Koji ste non-horror zadnji gledali ?

Sve o industriji, VHS, DVD, filmovi iz kućne radinosti itd.
Post Reply
Dragonrage

Post by Dragonrage » 23 Jan 2007, 14:57

Hehehe...baš sam dobio volju da malo prokomentiram ove filmove.... :lol: :lol: :twisted: :twisted:
john_constantine wrote:Ong bak 2 - jebem ti, osim što sam skinuo loš DVD rip s tehničkim problemima (chapter, prematanja i to), loše slike i tajlandski zajedno za engleskim titlovima, film je obično sranje. Mislim, pretpostavljao sam da je priča sranje, pa sam skinuo radi akcije, ali nije niti akcija baš bogznašto. Jedino pri kraju ono kada lomi udove negativcima. A ostalo je sve gluparija. I onda kažu da se dobro ocjenjuje na .imdb.com gdje ima ocjenu 6. A ne zaslužuje niti više od 1 pošto je dosadan, s bezveznim glumcima koji su u originalu bili bar podnošljivi, a ovdje loši, dosadnu akciju i gomilu gluposti.
Rekao sam ti ja da i nije nešto...no ne bih mu ja dao 1...6 zaslužuje ipak, ili barem pet, ako ništa drugo zbog najbolje i najduže uncut scene tučnjave (ono po stepenicama) i finalnog dvoboja sa onim grdosijama. Ja sam očekivao nešto drugačije, i malo smislenije. Sjećaš se kaj sam ti bio pričao o radnji...
No ne bih rekao da je dosada...samo...razbacan...niš se ne može skužiti, svako malo se pojavi neki lik kojeg prije uopće nismo vidjeli, zatim opet nestane, pa se lik počne šorati sa nekim tipom za koga nemamo ni pojma tko je itd. Bit će ti možda bolji na drugo gledanje...
horrorfan wrote:click ...nevjerovatno zabavan...preporucujem
Mene je iznenadila količina dramskih elemenata u filmu...
Vorador wrote:Prestiž - interesantno, zabavno, odlično...
Eh...dobar mi je film, zanimljiv i sve to, ali mi se ipak ne sviđa u cjelini...zbog likova, tj. načina kako sve to završi...

Gosp.

Post by Gosp. » 23 Jan 2007, 15:15

Posljednje pogledan film je Suđenje u Nurembergu (mislim da ime filma nije točno takvo, ali nemogu se sjetiti), bio je prije dan-dva na tv-u.
Morao bih pogledati Krvavi Dijamant, dobih ga jučer.
Jeli itko pogledao film?
Dolazi za mjesec dana otprilike u kina.
Better to reign in Hell than to serve in Heaven.

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 23 Jan 2007, 15:54

Factotum (2005) je zadnje što sam gledao (već nekoliko puta)....nikako da se zasitim tog filmćine :lol: :lol: 8)
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

john_constantine

Post by john_constantine » 25 Jan 2007, 19:49

Battle royale - prejebeni film, a Takeshi kitano je cool gdje god se pojavi, tako da mi je on najjači lik u filmu. :D A ideja je prezabavna, tako da film opako šteka kada su scene romance ili ova prijateljstva. Odlično sam se zabavio. A tek te azijatske cure, seksi su u tim školskim uniformama.

Zombiemachine

Post by Zombiemachine » 25 Jan 2007, 19:52

john_constantine wrote:Battle royale - prejebeni film, a Takeshi kitano je cool gdje god se pojavi, tako da mi je on najjači lik u filmu. :D A ideja je prezabavna, tako da film opako šteka kada su scene romance ili ova prijateljstva. Odlično sam se zabavio. A tek te azijatske cure, seksi su u tim školskim uniformama.
I to svi govore. Meni to nikad neće biti jasno. Gluma 0, akcija 0. Tip umre, pa se digne i javi se na telefon, pa opet umre. Ma, možda je u meni greška, al ne mogu smislit ovakve filmove.
Krv je moje svjetlo i moja tama.

