Igre, konzole i slično

Igre za sve platforme
Post Reply
Wendigo

Post by Wendigo » 19 Jan 2009, 20:08

Aryx wrote:
Wendigo wrote:
Aryx wrote:probaj symphony of the night :wink:
budem jednog dana kad PSP nabavim.
a emulator ? ;)
nup. ne volim taj PSX emulator.. igrao sam malo symphony, silent hill 1 i tenchu i ne paše mi nikako, a i htio bi symphony preć u high resu. :)

john_constantine

Post by john_constantine » 19 Jan 2009, 21:43

psx emulator, baš si me podsjetio da imam u planu igrati serijal persona. :D
Michel puši karu.

Hec

Post by Hec » 19 Jan 2009, 22:16

joj popizdit cu, nemogu igrat wow jer mi se gasi komp, sjebalo mi se napajanje.... :lol: :lol: sta da radim sad.... :cry:
nisam ovisan ali bar ubijam dosadu, sta cu kad neam ps3
"Six strings to cover fear..."

maddjuro

Post by maddjuro » 23 Jan 2009, 02:08

Super C (druga contra koja je izasla za NES) - odlična igra, iako mi je jedinica bolja
I may be an idiot, but i am no fool.

Dragonrage

Post by Dragonrage » 23 Jan 2009, 20:01

Eto...završio pred dva dana Resistance 2...mnogo dobra igra...ne i savršena ali mnogo dobra. Bolja od originala. Jako je uzbudljiva i napeta. Zbilja drži kako se ono kaže, na rubu stolice. A i leveli su full raznoliki...čas si u nekom alien shipu, čak u nekom gradu, čas u nekoj prirodi...čisto dobro dođu te promjene da ne bi sve postalo repetativno. Akcija je baš onako napeta i konfuzna...ono ponekad ne znaš gdi bi pucao. Zadnje 4 minute igre su full opičene...baš sam se guštao. Jedino mi minus to što su izbacili neke elemente iz originala. tako ovaj puta ne možete voziti ni tenkić, ni džip ni nikakvo alien vozilo...sve je siključivo FPS. Ai priča je onako mao konfuzna, odnosno, potpuno je sporedna stvra i loše je ispričana pa uopće i nisam obazirao pažnju na nju...

Anyway...kad bih ocjenjivao ovu igru...dao bih joj 4/5 bez beda :D

Sad sam počeo igrati Conana...za sad dobar...iako znam (i očekujem) da to bude volje...

john_constantine

Post by john_constantine » 23 Jan 2009, 20:02

kada ti dosadi ps3, prodaj mi ga. :lol: E usput, je li se mogu igrati "piratske" igre na ps3 kao za xbox 360 ili je još rano?
Michel puši karu.

Dragonrage

Post by Dragonrage » 23 Jan 2009, 20:03

john_constantine wrote:kada ti dosadi ps3, prodaj mi ga. :lol: E usput, je li se mogu igrati "piratske" igre na ps3 kao za xbox 360 ili je još rano?
Ne prodajem ga nikad...moj je dok ne crkne hahaha :lol: :lol: :lol:

Ne još...ne postoji još čip za PS3

Scarface

Post by Scarface » 23 Jan 2009, 20:04

john_constantine wrote:kada ti dosadi ps3, prodaj mi ga. :lol: E usput, je li se mogu igrati "piratske" igre na ps3 kao za xbox 360 ili je još rano?

Mislin da još nema čipa za njega, al to mi je u jednu ruku i draže, tako bi jako probrano bira igrice, a i mogućnost kvarenja je jako mala.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Dragonrage

Post by Dragonrage » 23 Jan 2009, 20:06

Ghostface wrote:

Mislin da još nema čipa za njega, al to mi je u jednu ruku i draže, tako bi jako probrano bira igrice, a i mogućnost kvarenja je jako mala.
To je istina...nemaš hrpu svega i svačega od čeka pola toga nikada nečeš ni odigrati...

maddjuro

Post by maddjuro » 23 Jan 2009, 20:07

Dragonrage wrote:

a i da postoji blue ray medij je relativno skup, pa bi i cjena bila relativno velika
I may be an idiot, but i am no fool.

