Igre, konzole i slično

Igre za sve platforme
Post Reply
maddjuro

Post by maddjuro » 04 Feb 2009, 10:25

Wendigo wrote:
maddjuro wrote:pitanje za one koji imaju nintendo DS
zanima me koliko dođe onaj neki dodatak u koji se stavi ona mala meorijska kartica kakova se za fotiće koristi tako da se s neta mogu skinut romovi za , segu genesis, snes, nes isl i igrat na DS-u
i kako to ustvari funkcionira? dal se samo umetne i gotovo ili...?
ovak: DS ima 2 card slota, jedan za NDS (slot 1) i drugi za GBA (slot 2). u slučaju da kupiš "M3 DS real" flash card (najbolja rekao bih, a i nema sad baš neki veliki izbor) za koju neznam kolko točno košta frend mi je prodao, kupiš si micro SD karticu (kao za fotiće, mobitele...) i čitač za nju (najbolje u kompletu uzeti) i preko toga stavljaš romove u tu flash karticu za slot 1. da bi igrao GBA igre, moraš uštekati GBA (ja imam G6 karticu) slot 2 koji je također i slot za rumble pack. da, samo se micro SD kartica umetne u flash card, a romove i saveove stavljaš c/p metodom. a za emuliranje nisam siguran, ima na netu dosta "homebrew" aplikacija za DS, možda je već netko složio neki emulator..
vidih da ljudi prodaju one prve, veće, verzije ds-a za 300-400kn, pa ako bi mogao igrati piratske igre/snes/i segine igre na njemu bi ga možda i uzeo po toj cjeni

meni je glavnno da ja za snes i nes igre mogu na DSu koristit save statove, tj da mogu saveat
I may be an idiot, but i am no fool.

Wendigo

Post by Wendigo » 04 Feb 2009, 10:44

maddjuro wrote:
Wendigo wrote:
maddjuro wrote:pitanje za one koji imaju nintendo DS
zanima me koliko dođe onaj neki dodatak u koji se stavi ona mala meorijska kartica kakova se za fotiće koristi tako da se s neta mogu skinut romovi za , segu genesis, snes, nes isl i igrat na DS-u
i kako to ustvari funkcionira? dal se samo umetne i gotovo ili...?
ovak: DS ima 2 card slota, jedan za NDS (slot 1) i drugi za GBA (slot 2). u slučaju da kupiš "M3 DS real" flash card (najbolja rekao bih, a i nema sad baš neki veliki izbor) za koju neznam kolko točno košta frend mi je prodao, kupiš si micro SD karticu (kao za fotiće, mobitele...) i čitač za nju (najbolje u kompletu uzeti) i preko toga stavljaš romove u tu flash karticu za slot 1. da bi igrao GBA igre, moraš uštekati GBA (ja imam G6 karticu) slot 2 koji je također i slot za rumble pack. da, samo se micro SD kartica umetne u flash card, a romove i saveove stavljaš c/p metodom. a za emuliranje nisam siguran, ima na netu dosta "homebrew" aplikacija za DS, možda je već netko složio neki emulator..
vidih da ljudi prodaju one prve, veće, verzije ds-a za 300-400kn, pa ako bi mogao igrati piratske igre/snes/i segine igre na njemu bi ga možda i uzeo po toj cjeni

meni je glavnno da ja za snes i nes igre mogu na DSu koristit save statove, tj da mogu saveat
to je fakat ok cijena.. ovi DS lite-ovi su još uvijek 1200kn u dućanu.

maddjuro

Post by maddjuro » 04 Feb 2009, 18:32

Wendigo wrote:
maddjuro wrote:
Wendigo wrote: ovak: DS ima 2 card slota, jedan za NDS (slot 1) i drugi za GBA (slot 2). u slučaju da kupiš "M3 DS real" flash card (najbolja rekao bih, a i nema sad baš neki veliki izbor) za koju neznam kolko točno košta frend mi je prodao, kupiš si micro SD karticu (kao za fotiće, mobitele...) i čitač za nju (najbolje u kompletu uzeti) i preko toga stavljaš romove u tu flash karticu za slot 1. da bi igrao GBA igre, moraš uštekati GBA (ja imam G6 karticu) slot 2 koji je također i slot za rumble pack. da, samo se micro SD kartica umetne u flash card, a romove i saveove stavljaš c/p metodom. a za emuliranje nisam siguran, ima na netu dosta "homebrew" aplikacija za DS, možda je već netko složio neki emulator..

to je fakat ok cijena.. ovi DS lite-ovi su još uvijek 1200kn u dućanu.
flatovi su 1200, a ovvi malo veći, kojima i navodno baterija duže drži, dojdu 700-800