john_constantine

Post by john_constantine » 25 Jan 2007, 19:57

Zombiemachine wrote:
john_constantine wrote:Battle royale - prejebeni film, a Takeshi kitano je cool gdje god se pojavi, tako da mi je on najjači lik u filmu. :D A ideja je prezabavna, tako da film opako šteka kada su scene romance ili ova prijateljstva. Odlično sam se zabavio. A tek te azijatske cure, seksi su u tim školskim uniformama.
I to svi govore. Meni to nikad neće biti jasno. Gluma 0, akcija 0. Tip umre, pa se digne i javi se na telefon, pa opet umre. Ma, možda je u meni greška, al ne mogu smislit ovakve filmove.
Pa ta zadnja scena s tim tipom je stvarno bila pretjerana kao i ona za kišobranom.

Vorador

Post by Vorador » 25 Jan 2007, 20:18

Rambo: Prva krv po ne znam koji put. Klasika! :lol:

john_constantine

Post by john_constantine » 25 Jan 2007, 20:27

Vorador wrote:Rambo: Prva krv po ne znam koji put. Klasika! :lol:
je, kao klinac sam čak imao i onaj povez preko glave. :lol: :lol:

Zombiemachine

Post by Zombiemachine » 25 Jan 2007, 20:37

john_constantine wrote:
Vorador wrote:Rambo: Prva krv po ne znam koji put. Klasika! :lol:
je, kao klinac sam čak imao i onaj povez preko glave. :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol:
Krv je moje svjetlo i moja tama.

Dragonrage

Post by Dragonrage » 26 Jan 2007, 09:40

Zombiemachine wrote:
Hmmm...pa kaj ti to ne dođe isto kao i da gledaš neki horror ala Hostel... :? :twisted: :lol:

Aryx

Post by Aryx » 27 Jan 2007, 00:07

The Prestige 7/10 skuzio sam jedan vazan detalj tj. sto bi moglo biti na pocetku filma te mi je malo upropastio ugodaj na kraju ...

hidden Blade 6/10 jako spor ali na kraju zadovoljavajuc

8)
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

Vorador

Post by Vorador » 27 Jan 2007, 00:10

Rambo 2 i 3. Opet po ne znam koji put... :lol: Baaaa, koja makljaža! Mozak na pašu i ratatatatatatatata! :lol: :lol:

Rodman

Post by Rodman » 27 Jan 2007, 00:32

The Longest Yard, po drugi put... Odlicna Sandler komedija sa dodatkom par kecera tipa Goldberg, Khali, Stone Cold i Cro Cop's Bob Sapp... Samo malo ubi 40 minuta utakmice, ko da gledam pravu utakmicu, stvarno su je oduzili...
Rambo 2 i 3. Opet po ne znam koji put... Laughing Baaaa, koja makljaža! Mozak na pašu i ratatatatatatatata! Laughing Laughing
Jedva cekam cetvorku... :D

Vorador

Post by Vorador » 27 Jan 2007, 00:37

Rodman wrote:The Longest Yard, po drugi put... Odlicna Sandler komedija sa dodatkom par kecera tipa Goldberg, Khali, Stone Cold i Cro Cop's Bob Sapp... Samo malo ubi 40 minuta utakmice, ko da gledam pravu utakmicu, stvarno su je oduzili...
Rambo 2 i 3. Opet po ne znam koji put... Laughing Baaaa, koja makljaža! Mozak na pašu i ratatatatatatatata! Laughing Laughing
Jedva cekam cetvorku... :D
Ja baš i ne previše! Pitam se na što će to ličit. Ista stvar i sa Indiana Jonesom.

Rodman

Post by Rodman » 27 Jan 2007, 00:59

Licice, licice, ako je Rocky Balboa tako dobro ispao, bice i ovo dobro,,, vjerujmo u Slya 8)

Za Indianu kazu da ima bolji scenario od prva tri, Connery je rekao ako scenario bude zadovoljavajuci da ce igrati i on... pa sad, ako Connery pristane film ce biti dobar, ako Connery odustane ocekivanja ce mi biti na nuli...

Post Reply