Igre, konzole i slično

Igre za sve platforme
Post Reply
Aryx

Post by Aryx » 22 Dec 2008, 13:32

Unreal wrote:ja baš halam fallout 3. prošla dva nastavka nisam igrao,ali ova igra je prejebena 8)
fail :lol: :lol: , ja trojku niti necu igrati
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

Scarface

Post by Scarface » 22 Dec 2008, 16:51

U igraoni igran sa još dva prijatelja coop zombi survival igricu Left 4 dead, predobra je, jako igriva i napeta, taman za ekipu.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

john_constantine

Post by john_constantine » 22 Dec 2008, 17:46

green man wrote:nabavio sam kao neki enhanced edition pa imas uz originalnu igru neke dodatne avanture koje igras s ostalim likovima u igri i otkrivas njihovu pricu....

slazem se s unrealom za fallout 3, dobro su slozili v.a.t.s.
i ja također, prodao sam original i za istu kupio taj enhanced edition...

a fallout 3, istina, ima dosta stvari iz dvojke kao stvorenja, ali to jednostavno nije fallout štih, i još nema nikakvog crnog humora. ali kao igra je odlična. :)
Michel puši karu.

maddjuro

Post by maddjuro » 22 Dec 2008, 23:51

krenuh igrat Conker Bad Fur Day na N64-u, super igra, jako ljepe kontrole, da se igrat preko tipkovnice savršeno, puno crnog humora, uspio sam prijeć "big mighty poo" bossa, pa cu nastavit sutra dalje
svakako je probajte, imate tu istu igru i za xbox 360, al N64 verzija je bolja
I may be an idiot, but i am no fool.

Wendigo

Post by Wendigo » 22 Dec 2008, 23:53

ja se već par dana nemogu odlijepiti od - castlevania: dawn of sorrow.. :lol:

maddjuro

Post by maddjuro » 23 Dec 2008, 00:44

Wendigo wrote:ja se već par dana nemogu odlijepiti od - castlevania: dawn of sorrow.. :lol:
castlevania: bloodlines mi je najbolja, a i kolko ljudi vele najteža, s ćim bi se čak i složio, to je za seginu konzolu, a ora mi je što ima 2 lika vaki s svojim oružjem

Wendigo

Post by Wendigo » 23 Dec 2008, 11:05

maddjuro wrote:
Wendigo wrote:ja se već par dana nemogu odlijepiti od - castlevania: dawn of sorrow.. :lol:
castlevania: bloodlines mi je najbolja, a i kolko ljudi vele najteža, s ćim bi se čak i složio, to je za seginu konzolu, a ora mi je što ima 2 lika vaki s svojim oružjem
ova je stvarno odlična, igram je na DS-u i super je kad ti je mapa ili inventorij na gornjem ekranu pa nemoraš stalno šaltati između. igra se s jednim likom (drakulina inkarnacija), sad sam 50. lvl i samo prolazim kroz čudovišta ko nož kroz putar.. :lol:
sad sam pri kraju igre pa kad je završim odmah idem igrati castlevania: the portrait of ruin ili order of eclessia, bum vidio..

Aryx

Post by Aryx » 23 Dec 2008, 14:03

^^ ja imam namjeru prvo odigrati castlevaniu : symphony of the night :) presao tko ?
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

maddjuro

Post by maddjuro » 23 Dec 2008, 14:21

Wendigo wrote:
maddjuro wrote:
ova je stvarno odlična, igram je na DS-u i super je kad ti je mapa ili inventorij na gornjem ekranu pa nemoraš stalno šaltati između. igra se s jednim likom (drakulina inkarnacija), sad sam 50. lvl i samo prolazim kroz čudovišta ko nož kroz putar.. :lol:
sad sam pri kraju igre pa kad je završim odmah idem igrati castlevania: the portrait of ruin ili order of eclessia, bum vidio..
nisam ovo igrao na ds-u, ali one oldschool castlevanie su najbolje, bez fansy itema, sam bič i jedn item koji se treutn pokupi, ili u slučaju castlevanie:bloodlines bič i koplje

ak nađem neki emulator proat cu i te ds castlevanie, pa molio bi za preporuku i/ili link di bi se taj emulator i rom mogli nać

Wendigo

Post by Wendigo » 23 Dec 2008, 15:38

maddjuro wrote:
Wendigo wrote:
maddjuro wrote: castlevania: bloodlines mi je najbolja, a i kolko ljudi vele najteža, s ćim bi se čak i složio, to je za seginu konzolu, a ora mi je što ima 2 lika vaki s svojim oružjem
nisam ovo igrao na ds-u, ali one oldschool castlevanie su najbolje, bez fansy itema, sam bič i jedn item koji se treutn pokupi, ili u slučaju castlevanie:bloodlines bič i koplje

ak nađem neki emulator proat cu i te ds castlevanie, pa molio bi za preporuku i/ili link di bi se taj emulator i rom mogli nać
od onih old scholl bi htio igrati circle of the moon i symphony of the night, a za emulator i rom neznam fakt gdje bi se moglo nać. ustvari, neznam ni da li je NDS emuliran..

john_constantine

Post by john_constantine » 25 Dec 2008, 15:45

need for speed undercover, najgori nastavak u serijalu, jad i bijeda... pet minuta i završio zauvijek.

pa sada igram far cry 2, zabavna igra, ali repetitivna...
Michel puši karu.

maddjuro

Post by maddjuro » 26 Dec 2008, 23:13

Prjeđoh taj čas Conker's Bad Fur Day na N64. Super igra, dobro sam se nasmijao igrajuć je, ima puno referenci na filmove (matrx, alien,, paklena naranča...)
jako je igriva, da se ljepo preko tipkovnice igrat(osim kod zadnjeg bosa di baš treba analog) sve u svema svakako je zaigrajte, imate i prerađenu verziju igre za xbox 360, ista stvar ko za n64 ali s HD grafikom, ali n64 ima bolje glasove

maddjuro

Post by maddjuro » 28 Dec 2008, 16:26

moze li mi neko poslat link odakle bi se dalo ovo skinut
http://www.sigma-team.net/games/action/ ... ter-2.html

john_constantine

Post by john_constantine » 28 Dec 2008, 17:02

Michel puši karu.

john_constantine

Post by john_constantine » 28 Dec 2008, 17:02

Michel puši karu.