olio wrote:ja ne vidim smisla u ps3 sa čipom
ps3 bez multiplayera i patcheva za igre

ALi vidiš...PS3 ima multiplayer...ti možeš gotovo sve igre igrati online akoimaš internet, naravno...za to ti trebaju originali. Ali ista stvar je i sa PC-em...ako hočeš online igru...moraš imati original.
BTW, igram sada Conana, i prejebena igra...s početka je bila ona...brzo je postala nekako repetativna..ti ideš, dođu neprijatelji, ti ih sasječeš...ti opet ideš dalje, opet dođu neprijatelji, ti ih opet sasječeš...ali nakon nekih pola sada postala je sve zanimljivija i zanimljivija. Kompleksni fajtovi sa bossovima (uff kako sam se najebo sa zmajem), brutalnost u fajtovima, učenje novih (cool) poteza...BTW kad smo već kod toga...igram ja tako igru ovih dana, već odigrao nekih 4 sata skoro sve skupa, skupljam experience, ali umjesto da stisnem select i upgreadam lika, ja stalno stiskao start. I odnesem tako jučer PS kod curinog buraza, nek se i on malo zgušta, kad tamo veli on meni,
"pa zakaj si ne upgreadaš lika? Pa vidiš koliko experiencea imaš LOL! Ti prošao dobar dio igre sa najjadnijim likom LOL". Anyway...igra za sada rula...jedino mi kamera u kurcu...nit je stalno iza lika, nit ju možeš sam okrenut i namjestit kak tebi treba, već se ona sama namješta po potrebi, samo kaj to nije uvijek najidealnije rješenje...