Aryx

Post by Aryx » 06 Feb 2009, 06:02

u jebemti poceo igrati chrono triger i odjednom 6 sati :lol: :lol: :lol: :lol:
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

maddjuro

Post by maddjuro » 06 Feb 2009, 13:04

Aryx wrote:u jebemti poceo igrati chrono triger i odjednom 6 sati :lol: :lol: :lol: :lol:
ja sam to malo počeo igrati, ali neda mi se turne based rpgove nikako igrat, ali igra je super

Wendigo

Post by Wendigo » 06 Feb 2009, 14:51

maddjuro wrote:
Aryx wrote:u jebemti poceo igrati chrono triger i odjednom 6 sati :lol: :lol: :lol: :lol:
ja sam to malo počeo igrati, ali neda mi se turne based rpgove nikako igrat, ali igra je super
navodno je ovaj za DS strava, ali meni je to pre cute tak da mu nedam šansuj jbg. :lol:

Aryx

Post by Aryx » 06 Feb 2009, 14:56

Wendigo wrote:
maddjuro wrote:
navodno je ovaj za DS strava, ali meni je to pre cute tak da mu nedam šansuj jbg. :lol:
ovaj za ds je kao tipa remake ovog za snes samo sto je combat izmjenjen u vise real time

Wendigo

Post by Wendigo » 06 Feb 2009, 14:59

Aryx wrote:
Wendigo wrote:
maddjuro wrote: ja sam to malo počeo igrati, ali neda mi se turne based rpgove nikako igrat, ali igra je super
ovaj za ds je kao tipa remake ovog za snes samo sto je combat izmjenjen u vise real time
nebih znao, pošto nisam nikada pipnuo NES, a ovaj na DS-u sam igrao cijelih 5 min. :)

Apokaliptik

Post by Apokaliptik » 06 Feb 2009, 15:07

zadnje kaj sam igrao je Ghosthunter i Forbidden Siren 2
Ovdje leže kosti glasovitog Michaela Nostradamusa
čije je gotovo božansko pero jedino bilo,
prema sudu svih smrtnika, dostojno
zapisati pod zvjezdanim nadahnućem
buduće događaje cijelog svijeta...

A$H

Post by A$H » 06 Feb 2009, 15:20

ja svako malo zavrtim Call of Duty - World at War..super igra, ali mi je prijasnji nastavak ipak po temi bio bolji..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

olio

Post by olio » 06 Feb 2009, 17:26

upravo odigrao 3. put Killzone 2 demo
brutalno dobra igra, èim izaðe kupujem

Dragonrage

Post by Dragonrage » 06 Feb 2009, 18:30

olio wrote:upravo odigrao 3. put Killzone 2 demo
brutalno dobra igra, čim izađe kupujem
Je...nahvalili su ga u Gameplayu da je to nevjerojatno...i ja to jedva čekam nabaviti...

Inače, malo sam pauzirao sa Conanom...došao sam do gl. bossa...i nije toliko zajeban koliko sam očekivao da će biti, lako ga se dovede do kraja, ali kad ga treba finiširati, uvijek me sjebe brzina..odnosno moja sporost! treba brzo stisnut zadane gumbe a ja nikad ne stignem...uz to brijem da igra tu ima neki bug jer me par puta kod tog finisiranja izbacila na gl. meni. Ali inače prejebeno...možda i najbolja koju sam za sadaigrao na PS3.

Inače počeo sam malo "Kane & Lynch", rekoh dok se odmaram od Conana...ma blje...koja katastrofa, a djelovalo je tako obečavajuće! Kamera, kontrole i igrivost su fakat za kurac...ono preloše nešto...brijem da ju neču ni igrat više...

john_constantine

Post by john_constantine » 06 Feb 2009, 18:43

da, šteta za kane and lynch, priča je odlična. A i očekivao sam nešto drukčije, ali i dalje je priča bila luda. No, uništili su je, možda film ispadne puno bolji, ipak glumi bruce willis. :D
Michel puši karu.

A$H

Post by A$H » 06 Feb 2009, 18:44

Dragonrage wrote: Inače počeo sam malo "Kane & Lynch", rekoh dok se odmaram od Conana...ma blje...koja katastrofa, a djelovalo je tako obečavajuće! Kamera, kontrole i igrivost su fakat za kurac...ono preloše nešto...brijem da ju neču ni igrat više...
rekoh ti.. 8) :P :lol: :lol: :twisted:
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Aryx

Post by Aryx » 07 Feb 2009, 05:08

danas odigrao nekih 9 sati u komadu , igra je ludnica :D

Post Reply