Dragonrage

Post by Dragonrage » 23 Jan 2009, 20:10

maddjuro wrote:
Dragonrage wrote:

a i da postoji blue ray medij je relativno skup, pa bi i cjena bila relativno velika
Misliš cijena kopija? Pa možda i bi...ali definitivno jefitnija nego originali...500 kn dođu. Ja sam do sada hvala Bogu uspio pokupovati sve na sniženju...naravno, kaj me zanimalo jer mi se baš i ne bacaju pare...

john_constantine

Post by john_constantine » 23 Jan 2009, 20:21

Dragonrage wrote:
Ghostface wrote:

To je istina...nemaš hrpu svega i svačega od čeka pola toga nikada nečeš ni odigrati...
je, kužim kao to za ps2... Ali tako mi je bolje. Ima se toga da dosta toga nisam dovršio, ali jednostavno neke igre su mi nezanimljive. Stalno sam htio igrati onaj Jak, i na kraju mi se uopće nije dopao koliko god se trudio to odigrati. Da ne govorim o stutman koji sam kupio original i nakon nekoliko mjeseci odustao od njega... A i kupnja originalnih igara nije uvijek pametan potez kao GTA 4. :roll: Igra koja mi je nezanimljiva kao far cry 2, jednostavno odustanem i to je to. A ako je stvarno dobra kao overlord, i vrijedi ju više puta igrati, onda kupim original.

a i ta nedostupnost većine ps2 igara, i loš izbor u algoritmu...

Ps 3 bi radije samo radi nastavaka za ps2 igara kao god of war 3 i slično...
Michel puši karu.

olio

Post by olio » 26 Jan 2009, 10:46

ja ne vidim smisla u ps3 sa èipom
ps3 bez multiplayera i patcheva za igre :(

Dragonrage

Post by Dragonrage » 26 Jan 2009, 18:38

olio wrote:ja ne vidim smisla u ps3 sa čipom
ps3 bez multiplayera i patcheva za igre :(
ALi vidiš...PS3 ima multiplayer...ti možeš gotovo sve igre igrati online akoimaš internet, naravno...za to ti trebaju originali. Ali ista stvar je i sa PC-em...ako hočeš online igru...moraš imati original.

BTW, igram sada Conana, i prejebena igra...s početka je bila ona...brzo je postala nekako repetativna..ti ideš, dođu neprijatelji, ti ih sasječeš...ti opet ideš dalje, opet dođu neprijatelji, ti ih opet sasječeš...ali nakon nekih pola sada postala je sve zanimljivija i zanimljivija. Kompleksni fajtovi sa bossovima (uff kako sam se najebo sa zmajem), brutalnost u fajtovima, učenje novih (cool) poteza...BTW kad smo već kod toga...igram ja tako igru ovih dana, već odigrao nekih 4 sata skoro sve skupa, skupljam experience, ali umjesto da stisnem select i upgreadam lika, ja stalno stiskao start. I odnesem tako jučer PS kod curinog buraza, nek se i on malo zgušta, kad tamo veli on meni, "pa zakaj si ne upgreadaš lika? Pa vidiš koliko experiencea imaš LOL! Ti prošao dobar dio igre sa najjadnijim likom LOL". Anyway...igra za sada rula...jedino mi kamera u kurcu...nit je stalno iza lika, nit ju možeš sam okrenut i namjestit kak tebi treba, već se ona sama namješta po potrebi, samo kaj to nije uvijek najidealnije rješenje...

DEXTER

Post by DEXTER » 28 Jan 2009, 20:30

Manhunt - Executions - http://www.youtube.com/watch?v=PGuhX5AmjuA 2:20 is my favourite :D
[img]http://i34.tinypic.com/szd35x.png[/img]
[i][b]America's favorite serial killer.[/b][/i]

Post Reply