Koji ste horror zadnji gledali?

Razgovori ugodni o horor temama
Post Reply
Wendigo

Post by Wendigo » 28 Jan 2007, 13:33

Aryx wrote:
Wendigo wrote:Burial Ground. Predobra zombie/gore trešina sa najluđim zvučnim efektima ikada! :lol: :lol: :lol:
ajde ako ti kazes da je tolko zabavno idem to skinuti i pogledat, sada si mi film digao u nebesa
nemoj ga skidat, bum ti ga ja spržio

Aryx

Post by Aryx » 28 Jan 2007, 14:24

cek imas divx ili dvd ? jer ako je divx skinem gau no time :wink: , pripremio sam ti hellsing dvd :P
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

Wendigo

Post by Wendigo » 28 Jan 2007, 14:54

divx
:lol:

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 28 Jan 2007, 20:09

Last edited by HorrorHR on 28 Jan 2007, 21:07, edited 1 time in total.

Aryx

Post by Aryx » 28 Jan 2007, 20:20

takve filmove izbjegavam ali mogao bi pogledat :lol: :lol: :wink:
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

dragonheart

Post by dragonheart » 29 Jan 2007, 14:17

Kingove mačje oči sa james woodsom,horor omnibus,i prilično zabavna boleština...
http://imdb.com/title/tt0088889/
It's not who I am underneath...

...but what I do that defines me.

http://dragonheart.blog.hr/

pain_of_salvation

Post by pain_of_salvation » 29 Jan 2007, 20:42

house with laughing windows (1976)
antropophagus (1980)

bila mi je večer italiano :lol:

Impaler

Post by Impaler » 30 Jan 2007, 18:23

Dagon(2001)
Radi se o nekim polu ljudima polu morskim cudovistima, sa karakteristikama zombija koji koriste ljudsku kožu u ceremonijalne svrhe. Zive u nekom ribarskom mjestu. Klanjaju se bogu Dagonu, koji im je u pocetku donosio ribu i zlato iz mora, kasnije se neko sranje dogodilo (nisam sve pohvatao).
dovoljno dobar film s tu i tamo malo crnog humora. par krvavih scena i golotinje i kombinacija.
NO FATE

Zombiemachine

Post by Zombiemachine » 30 Jan 2007, 19:35

Impaler wrote:Dagon(2001)
Radi se o nekim polu ljudima polu morskim cudovistima, sa karakteristikama zombija koji koriste ljudsku kožu u ceremonijalne svrhe. Zive u nekom ribarskom mjestu. Klanjaju se bogu Dagonu, koji im je u pocetku donosio ribu i zlato iz mora, kasnije se neko sranje dogodilo (nisam sve pohvatao).
dovoljno dobar film s tu i tamo malo crnog humora. par krvavih scena i golotinje i kombinacija.
Rasplakat ću se. Zar ima još ljudi koji ovo nisu pogledali? Ili pročitali knjigu?
ALL WORSHIP DAGON!
OR DIE!

P.S.
Nemaju karakteristike zombija, oni su deep one-ovi a hodaju onako jer su u procesu pretvaranja u ribe pa su nekordinirani. Dagon nije bog, on i Hydra su stvorili rasu deep one-ova ali su smrtni. Dagon će po priči pronaći grobnicu u R'lyeh-u i probuditi Cthulhua, vrhovnog svećenika Yog-sothotha, koji će otvoriti zvjezdanu kapiju i pustiti vanjske bogove na zemlju. Tek tako, mali dodatak.
Krv je moje svjetlo i moja tama.

john_constantine

Post by john_constantine » 30 Jan 2007, 19:45

Počni čitati lovecrafta.

Impaler

Post by Impaler » 30 Jan 2007, 20:57

Zombiemachine wrote:
Rasplakat ću se. Zar ima još ljudi koji ovo nisu pogledali? Ili pročitali knjigu?
ALL WORSHIP DAGON!
OR DIE!

P.S.
Nemaju karakteristike zombija, oni su deep one-ovi a hodaju onako jer su u procesu pretvaranja u ribe pa su nekordinirani. Dagon nije bog, on i Hydra su stvorili rasu deep one-ova ali su smrtni. Dagon će po priči pronaći grobnicu u R'lyeh-u i probuditi Cthulhua, vrhovnog svećenika Yog-sothotha, koji će otvoriti zvjezdanu kapiju i pustiti vanjske bogove na zemlju. Tek tako, mali dodatak.
k, jos reci i da se odrzavaju konvencije deep-ones-a u las vegasu svake godine.
NO FATE

Zombiemachine

Post by Zombiemachine » 30 Jan 2007, 21:34

Ne, al se održavaju žrtvovanja Dagonu tu u Rijeci. Što je najbolje, kandidati se sami javljaju.
:lol: :lol:
Let the endless deep devour.

Evil Xander

Post by Evil Xander » 30 Jan 2007, 22:07

Zombiemachine wrote: Nemaju karakteristike zombija, oni su deep one-ovi a hodaju onako jer su u procesu pretvaranja u ribe pa su nekordinirani. Dagon nije bog, on i Hydra su stvorili rasu deep one-ova ali su smrtni. Dagon će po priči pronaći grobnicu u R'lyeh-u i probuditi Cthulhua, vrhovnog svećenika Yog-sothotha, koji će otvoriti zvjezdanu kapiju i pustiti vanjske bogove na zemlju. Tek tako, mali dodatak.

Koliko se sjecam, Lovecraft nije nikad uveo u pricu nikakve vanjske bogove, barem ne pod takvim imenom, vec Great Old Ones (ne znam hrvatsku varijantu, jer sam Lovecrafta citao iskljucivo na engleskom), ovo je moguce neka dogradnja kasnijih autora ili prepravak Augusta Derletha, ili su vanjski bogovi = great old ones?
Chuck Norris puts the 'fun' in the 'funeral'.

Zombiemachine

Post by Zombiemachine » 31 Jan 2007, 01:55

Zaista prijatelju. Nemoj brkati great old ones sa outer gods.
Primjer great old ones (također se nazivaju i elder things ili elder spawn):
Cthulhu, Dagon, Hydra, Dweller in the gulf, Hastur, Tsathoggua, Yig
(ako voliš i Clarka Ashtona Smitha, onda ti je i Chaugnar Faugn dobar primjer)
Primjer outer godsa (puno moćniji od old onesa):
Nyarlathotep, Shub niggurath, Azathoth, Yog Sothoth
(također ako voliš Smitha, onda i Ublo Satha i Abhoth)
Outer godsi se češće pojavljuju u njegovom Dreamlands ciklusu (Kadath, Leng...).

Osim toga Derleth i Smith i hrpa ostalih nisu "prepravljali" nego su samo nastavili Mythos (s ne baš toliko uspjeha, iako ih vole u Americi)

Da se vratimo na temu, pogledao sam The breed. Ne onaj stari o vampirima, nego ovaj novi iz 2006 sa psima. Skupina mladih koji nemaju pametnija posla dođu na neki napušteni otok. Tamo je hrpa pasa koji isto tako nemaju pametnija posla pa ih odluče pojest. Psi su naravno genetski mutirani (što se na njima ne vidi) pa su pametni i agresivni i prenose neku bolest koja izgleda ne radi bog zna što osim što su ljudi malo agresivni i osjećaju druge pse. Ne preporučam ga nikome.

pain_of_salvation

Post by pain_of_salvation » 31 Jan 2007, 09:45

shutter (2004)

cannibal holocaust (1980)

Post Reply