vidih da ljudi prodaju one prve, veće, verzije ds-a za 300-400kn, pa ako bi mogao igrati piratske igre/snes/i segine igre na njemu bi ga možda i uzeo po toj cjeniWendigo wrote:ovak: DS ima 2 card slota, jedan za NDS (slot 1) i drugi za GBA (slot 2). u slučaju da kupiš "M3 DS real" flash card (najbolja rekao bih, a i nema sad baš neki veliki izbor) za koju neznam kolko točno košta frend mi je prodao, kupiš si micro SD karticu (kao za fotiće, mobitele...) i čitač za nju (najbolje u kompletu uzeti) i preko toga stavljaš romove u tu flash karticu za slot 1. da bi igrao GBA igre, moraš uštekati GBA (ja imam G6 karticu) slot 2 koji je također i slot za rumble pack. da, samo se micro SD kartica umetne u flash card, a romove i saveove stavljaš c/p metodom. a za emuliranje nisam siguran, ima na netu dosta "homebrew" aplikacija za DS, možda je već netko složio neki emulator..maddjuro wrote:pitanje za one koji imaju nintendo DS
zanima me koliko dođe onaj neki dodatak u koji se stavi ona mala meorijska kartica kakova se za fotiće koristi tako da se s neta mogu skinut romovi za , segu genesis, snes, nes isl i igrat na DS-u
i kako to ustvari funkcionira? dal se samo umetne i gotovo ili...?
meni je glavnno da ja za snes i nes igre mogu na DSu koristit save statove, tj da mogu saveat