Spiritizam

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
elrania

Post by elrania » 10 Feb 2009, 22:18

Eat Your Brains wrote:"ali postoje energije,stvari koje mi ne razumijemo jos.."..
uh, ovakve izjave su ravne onim bapskim pricama. osoba koja se otvorila prema tome nebi bas trebala zivjeti s tim nekim stavom da je to nesto sto ona jos ne razumije, jer je u tom slucaju samo lutka na konopcu. tu je da uci i svakodnevno usvaja.
postoji dobra kolicina "majstora" koji oko sebe sakupljaju ljude i iz njih crpe sve sto se crpiti moze - novac, vrijeme i energiju, pa cak i neku slobodnu volju. osoba se veze za njih i smatra te ljude jedinima koji mogu pomoci. cujem za nerijetke slucajeve da im bas ti njihovi koje hvale znaju zadavati razne poteskoce i time ih automatski prizvati da se opet njima obrate.
svima onima koji slijede takve osobe, koji im se dive i uzdizu ih bi bilo bolje da im nisu nikada prisli, ma koliko oni mislili da su naucili i da im je otkriveno.

u drugu ruku, ja znam jednu osobu koja ima otvoreno 3. oko, koja je meni odgovorila na neka pitanja u vezi mene i mog zivota i pokazala se pouzdanom za vjerovati, ali vec dosta dugo nisam kontaktirala s njom; odvojila sam se od svih grupnih prakticiranja, sakupljanja...

a glede tvog misljenja, sve ok. nije nikada bilo namijenjeno svima da dijele jednake poglede na zivot.

Gosp.

Post by Gosp. » 10 Feb 2009, 23:23

Ne postoji ništa drugo osim mene. :lol:
Better to reign in Hell than to serve in Heaven.

Eat Your Brains

Post by Eat Your Brains » 10 Feb 2009, 23:35

To se zove solipsizam i ja od tog patim od pete godine..
I like to eat things.

Gosp.

Post by Gosp. » 10 Feb 2009, 23:40

Ja više naginjem subjektivnom idealizmu, ali niti solipsizam nije za odbaciti.
Ipak je riječ o teorijski neoborivoj koncepciji!
Neka ovi spiritualisti dokažu suprotno!
Better to reign in Hell than to serve in Heaven.

Eat Your Brains

Post by Eat Your Brains » 11 Feb 2009, 00:04

Frend mi kaze da je vidio vilenjackog kralja..a jedna susjeda se kune da je imala vrlo intenzivno iskustvo s njim..ja im vjerujem.
I like to eat things.

NovemberBlut

Post by NovemberBlut » 11 Feb 2009, 01:32

ja sam isto vidjela vilenjackog kralja...u onom filmu s D.Bowiem "Labyrinth" :lol: :lol:
ne znam, podjeljena sam oko svega toga...dio mene krvniki vjeruje u sve to i podrzava i nada se i zeli upoznati vise i saznati dublje.... nto je nekih 70% mene...a onih 30% je skeptično. skeptično čak i prema samoj sebi, taj dio mene cak oi ne vjeruje da je more plavo, da je nebo plavo i da sunce izlazi na istoku.
ne znam. imam zelju da me netko uvjeri u jedno od tog dvoje. potpuno. dosta mi je podvojenosti. sumnji i dubioza.
prestara sam da ne znam sto misliti o nečemu. vtrebam katarzicne odgovore.
i to jako brzo....
[i]"Somewhere in Germany in an moment of misery
I think about liberty and the end of the world
Somewhere in Germany I think about Italy
Of friendship and ecstasy and the end of the world
I gave myself to me
And think of what to be"[/i]

Eat Your Brains

Post by Eat Your Brains » 11 Feb 2009, 03:51

I don't believe in that hocus pocus. It is what it is and it ain't what it ain't.
I like to eat things.

