sam bio u jednoj udruzi htio sam raditi takav jedan projekt prikazivanja filmova.Dobio sam i prostoriju ali sam uspio samo 2 filma prikazati.Braindead i Children of the living dead.
:jawbreaker: di si baš "Children of the living dead" našao :lol:

Ghrall

Post by Ghrall » 19 Feb 2007, 15:18

HorrorHR wrote:
Ghrall wrote:
link
Močvara ima periodično stavrno dobrih genre filmova, a i ovakva akcije je hvalevrijedna. Jebemu ako se neću jednom tako u ZG naletiti, baš me zanima koliko se skupi ljudi na ovakvim "manifestacijama"...
Ghrall wrote:Ja dok sam bio u jednoj udruzi htio sam raditi takav jedan projekt prikazivanja filmova.Dobio sam i prostoriju ali sam uspio samo 2 filma prikazati.Braindead i Children of the living dead.
:jawbreaker: di si baš "Children of the living dead" našao :lol:
Meni osobno čak i nije toliko loš a u to vrijeme baš nisam imao neki izbor pa sam to izabrao.

elrania

Post by elrania » 19 Feb 2007, 17:33

HorrorHR wrote:Močvara ima periodično stavrno dobrih genre filmova, a i ovakva akcije je hvalevrijedna. Jebemu ako se neću jednom tako u ZG naletiti, baš me zanima koliko se skupi ljudi na ovakvim "manifestacijama"...
ja odlucih da cu otici bas da vidim na sto ce to liciti...pa evo, slijedi report kad se vratim
trebala sam imati i malo vecu pratnju veceras, no ljude more ispitni rokovi :mrgreen:

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 19 Feb 2007, 18:33

elrania wrote:ja odlucih da cu otici bas da vidim na sto ce to liciti...pa evo, slijedi report kad se vratim
trebala sam imati i malo vecu pratnju veceras, no ljude more ispitni rokovi :mrgreen:
e to te ja pitam, obavezno javi kako to izgleda, što više detalja to bolje. Zabavi se :wink:

elrania

Post by elrania » 20 Feb 2007, 01:34

i evo me doma...
zakasnila sam kojih 15ak minuta i propustila pocetak incident on and off a mountain road
docekale su me malo neudobne stolice no atmosfera je bila odlicna... ako izostavim otvaranja i zatvaranja vrata u pocetku...dekoncentrira previse
bilo je oko 30 ljudi, uglavnom muska populacija (malo se zacudih kad su neka dva lika do mene pocela komentirati kako je prvi film jako sick...khm)
dance of the dead je bio odlican za gledati na vecem platnu, a dreams in the witch-house se pokazao kao predobar film za grupno trganje na odredene scene
meni je bilo jako dobro i nadam se da uskoro misle pustiti ostatak epizoda...

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 20 Feb 2007, 17:34

Jel veliko platno? Kakav je zvuk? Kvaliteta videa? Prostor? ;)

Djeluje kao dobro mjesto za gledati filmove poput Braindead, Evil Dead i slično

john_constantine

Post by john_constantine » 20 Feb 2007, 17:41

ah, meni je jedan od neostvarenih snova gledati evil dead u brodwayu. :lol: Baš bi bilo fora, ono glasniji zvukovi, veća slika dok se ljudi oko mene zgražaju. :lol: :lol: 8)

Wendigo

Post by Wendigo » 20 Feb 2007, 17:57

HorrorHR wrote:Jel veliko platno? Kakav je zvuk? Kvaliteta videa? Prostor? ;)

Djeluje kao dobro mjesto za gledati filmove poput Braindead, Evil Dead i slično
ako si bio u močvari, zamisli sve isto + redovi stolica (neudobnih ali 10kn je upad pa..) i video screen i solidan zvuk. kao što rekoh za 10kn je jebeno + što takvih manifestacija nema nigdje drugdje (koliko znam..)
bilo je zanimljivo prije 3 godine tamo pogledat plan 9 from outer space. :lol: :lol:

Post Reply