uh, ovakve izjave su ravne onim bapskim pricama. osoba koja se otvorila prema tome nebi bas trebala zivjeti s tim nekim stavom da je to nesto sto ona jos ne razumije, jer je u tom slucaju samo lutka na konopcu. tu je da uci i svakodnevno usvaja.Eat Your Brains wrote:"ali postoje energije,stvari koje mi ne razumijemo jos.."..
postoji dobra kolicina "majstora" koji oko sebe sakupljaju ljude i iz njih crpe sve sto se crpiti moze - novac, vrijeme i energiju, pa cak i neku slobodnu volju. osoba se veze za njih i smatra te ljude jedinima koji mogu pomoci. cujem za nerijetke slucajeve da im bas ti njihovi koje hvale znaju zadavati razne poteskoce i time ih automatski prizvati da se opet njima obrate.
svima onima koji slijede takve osobe, koji im se dive i uzdizu ih bi bilo bolje da im nisu nikada prisli, ma koliko oni mislili da su naucili i da im je otkriveno.
u drugu ruku, ja znam jednu osobu koja ima otvoreno 3. oko, koja je meni odgovorila na neka pitanja u vezi mene i mog zivota i pokazala se pouzdanom za vjerovati, ali vec dosta dugo nisam kontaktirala s njom; odvojila sam se od svih grupnih prakticiranja, sakupljanja...
a glede tvog misljenja, sve ok. nije nikada bilo namijenjeno svima da dijele jednake poglede na zivot.