Scarface

Post by Scarface » 11 Feb 2009, 11:08

Nije da ja ne virujen u ove stvari, ali nikad ne bi ovako uživljeno raspravlja o tome, jer je to jednostavno luckasto. Eto, samo san tija pojasnit, jer je ispalo da san potpuni skeptik, šta nisan.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Hec

Post by Hec » 11 Feb 2009, 11:34

niste fer, pokvarili ste temu :twisted:

btw apokaliptik, jel proucavas ikakve izumrle jezike usput?
ja isto imo jednog frenda, vise ga nema nigdje po netu, iz rijeke je bio
3-4 jezika stara je znao, takodjer se bavio spiritzmom no i magijom,
rekao mi je da je prizvao joooj nemogu se sjetit sa "E" nekako se zove,
pojavio mu se kroz zivot u normalnom obliku , kaze da takve stvari
kad napravis, samo dodu kao covjek od niotkuda i onda se stvar na tebi,
sto ces s tim.....on je rekao da mu je pomagao oko 2-3godine i nestao je.
pokazo mi je i sliku....u biti je ko obican / svaki drugi covjek.....

a ima dosta toga sto smo raspravljali, i vjerujem mu jer mi je stvarno rekao
dobre dokaze i opcenito sam i ja zainteresiran za to jer imam par svojih
razloga.

de mi preporuci nesto drugo osim Golden Dawna, ja sam poceo s tim,
mada ja zelim ici u drugom pravcu ali mislim da je isti pocetak sto se
tice astralnog oka, jel tak?
"Six strings to cover fear..."

Eat Your Brains

Post by Eat Your Brains » 11 Feb 2009, 16:29

Jedan tip mi je jernom reko "Ti imas problema s cetvrtom cakrom!"...dva sata se nisam mogao prestat smijat.. :D
I like to eat things.

Hec

Post by Hec » 11 Feb 2009, 16:34

:lol:
"Six strings to cover fear..."

GreenHornet

Post by GreenHornet » 11 Feb 2009, 17:04

Eat Your Brains wrote:Frend mi kaze da je vidio vilenjackog kralja...
Prabaka je vidjela vilu u zoru ispod drveta bazge.Inace legenda kaze da se vile samo ispod tog drveta javljaju,a to ona nije imala gdje procitat...Navodno je i zlatnu dlaku dugo cuvala,jer se vila u trenu kad je vidjela cesljala...
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!

elrania

Post by elrania » 11 Feb 2009, 20:00

Eat Your Brains wrote:Jedan tip mi je jernom reko "Ti imas problema s cetvrtom cakrom!"...dva sata se nisam mogao prestat smijat.. :D
znaaaam da ti nije od nekog znacaja, al eto, cisto nek se nade
4. Četvrta čakra, četvrti energetski centar
To je srčana čakra, zelene je boje,za nju se kaže da je pokretač ljubavi,ne samo prema pojedincu nego i prema čovječanstvu uopće. Smještena je na području srca iza prsne kosti, a povezana je s timusom koji u značajnoj mjeri djeluje na imunološki sustav.To je središte kroz koje volimo/ljubimo i kroz koje teče energija povezanosti sa svime na svijetu. Četvrta čakra značajna je, jer leži u sredini,te je provodnik i posrednik među ostalim čakrama. Bolesti koje nastaju zbog blokade srčane čakre su:proširena aorta,alergije, astma,srčani infarkt,poteškoće s plućima,bronhijama i poteškoće s krvotokom.

Scarface

Post by Scarface » 11 Feb 2009, 20:13

elrania wrote:
Eat Your Brains wrote:Jedan tip mi je jernom reko "Ti imas problema s cetvrtom cakrom!"...dva sata se nisam mogao prestat smijat.. :D
znaaaam da ti nije od nekog znacaja, al eto, cisto nek se nade
4. Četvrta čakra, četvrti energetski centar
To je srčana čakra, zelene je boje,za nju se kaže da je pokretač ljubavi,ne samo prema pojedincu nego i prema čovječanstvu uopće. Smještena je na području srca iza prsne kosti, a povezana je s timusom koji u značajnoj mjeri djeluje na imunološki sustav.To je središte kroz koje volimo/ljubimo i kroz koje teče energija povezanosti sa svime na svijetu. Četvrta čakra značajna je, jer leži u sredini,te je provodnik i posrednik među ostalim čakrama. Bolesti koje nastaju zbog blokade srčane čakre su:proširena aorta,alergije, astma,srčani infarkt,poteškoće s plućima,bronhijama i poteškoće s krvotokom.

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Pitan se oće li ovo bit u knjizi iz kardiologije, ili možda imunologije. :lol: :lol: :lol:
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Eat Your Brains

Post by Eat Your Brains » 11 Feb 2009, 20:21

Taj isti tip se je tvrdio da se moze odretit koliko je bog star ,u milijardama godina haha..
Kako bih ja htio da mi netko pokaze jednu cakru,bilo koju.. :D
I like to eat things.

Post Reply