Rekao sam ti ja da i nije nešto...no ne bih mu ja dao 1...6 zaslužuje ipak, ili barem pet, ako ništa drugo zbog najbolje i najduže uncut scene tučnjave (ono po stepenicama) i finalnog dvoboja sa onim grdosijama. Ja sam očekivao nešto drugačije, i malo smislenije. Sjećaš se kaj sam ti bio pričao o radnji...john_constantine wrote:Ong bak 2 - jebem ti, osim što sam skinuo loš DVD rip s tehničkim problemima (chapter, prematanja i to), loše slike i tajlandski zajedno za engleskim titlovima, film je obično sranje. Mislim, pretpostavljao sam da je priča sranje, pa sam skinuo radi akcije, ali nije niti akcija baš bogznašto. Jedino pri kraju ono kada lomi udove negativcima. A ostalo je sve gluparija. I onda kažu da se dobro ocjenjuje na .imdb.com gdje ima ocjenu 6. A ne zaslužuje niti više od 1 pošto je dosadan, s bezveznim glumcima koji su u originalu bili bar podnošljivi, a ovdje loši, dosadnu akciju i gomilu gluposti.
No ne bih rekao da je dosada...samo...razbacan...niš se ne može skužiti, svako malo se pojavi neki lik kojeg prije uopće nismo vidjeli, zatim opet nestane, pa se lik počne šorati sa nekim tipom za koga nemamo ni pojma tko je itd. Bit će ti možda bolji na drugo gledanje...
Mene je iznenadila količina dramskih elemenata u filmu...horrorfan wrote:click ...nevjerovatno zabavan...preporucujem
Eh...dobar mi je film, zanimljiv i sve to, ali mi se ipak ne sviđa u cjelini...zbog likova, tj. načina kako sve to završi...Vorador wrote:Prestiž - interesantno, zabavno, odlično...