failUnreal wrote:ja baš halam fallout 3. prošla dva nastavka nisam igrao,ali ova igra je prejebena

i ja također, prodao sam original i za istu kupio taj enhanced edition...green man wrote:nabavio sam kao neki enhanced edition pa imas uz originalnu igru neke dodatne avanture koje igras s ostalim likovima u igri i otkrivas njihovu pricu....
slazem se s unrealom za fallout 3, dobro su slozili v.a.t.s.
ova je stvarno odlična, igram je na DS-u i super je kad ti je mapa ili inventorij na gornjem ekranu pa nemoraš stalno šaltati između. igra se s jednim likom (drakulina inkarnacija), sad sam 50. lvl i samo prolazim kroz čudovišta ko nož kroz putar..maddjuro wrote:castlevania: bloodlines mi je najbolja, a i kolko ljudi vele najteža, s ćim bi se čak i složio, to je za seginu konzolu, a ora mi je što ima 2 lika vaki s svojim oružjemWendigo wrote:ja se već par dana nemogu odlijepiti od - castlevania: dawn of sorrow..
nisam ovo igrao na ds-u, ali one oldschool castlevanie su najbolje, bez fansy itema, sam bič i jedn item koji se treutn pokupi, ili u slučaju castlevanie:bloodlines bič i kopljeWendigo wrote:ova je stvarno odlična, igram je na DS-u i super je kad ti je mapa ili inventorij na gornjem ekranu pa nemoraš stalno šaltati između. igra se s jednim likom (drakulina inkarnacija), sad sam 50. lvl i samo prolazim kroz čudovišta ko nož kroz putar..maddjuro wrote:castlevania: bloodlines mi je najbolja, a i kolko ljudi vele najteža, s ćim bi se čak i složio, to je za seginu konzolu, a ora mi je što ima 2 lika vaki s svojim oružjemWendigo wrote:ja se već par dana nemogu odlijepiti od - castlevania: dawn of sorrow..
sad sam pri kraju igre pa kad je završim odmah idem igrati castlevania: the portrait of ruin ili order of eclessia, bum vidio..
od onih old scholl bi htio igrati circle of the moon i symphony of the night, a za emulator i rom neznam fakt gdje bi se moglo nać. ustvari, neznam ni da li je NDS emuliran..maddjuro wrote:nisam ovo igrao na ds-u, ali one oldschool castlevanie su najbolje, bez fansy itema, sam bič i jedn item koji se treutn pokupi, ili u slučaju castlevanie:bloodlines bič i kopljeWendigo wrote:ova je stvarno odlična, igram je na DS-u i super je kad ti je mapa ili inventorij na gornjem ekranu pa nemoraš stalno šaltati između. igra se s jednim likom (drakulina inkarnacija), sad sam 50. lvl i samo prolazim kroz čudovišta ko nož kroz putar..maddjuro wrote: castlevania: bloodlines mi je najbolja, a i kolko ljudi vele najteža, s ćim bi se čak i složio, to je za seginu konzolu, a ora mi je što ima 2 lika vaki s svojim oružjem
sad sam pri kraju igre pa kad je završim odmah idem igrati castlevania: the portrait of ruin ili order of eclessia, bum vidio..
ak nađem neki emulator proat cu i te ds castlevanie, pa molio bi za preporuku i/ili link di bi se taj emulator i rom mogli nać